Cautare

48608 de rezultate pentru "cat de puternic a fost cutremurul de ieri noapte" (6.19 secunde)
Iataganul turcesc ia locul sabiei lui Damocles Marius Avram si Caius Chiorean, intr-o convorbire cu profesorul Tasin Gemil (Continuare) O alta posibila lovitura de stat, fatala pentru Erdogan Sinteza:
Rosales este un ufolog american convins ca cel mai important capitol din studiul fenomenului OZN este cel care se refera la intalniri ale oamenilor cu entitati nepamantene cu aspect asemanator cu cel al oamenilor, entitati care au fost numite "umanoizi".
Cod galben si PORTOCALIU de viscol si ninsoare in toata tara Vremea s-a inasprit peste noapte si s-au pornit ploile reci si chiar ninsorile. Pe Transfagarasan, din cauza zapezilor, mai multe masini au ramas blocate ore intregi, pana cand drumarii au reusit sa curete soseaua de mare altitudine.
Hagia Sophia, (gr.Aghia Sofia, Sfanta Intelepciune) a fost catedrala Patriarhiei de Constantinopol, apoi moschee, astazi muzeu in Istanbul, Turcia. Prima biserica de pe acest loc a fost construita de Constantin cel Mare in anul 325, dar a ars intr-un incendiu in anul 404.
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
De cate ore de somn ai nevoie? ... Ioana Marosan) Varsta si sexul ne dicteaza necesarul de somn de care avem nevoie in fiecare noapte, arata ultimele studii. Afla de cate ore de somn ai nevoie ca sa te simti fresh dimineata!
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Ceausescu, actualmente Deshumatu, era puternic? Era, e de parere Reincarnatu, care este si el un conducator puternic, cand zice: ... Dreptul nostru este de a pleca unde ne e mai bine ".
Divan - lucru turcesc bine facut (o cronica subiectiva) Nu am inteles niciodata de ce Bucurestiul nu e plin de restaurante ca acesta.
Gerard Butler a ajuns sambata in jurul pranzului in Romania, cu ocazia nuntii viitorului lui cumnat, fratele Madalinei Ghenea. Pana la evenimentul fericit, frumoasa romanca s-a gandit sa-l poarte pe actor prin muntii patriei. Libertatea a aflat in ce zona montana vor petrece indragostitii:
Cunoscut sub numele de Pamantul Abundentei, provincia este unul dintre leaganele civilizatiei chineze si locul a numeroase anomalii, mistere si fenomene paranormale.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... De la ora 18.00, mai multe judete intra sub avertizare Cod portocaliu de ninsori sau galben de ploi abundente (Autoare:
Oferte last minute sunt in Poiana Brasov si Predeal - 440 de euro 4 nopti de cazare la pensiune • Multe din hotelurile, pensiunile si vilele din statiunile Predeal si Poiana Brasov sunt aproape pline, insa exista si unitati de cazare care nu au reusit sa-si ocupe toate locurile si vin cu oferte last minute pentru Revelion, facand reduceri de cateva zeci de euro.
A inceput strechea, strechea din preajma Craciunului. ... A inceput strechea din preajma Craciunului, care loveste fara deosebire in oameni si in animalele cuvantatoare. Avem un leac pentru ea, dar vai cat de putini dintre noi mai stim sa-l folosim.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor, impreuna cu un echipaj al Jandarmeriei Bihor, au efectuat, in noaptea de sambata spre duminica, mai multe controale in barurile si cluburile de noapte din Oradea.
Iulia Toyo) Cati dintre turistii care aleg in drumetiile lor Valea Cerbului stiu ca asupra ei planeaza un mister vechi de secole? Ca printre stanci, in pamant, se gasesc ingropate structuri metalice de provenienta necunoscuta, pe care localnicii le aseamana unor nave extrapamantene cazute dintr-o lupta nucleara...
OZN-uri la inceput de secol XX (Autor: ... FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am inceput sa prezint cazuri istorice din cartea UFOs over Romania (OZN-uri deasupra Romaniei). Un astfel de caz apare si in cartea autobiografica HRONICUL SI CANTECUL VARSTELOR a lui Lucian Blaga.
Un incendiu puternic izbucnit in portul turc Iskenderun de la Marea Mediterana dupa cutremurul de ieri nu a fost stins nici dupa 24 de ore.
Comisarii Garzii Financiare Dolj vor lucra în curând 24 de ore pe zi timp de sapte zile pe saptamâna.
Peste 40 de hotelieri si 100 de agentii de turism care au participat vineri la o bursa de contractari a locurilor de cazare pentru sezonul estival 2007 au anuntat ca tarifele de cazare pentru acest sezon vor ramane aceleasi de anul trecut, potrivit Mediafax.
google-analytics.com