Cautare

5922 de rezultate pentru "casa de pensii sector 6" (4.78 secunde)
Crezi ca e suficienta o usa metalica cu inchidere in trei puncte si cu doua yale mecanice sau electrice pentru a-ti pune bunurile la adapost de hoti?
'Imi cer scuze, fata de colegii senatori si fata de distinsii invitati de la balcon (generali si alti ofiteri in rezerva - n.n.), ca nu voi folosi si apelativul "domnule general", chiar daca v-au cazut patru stele pe umar, chiar daca aveti pieptul plin de decoratii, chiar daca aveti CV-ul plin de doctorate in stiinte juridice si militare, intrucat, pe de o parte, dupa stiinta mea, ca militar activ nu ati condus nici macar un pluton, iar, pe de alta parte, as savarsi o impietate la adresa unor personalitati ilustre ce au obtinut pe merit acest grad militar suprem, de la Hanibal, Cezar si Napoleon Bonaparte, pana la marii si bravii nostri generali Eremia Grigorescu, Constantin Prezan, Alexandru Averescu si altii, care n-au astazi nici macar dreptul postum sa le pomenim numele si renumele.
Legea pensiilor militare nu introduce pensii speciale, ci reglementeaza un sistem. ... Legea pensiilor militare, avizata de Guvern, este o lege extrem de importanta care indreapta greselile care s-au facut in trecut.
Salariatii si angajatorii din Dolj cotizeaza lunar cu 44 de milioane de lei catre bugetul pensiilor publice, dar, în acelasi timp, statul le plateste pensionarilor doljeni 124 de milioane de lei, mult mai mult decât la începutul anului.
Contributia virata catre fondurile de pensii private obligatorii (Pilonul II) va creste cu 0,5 puncte procentuale, la 2,5% din venitul brut al fiecarui participant la sistem, incepand cu colectarea din luna ianurie 2009, a declarat, miercuri, presedintele CSSPP, Mircea Oancea.
Aveti grija sa nu-i suparati pe angajatii Casei de Pensii Dolj pentru ca s-ar putea sa fiti luati la bataie.
Ce consumi pe timp de iarna grea? ... Simtim caldura cand consumam alcool pentru ca acesta determina vasele de sange sa se dilate, dar acest efect este doar temporar. Radacina de ghimbir este cel mai eficient aliment folosit in cresterea temperaturii corpului.
Alegerea unei case sau a unui apartament la bloc depinde de asteptarile pe care le are fiecare de la viitoarea locuinta. ... Orice craiovean care viseaza la o locuinta stie deja cam ce-si doreste de la viitorul camin.
Parlamentarii nu au prea tinut cont de recomandarile presedintelui Traian Basescu si ale premierului Calin Popescu-Tariceanu de a renunta la indemnizatiile tranzitorii si de a avea, dupa terminarea mandatului, pensii "pamantene".
Nu vor fi mariri de salarii si pensii , ci usoare recuperari din taierile anterioare Jurnalul National informeaza: ... Vor fi "usoare" recuperari Guvernul ia in calcul o usoara recuperare salariala in sectorul public si indexare a pensiilor, dar numai conditionat de stabilitate si crestere economica.
Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) estimeaza ca va autoriza pana la finele acestui an sapte-opt administratori de pensii facultative (Pilonul III), a declarat ieri presedintele Comisiei, Mircea Oancea, citat de Mediafax.
Cei care contribuie la sistemul de pensii private obligatorii se vor bucura de o pensie mai mare cu cel putin 15%-20%, potrivit presedintelui Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea, citat de Ghiseului Bancar.
Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, promite reducerea contributiilor la asigurarile sociale cu 6% anul viitor, desigur, daca bugetul pentru 2008 va putea suporta aceasta reducere. ... Vosganian a adaugat insa ca autoritatile trebuie sa stabileasca fondurile care vor fi afectate de diminuarea contributiilor sociale.
Legislatia actuala privind pensiile private va face imposibila repetarea unor scenarii de tip FNI sau Caritas, a declarat ieri presedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea, la un seminar organizat de "Ziarul Financiar".
In goana dupa agenti, companiile apeleaza la orice mijloc de recrutare. Companiile de recrutare a fortei de munca si site-urile specializate raman insa principalele surse de atragere a viitorilor agenti de pensii. Unele dintre acestea apeleaza chiar si la postarea anunturilor pe stalpi sau in statiile de autobuz.
De frica zilei de maine, din ce in ce mai multi romani apeleaza la pensiile facultative. Reprezentantii societatilor de asigurari si ai bancilor cu departamente specializate sustin ca acest segment de clienti capata o pondere din ce in ce mai insemnata in portofoliul lor.
Presedintele Traian Basescu a anuntat luni seara, în cadrul unei emisiuni televizate, ca majorarile de pensii dispuse de parlament în toamna anului 2007 si mai apoi din octombrie 2008 au dus la incapacitatea Fondului de pensii de a acoperi cheltuielile.
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
Senatorul de Cluj Alexandru CORDOS a sustinut o declaratie politica cu titlul: Pensionarii si contribuabilii sistemului de asigurari sociale din Romania.
Doresc sa-mi exprim cateva ganduri si idei legate de problematica pensionarilor si a pensiilor, teme care se regasesc in sfera preocuparilor mele si din perspectiva activitatii pe care o desfasor in cadrul Comisiei de munca, familie si protectie sociala din Senatul Romaniei, dar nu numai.
google-analytics.com