Cautare

48608 de rezultate pentru "cat de puternic a fost cutremurul de ieri noapte" (7.33 secunde)
Ioan Burculet, astrologul care a prezis cutremurul din Romania, interviu. ... Rodica Mitu) Ioan Burculet, specialist in astrologie, in previziunile sale pentru sfarsitul acestui an, a afirmat ca un cutremur se va produce in Romania.
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) a revizuit la 5,8 pe scara Richter magnitudinea cutremurului produs duminica dimineata, la ora 3:38:06 (ora Romaniei), in zona seismica Vrancea.
Va numarati printre cei ce se culca tarziu si adora sa afirme ca sunt pasare de noapte? ... Ritmul circadian, schimbarile de rutina ale functiilor comportamentale, mentale si fizice si numeroase alte aspecte ale corpului sunt controlate de o mica zona a creierului cunoscuta sub numele de ceasul biologic.
Cutremurul din cea de-a doua zi de Craciun a venit, parca, sa ne sugereze (cu o hecatomba insumand peste 100.000 de morti) ca 2004 a fost un an al marilor seisme.
Cat ii costa pe asiguratori seimul din Japonia? Costurile companiilor de asigurari in urma cutremurului din Japonia s-ar putea situa intre 10 si 25 de miliarde de dolari, potrivit estimarilor analistilor, transmite Wall Street Journal (WSJ).
Marmureanu, despre seismul de duminica:
30 DE LUCRURI DE CARE SA TII CONT PENTRU A AVEA O VIATA FERICITA! Astazi sunt mai puternic decat ieri iar maine voi fi mai puternic decat astazi. Esti puternic atunci cand ai incetat sa mai plangi.
Meteorologii anunta revenirea primaverii calde, excesiv de calde chiar Urmatoarele zile vor fi din nou calde, poate excesiv de calde, avand in vedere ca suntem inca in martie. Aprilie debuteaza cu zile de peste 20 de grade Celsius, devenind mai cald decat in mod normal.
Un port foarte micut , din larg nu se vedea mai nimic, deci prima impresie e inselatoare .Este o insule muntoasa, unde altitudinea ajunge pana la 1628 de metri. ... Cu fenomene geologice ciudate, pe care le gasim in subteran, sub forma de stalactite, stalacmite sau lacuri!
Un seism puternic de 6,2 grade pe scara Richter a avut loc sambata dupa-amiaza in zona marina din sudul insulei Creta, din Grecia.
Un cutremur puternic, cu magnitudine 5,3 pe scara Richter, a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, la ora 2.11, resimtindu-se pe intreg teritoriul tarii. Seismul s-a produs in zona Vrancea, la o adancime de 91,6 kilometri, potrivit Institutului Nattional de Fizica a Pamantului.
In ultimele zile pe toate canalele media au fost prezentate informatii extrem de detaliate despre cutremurul din China, replicile acestuia si despre zecile de mii de victime care au sfarsit sub casele, magazinele sau scolile care, numai in cateva minute, s-au facut una cu pamantul.
yogaesoteric.net In noaptea magica de Sanziene se deschid cerurile. Traditia sarbatorii Sanzienelor, a Solstitiului de vara si a zilei Sfantului Ioan Botezatorul (Autoare:
Replicile s-au tinut lant dupa cutremurul puternic de ieri, din judetul Gorj. ... In total, numarul replicilor a trecut de 50 in doar 15 ore.
Putine ore de somn pe noapte sau un somn de proasta calitate pot avea efecte serioase asupra functionarii organismului uman, se arata intr-un studiu al cercetatorilor britanici.
Bilant dupa cutremurul de 6,2 grade pe scara Richter din Italia Cel mai recent bilant al victimelor dupa cutremurul din Italia de 6,2 grade pe scara Richter este de cel putin 247 de morti, zeci de raniti si sute de persoane disparute.
Pe blogul Pagini de istorie locala, Constantin Tudor publica un nou episod din serialul sau foarte bine documentat, intitulat: O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, si pe care il puteti citi in continuare.
Am scris azi noapte un poem in proza pe care l-am intitulat Tipatul cocorului in noapte. ... Doamna Ivona Hrisanta Panescu, poeta, a comentat astfel: COCORUL este o pasare maiestoasa, zboara incet, dar puternic! In unele zone de pe glob, el reprezinta viata lunga, fericire, statornicie.
Cutremur de 4,4 grade pe 14 martie 2018. Este cel mai puternic seism din acest an. Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: ... Initial, INFP a anuntat ca seismul a avut magnitudinea 4,7.
Dupa discursul presedintelui Obama pe tema securitatii nucleare, Romania este prima tara din care este evacuat intregul stoc de uraniu puternic imbogatit. Pentru prima data, combustibilul nuclear uzat de origine ruseasca a fost transportat pe calea aerului.
google-analytics.com