Cautare

5923 de rezultate pentru "casa de pensii sector 6" (5.64 secunde)
Fiscul pregateste pentru 2008 un proiect de lege care va unifica bazele de calcul ale tuturor contributiilor de asigurari de sanatate, pensii si somaj.
Fiscul doreste sa impoziteze la fel ca salariile inclusiv veniturile din activitati independente, desfasurate prin conventii civile sau contracte de drepturi de autor.
La finalul saptamanii trecute a demarat procesul de aderare continua in sistemul Pilonului II, odata cu publicarea in Monitorul Oficial a modificarilor si completarilor aduse normei.Aderarea continua este procesul prin care persoanele eligibile devin participanti la un fond de pensii administrat privat, din proprie initiativa, prin semnarea unui act individual de aderare sau prin repartizarea aleatorie de catre CNPAS, ulterior procesului de aderare initiala la fondurile de pensii administrate privat.Potrivit noilor prevederi referitoare la aderarea continua si evidenta participantilor in sistemul Pilonului II, persoanele eligibile, care nu au implinit varsta de 35 de ani, sunt obligate sa adere la un fond de pensii administrat privat, in termen de 4 luni de la data la care devin eligibile.Persoanele eligibile cu varsta cuprinsa intre 35 si 45 de ani, pot sa adere in orice moment la un fond de pensii administrat privat.
Oficialii Fondului spun ca imprumutul este de 12,95 miliarde de euro, pentru a evita numarul 13. Dobanda pentru pachetul financiar acordat Romaniei va fi in jur de 3,5% pe an.
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a decis ieri prelungirea cu un an a termenului in care administratorii fondurilor de pensii private pot investi banii deponentilor in titluri de stat peste limita maxima de 70%, stabilita prin legislatia de specialitate.
Inainte de a stabili masurile de austeritate pe care le va implementa, Guvernul Boc Boc s-a consultat cu reprezentantii misiunii FMI pentru tara noastra.
Recalcularea pensiilor militarilor si politistilor se face in peste cinci luni de la publicarea normelor metodologice la legea care reglementeaza masuri noi in domeniul pensiilor speciale.
Asociatia Romanilor din Italia (ARI) solicita Ministerului Muncii gasirea unei solutii pentru ca romanii care au muncit la negru in trecut sa-si poata achita retroactiv contributiile la pensie, estimand ca in bugetul statului ar putea intra astfel noua miliarde de euro.
Pensionarii isi vor putea primi pensiile pe carduri sau in conturi curente deschise la BCR in urma semnarii unei conventii intre banca si Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale, potrivit unui comunicat BCR.
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani.
Gheorghe Radulescu este haituit de doua primarii care ii vor impozitul pe casa si teren. ... Intre timp, a aflat si primaria urbei ca barbatul are o proprietate acolo si vrea sa il execute silit daca nu-si plateste impozitul la municipiu, in termen de 15 zile.
Cu toate ca o locuinta spatioasa, care sa aminteasca de vechea burghezie, este visul multor craioveni, putini îsi permit sa cumpere, sa renoveze si ulterior sa întretina o astfel de casa. Potrivit analistilor imobiliari, în prezent, pe piata imobiliara din Craiova exista o separare destul de clara a cumparatorilor de case.
12 banci au semnat deja conventia cu Fondul de Garantare unde sunt prevazute ipoteci conventionale, care se rezolva numai in instanta. ... De acum incolo vor fi "ipoteci legale", in favoarea statului, care sunt deja titluri executorii.
UNIQA Asigurari a lansat astazi, la Scoala Centrala, "Casa mea e UNIQA" - campanie de informare si educare a "noii generatii". Prezentatorul evenimentului a fost Razvan Simion de la Antena, care si-a facut aparitia cu un sac in spate si cu o cheie la gat.
Casa de Avocatura "Nemoianu", din Ramnicu Valcea, condusa de avocata Daniela Nemoianu, ofera servicii de consultanta juridica complexurilor energetice din Oltenia si Societatii Nationale a Lignitului, la preturi de lux. Casa de Avocatura "Sova"
Casa Rusu deschide pe data de 17 octombrie 2014 un magazin de 1.000 de metri patrati in galeria centrului comercial Cora Alexandriei. Investitia in amenajarea noului magazin se ridica la 400.000 de euro.
Arhitecta Ileana Mavrodin te invata sa-ti faci singur casa de lut! ... Doamne, si nu mi-a venit sa cred ca de 10 ani de zile ea proiecteaza si face case de lut la noi!
USL ia toate colegiile din Capitala Liderul PNL Bucuresti Eugen Nicolaescu a declarat, duminica seara, pentru MEDIAFAX, ca din informatiile pe care le-a obtinut pana in acest moment toate cele 40 de colegii de senatori si deputati de la nivelul Capitalei sunt castigate de USL cu peste 50% din voturile exprimate.
majoritatea saracilor Europei traiesc in zonele rurale romanesti Cei mai multi dintre saracii Europei traiesc in zonele rurale din Romania, ceea ce ar recomanda agricultura ca sector prioritar intr-o viitoare strategie de dezvoltare a Romaniei, a declarat marti Peter Harrold, directorul Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si de Est, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Experta si ea in bioenergie, Doina Elena Manolea este in prezent sefa Inspectoratului Teritorial de Munca din Capitala si este membra PD-L in organizatia sector 4, pastorita de primarul Cristian Poteras. ... Doina Elena Manolea, sotia parapsihologului presedintelui Traian Basescu, Aliodor Manolea, este sefa Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti.
google-analytics.com