Cautare

48585 de rezultate pentru "cat de puternic a fost cutremurul de ieri noapte" (5.75 secunde)
Dupa discursul presedintelui Obama pe tema securitatii nucleare, Romania este prima tara din care este evacuat intregul stoc de uraniu puternic imbogatit. Pentru prima data, combustibilul nuclear uzat de origine ruseasca a fost transportat pe calea aerului.
Exod de turisti in statiunile de pe litoralul Marii Negre in acest sfarsit de saptamana! Plajele au fost aproape pline de turisti romani si straini care au profitat de zilele calduroase facand baie si bronzandu-se.
FARCAS) Scriam in "Magazin" ca ASFAN (Asociatia pentru studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate) a organizat, in data de 10 mai 2014, la Bucuresti, prima editie a Conferintei "OZN Romania". In prima sesiune - Fenomene aeriene neidentificate si Aviatia Militara Romana - au fost prezentate trei cazuri de intalniri OZN.
Cutremur urmat de tsunami (Autor: Octavian ANDRONIC) Cutremurul care a zguduit PSD si ALDE avut si o urmare: tsunami-ul care l-a trimis pe Dragnea la puscarie, dupa cam atat de mult si-au dorit Iohannis si acolitii sai.
Pentru litoralul romanesc meteorologii anunta inca zile calduroase, asa ca putem profita din plin de preturile mici. Acum este cazul sa va luati concediu si sa mergeti pe litoral, inca se mai poate face plaja, iar tarifele la cazare incep sa scada de la 1 septembrie.
Sustine vicepresedintele FSS Metarom Galati, Emil Mihaila, care la inceputul acestei saptamini nu a primit sprijinul solicitat de la liderii sindicatelor de uzine de la Combinat afiliate la filiala locala a federatiei.
Pompierii au fost trimisi in recunoastere pe teren, dupa cutremurul care a avut loc in Neamt.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au demarat mai multe actiuni de control la cluburile de noapte, restaurantele si barurile din Oradea si din judet, pentru a verifica modul in care sunt comercializate bauturile alcoolice si tigarile.
MAE confirma 8 romani morti in cutremurul din Italia. Opratiunile de cautare continua Un comunicat nou al MAE confirma amploarea crescanda a tragediei din Italia:
Acum cativa ani era la moda prezicerea de cutremure. ... Daca avea si un aer de savant nebun si neinteles, cu atat mai bine. ... Pretindea ca a facut nu stiu ce socoteli, ca are nu stiu ce semne ceresti.
Lasand la o parte statiunile turistice, atat pe cele montane cat si pe cele sezoniere, litorale, nu putem sa nu observam ca oferta turistica romaneasca cam scartaie si la segmentul turism de tranzit. Deunazi am cautat oferte de cazare la Viena.
Dan Nica, ministru al Administratiei si Internelor, a solicitat un control pentru a fi identificate cauzele ce au condus la disfunctiunile din retelele de telefonie, dupa cutremurul de sambata.
Cutremurul de marti avut efecte in 22 de localitati din cinci judete. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat spune ca nu exista, pana in prezent, nicio cladire afectata astfel incat nu fie locuibila.
Frank Hoogerbeets, cercetatorul care a prezis cutremurul din Turcia cu doar trei zile inainte sa ca acesta sa se produca, anunta un nou cutremur de mare forta peste doar cateva zile.
Zeci de angajati ai Directiei Sanitara Venetrinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta sunt obligati sa faca ture de noapte, in conditiile declansarii pandemiei de gripa porcina (AH1N1).
Asa au gandit proprietarii hotelurilor de lux din lume. Hotelurile exclusiviste si-au permis sa mareasca considerabil preturile la apartamente pentru ca nu duc lipsa de clienti. Miliardarii lumii isi permit sa plateasca zeci de mii de euro pentru o singura noapte de cazare.
Vicepremierul Dan Nica a solicitat Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) scaderea de 100 de ori a pretului la curentul electric pentru iluminarea oraselor. "Am cerut ANRE sa faca ceva cu acest tarif pe iluminatul pe timp de noapte.
- 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*:
Ieri, in plina forfota a celui de-al doilea tur al alegerilor locale, social-democratii erau suparati la culme ca, peste noapte, parbrizele autovehiculelor a mii de galateni au fost "invadate" de afise electorale autocolante, contrafacute, infatisandu-l pe candidatul PSD la Primarie, Dumitru Nicolae, si asta in perioada in care e interzis prin lege a se face campanie.
Poet, paznic de noapte, schior pe pantele disperarii (Autor: Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cu toate astea, numai cativa oameni au auzit de el. A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani.
google-analytics.com