Cautare

125 de rezultate pentru "catalina" (2.43 secunde)
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Barna, aparatul forte al romancelor, ne-a adus doua fete in finala, pe Catalina Ponor si Diana Bulimar! ... Echipa Romaniei a fost formata din Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar si Diana Chelaru.
Catalina Ponor s-a reapucat de sportul de mare performanta datorita unei componente a lotului SUA, buna sa amica Alicia Sacramone (Autor:
CATALINA PONOR, la final de cariera: "Ma retrag fara regrete" Gimnasta Catalina Ponor a declarat ca Jocurile Olimpice au fost ultima competitie din cariera, care se incheie cu cinci medalii olimpice in palmares, dintre care trei de aur.
Catalina Adriana T., o tanara din localitatea Roata de Jos din Giurgiu, a recurs la un gest extrem. ... Devastate de durere, rudele spun ca, in ultima perioada, Catalina ar fi fost in conflict cu viitoarea soacra care i-a cerut inapoi inelul de logodna, relateaza observator.tv.
Campionatele Europene de gimnastica ale Romaniei Catalina Ponor, Larisa Iordache si Sandra Izbasa au facut legea in finalele pe aparate , cucerind trei medalii de aur si doua de argint!
REALITATEA.NET:Catalina Ponor, FOTOGRAFIA INCREDIBILĂ care A UIMIT LUMEA Imbracata intr-un echipament sportiv de culoare neagra, Catalina Ponor a evoluat impecabil, la una dintre demonstratiile la care a fost invitata sa participe.
Catalina Ponor, in topul celor mai sexy aparitii in 2012! Vezi cine ocupa primul loc si cu ce i-a cucerit pe fani Tripla campioana olimpica de la Atena si vicecampiona olimpica si medaliata cu bronz la Londra,Catalina Ponor se regaseste in topul celor mai sexy aparitii din lume.
Studiile stiintifice ale ultimilor ani arata ca un sportiv ce este potrivit genetic cu sportul pe care il practica are sanse de 5 ori mai mari sa urce pe podium la competitii de nivel mondial si olimpic La inceputul acestui an, Catalina Ponor a ales testul My Body Guide pentru eficientizarea performantei sportive si a beneficiat de informatii personalizate si unice despre cum este structurata genetic in raport cu sportul de performanta caruia i-a dedicat cea mai mare parte din viata.
Am absolvit Facultatea de Administratie Publica", isi incepe Catalina povestea.
Catalina Marinescu, creatoare de bijuterii si de obiecte hand-made, a participat la targul organizat recent in curtea Muzeului Taranului Roman.
Minerii se blocasera miercuri in galeria Catalina-Monulesti, in semn de protest fata de eventuala respingere a proiectului de exploatare. ... Galeria Catalina-Monulesti pastreaza urme de exploatare si artefacte din mai multe perioade istorice, inclusiv romane.
CACAN.ro a aflat ce ultim gest suprem a facut Catalina Ionita pentru iubitul ei. ... Catalina, considerata o arhitecta de exceptie, aflata la inceput de cariera, s-a indreptat catre usile de acces, insa, pana a iesit afara, a fost calcata in picioare de alte persoane.
Catalina Marinescu participa la targurile Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... rezista la spalat (culorile sunt speciale pentru matase)", ne-a spus Catalina Marinescu.
Catalina Silea, director al firmei PAPYFASHION, participa in acest week-end cu haine superbe pe care le puteti achizitiona de la standul ei (A06), din cadrul TIBCO, in Pavilionul 1 din Romexpov "Este primul targ la care participam. ... in, matase si bumbac organic", ne-a spus Catalina Silea.
De asemenea, presedintia a nominalizat-o pe Romina Surugiu, iar Guvernul l-a propus pe Gabriel Tufeanu, iar doi dintre cei alesi fiind deja angajati ai TVR, si anume Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu.
MedLive.ro va prezinta un interviu cu dna Catalina Dumitrescu, psiholog si psihoterapeut clinician, cu care am discutat despre efectele negative ale acestei legaturi de intimitate cu televizorul. ... In primul rand, televizorul este cea mai ieftina distractie, spune psihologul Catalina Dumitrescu.
Catalina Grama, alias Jojo, este mamica unui baietel de nota 10.
Romania, campioana europeana la feminin Echipa feminina de gimnastica a Romaniei (Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Raluca Haidu), pregatita de cei mai buni antrenori din istoria sportului, cu peste 300 de medalii cucerite la marile competitii, Octavian Bellu si Mariana Bitang, ajutati de Lucian Sandu, a cucerit medalia de aur la Campionatele europene de la Bruxelles, cu un total exceptional - 176,288 puncte, dupa un concurs pe care l-a dominat copios, de la primul pana la ultimul aparat.
Catalina Marinescu, creatoare de bijuterii si de obiecte hand-made, a participat la targul organizat recent in curtea Muzeului Taranului Roman.
google-analytics.com