Cautare

48608 de rezultate pentru "cat de puternic a fost cutremurul de ieri noapte" (7.37 secunde)
Franta este membra a Consiliului Europei, membra fondatoare a Uniunii Europene, a zonei Euro si a Spatiului Schengen. Este de asemenea unul din membrii fondatori ai Organizatiei Natiunilor Unite si unul din cei cinci membri permanenti ai Consiliului de securitate ONU.
Traian Basescu a jucat totul pe o singura carte - acuzatia de frauda. Daca a fost sau nu una castigatoare, se va vedea in turul doi de la prezidentiale. Pana atunci, acuzatiile lansate de Alianta PNL-PD zdruncina din temelii scena politica romaneasca.
Un camion a intrat in multimea care celebra Ziua Nationala. Cel putin 84 de morti.
Basescu a incercat fara succes sa-l convinga pe guvernatorul BNR sa accepte functia de premier, oferindu-i garantia unei perioade in care sa-si pastreze si postul de la Banca Nationala, asa cum s-a intamplat in 1999-2000, cand acesta a condus guvernul CDR, noteaza "Gandul", citand surse din PD-L.
Politistii doljeni au dat amenzi in valoare de aproape 35.000 de lei vineri noapte, in urma unei actiuni organizate in trafic pentru depistarea soferilor care se urca bauti la volan.
Mircea Geoana, presedintele PSD, a declarat duminica, la Antena 3, ca liderii partidului l-au rugat pe presedintele de onoare, Ion Iliescu, pe ultima parte a campaniei, sa vina public cu un mesaj mai puternic despre criza, precizand ca mesajul acestuia va fi foarte puternic si dupa 30 noiembrie.
Bogdan Chirieac) In ultimele saptamani, dupa numirea procurorilor, am vazut multe analize prin care se arata, altminteri corect, ca o apropiere a premierului Victor Ponta de Guvernatorul Traian Basescu se va solda cu un grav deficit de imagine pentru primul.
Efectele crizei financiare ar putea fi cu mult diminuate daca in Romania ar exista o economie cu capital autohton puternic, nu dominata de marile companii straine, iar initiative precum crearea Companiei Nationale Energetice au scopul de a intari capitalul romanesc, a afirmat premierul Tariceanu.
Cod galben de vant puternic si ploi: Masini strivite de copaci si stalpi cazuti Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri dimineata o avertizare de cod galben de vant puternic pentru municipiul Bucuresti si alte cinci judete.
Falcao a decis: Bucurestiul sarbatoreste alaturi de madrileni! ... Bascii, in lacrimi Atletico Madrid a castigat aseara Europa League, dupa ce a invins-o cu 3-0 pe Bilbao in finala de la Bucuresti. Omul meciului a fost Radamel Falcao, care a reusit "dubla" in prima repriza.
Fara indoiala, Romania trece acum printr-una dintre cele mai grele incercari de care a avut parte in ultimii 30 de ani, cam de la cutremurul cel mare din 1977. Luna lui Cuptor "si-a dat in petec" si ne pedepseste cu temperaturi incredibile, tot mai greu de suportat.
Potrivit unui sondaj realizat de GSS 2000, la comanda PNL, romanii sunt convinsi ca Traian Basescu este un lider politic puternic, avand cel mai bun scor dintre liderii politici.
la Institutul de Stiinte Geologice, Universitatea "J.W. Goethe", din Frankfurt, Germania, sustine ca Romania va fi lovita in 2013 de un cutremur puternic, cu magnitudine de 6,7 pana in 7,1 grade pe scara Richter. ... la Institutul de Stiinte Geologice, Universitatea "J.W.
Fosta BCR Asigurari, in prezent OMNIASIG, a pus pe butuci o afacere cu fonduri europene, refuzand sa plateasca asigurarile pentru doua cladiri distruse de greutatea zapezii Cand inchei o asigurare de bunuri, te gandesti ca firma de asigurari te va despagubi daca un eveniment nedorit iti va afecta ceea ce ai construit cu greu.
Situatia complicata de la inceputul anului v-ar putea provoca sentimente confuze si nu va va fi usor sa iesiti prea comod din aceasta situatie. ... Eclipsa de Luna din 28 septembrie poate fi karmica pentru cuplu, insemnand sudarea sufletelor sau iritarea relatiei.
Parlamentul a fost, timp de 5 ani, tinta atacurilor presedintelui. Legislativul l-a sanctionanat pe presedinte cu suspendarea, iar Traian Basescu a reactionat cu doua actiuni:
Mii de cladiri s-au prabusit in Turcia si Siria in urma cutremurelor puternice de ieri. Ancheta autoritatilor se indreapta acum si spre motivele care au dus la prabusirea unui numar atat de mare de cladiri.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
FARCAS) Saptamana trecuta am prezentat 4 intalniri OZN din cele circa 1.200 de cazuri colectate de John Timmerman, fost trezorier al Centrului de Studii OZN (Center for UFO Studies - CUFOS) infiintat de J. ... Cazurile au fost evocate intr-un articol scris de Michael D.
In pragul frumoasei varste de 77 de ani, Florin Piersic a avut amabitatea de a acorda un interviu in exclusivitate pentru Sinteza Zilei, unde a vorbit cu admiratie si respect despre unii dintre prietenii sai :
google-analytics.com