Cautare

5922 de rezultate pentru "casa de pensii sector 6" (2.81 secunde)
Bancile locale nu au primit inca noile conditii de acordare a creditelor garantate de stat, ordonanta de urgenta data pentru programul "Prima casa" este evaziva, iar BNR spune clar ca nu poate nimeni sa oblige bancile sa scada dobanzile.
Adina Gheorghe, Marketing Manager BURDA ROMANIA, ne informeaza ca revista CASA LUX va fi prezenta in cadrul conferintei DESIGN IS PURE LUST, ce se va desfasura in zilele de 17 si 18 septembrie la Romexpo, in cadrul targului de mobila BIFE-SIM.
Revista CASA LUX a implinit pe 1 septembrie 2014 20 de ani de la prima sa aparitie! Revista CASA LUX este prima revista glossy de design interior si arhitectura din Romania.
In discursul sau din parlament, Traian Basescu a dat exemple de coruptie institutionalizata. ... Seful PSD a fost intrebat daca mai sta in casa de la stat, pe care ar fi trebuit sa o elibereze la finalul mandatului.
In discursul sau din Parlament, Traian Basescu a dat exemple de coruptie institutionalizata. ... Seful PSD a fost intrebat daca mai sta in casa de la stat, pe care ar fi trebuit sa o elibereze la finalul mandatului.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Este acceptat tacit faptul ca cei de la varf nu traiesc din salarii", pe care il puteti citi in continuare.
solutiile PSD pentru depasirea crizei economice, situatia din PSD, disputa cu Mircea Geoana, strategia PSD in sesiunea parlamentara din toamna privind o eventuala motiune de cenzura, relatia cu Crin Antonescu si PNL si raspunsul la afirmatiile lui Traian Basescu privind o eventuala intrare la guvernare.
Allianz-Tiriac Pensii Private si-a majorat capitalul social cu 320 milioane lei pana la 350 milioane lei. Astfel majorarea de capital se va face prin emiterea unui numar de 32 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 100 lei.
Contributia la fondul de pensii private obligatorii va fi, in 2010, de minimum 2,5 %, a declarat presedintele Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea.
Actuala legislatie in domeniul sistemului de pensii private are neajunsuri, sustine senatorul Marius Marinescu. In primul rand, sustine acesta, pensiile private nu sunt garantate de catre stat si nu exista sanctiuni pentru cei care pierd banii contribuabililor.
Sistemul de pensii reprezinta o problema cruciala pentru Romania, existind chiar riscul unui colaps al acestui sistem, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. "Exista riscul unui colaps al sistemului de pensii, si nu de astazi. ... In 2000 am facut o propunere privind o reforma fundamentala a sistemului de pensii.
A treia etapa de recalculare a pensiilor din sistemul public s-a incheiat. Ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, spune ca au fost necesari 200 de miliarde de lei pentru aceasta etapa.
Valoarea punctului de pensie va creste cu 9,3% pentru anul viitor, a declarat, ieri, presedintele Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS), Mihai Seitan, cu prilejul unei conferinte pe tema reformei sistemului public de pensii organizata de CNS Cartel Alfa.
Primele plati la fondurile de pensii administrate privat ar putea fi realizate la mijlocul lui 2007, a declarat ieri presedintele Casei Nationale de Pensii si Asigurari Sociale (CNPAS), Mihai ßeitan. Potrivit lui ßeitan, "in prezent, proiectul de lege se afla in avizare la diferite ministere.
Prin lansarea unor noi componente, ca fondul privat de pensii, sumele rulate pe aceasta piata vor creste cu 480 de milioane de euro in urmatorii zece ani. ... Acestia si-au expus punctele de vedere in cadrul unui seminar organizat ieri la sediul Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
Produsele de pensii private facultative vor putea fi folosite de angajatori ca mijloace de fidelizare a angajatilor, intrucat sistemul ofera avantaje atat pentru patroni, cat si pentru salariati, a declarat recent directorul de pensii al Omniasig, Cristina Nitescu, preluata de Bank News, care citeaza NewsIn.
Majoritatea persoanelor cu varsta intre 18 si 45 de ani vizate de noile pensiile obligatorii administrate privat considera ca introducerea acestora este o masura pozitiva.
Peste 1.600.000 de pensionari vor primi pensii majorate începând cu luna iulie 2007.
Peste 1.600.000 de pensionari vor primi pensii majorate începând cu luna iulie 2007.
google-analytics.com