Cautare

11992 de rezultate pentru "cartea viata altfel" (2.84 secunde)
Marea majoritate a ungurilor din Ungaria si de pretutindeni au primit gratuit cartea "Ardealul-trecut si viitor", scrisa de catre Endre Bajksy-Zsilinszky (deputat in Parlamentul Ungariei, in timpul regentei lui Horthy), publicata in anul 1944 in Elvetia, in limba engleza, carte care a fost tradusa de presedintele Republicii Ungaria, Arpad Goncz, in anul 1991, fiind tiparita la Budapesta, cu sprijinul Ministerului Culturii.
O realitate care nu ne place dar, chiar si asa, ea continua sa existe si sa ne marcheze existenta, sa ne pandeasca dupa colt, sa ne ameninte in situatii in care viata nu isi mai poate desfasura prezentul continuu de pana la acel moment, sa existe paralel cu viata noastra si sa ii ia locul odata ce viata, din diverse motive (varsta, boala, accident etc.) nu mai detine resurse sa continue.
In septembrie 2016 mi-a aparut in Anglia, la editura Flying Disk Press, cartea UFOs over Romania (OZN-uri deasupra Romaniei), editata de ufologul veteran britanic Philip Mantle. Cartea poate fi comandata pe reteaua Amazon.
Cea mai noua carte semnata de Mihai Dragomir Viata Altfel, Viata are totul dar intr-o alta ordine ” a fost lansata cu succes si la Brasov, in prezenta unui public numeros, miercuri 28 martie 2018, in cadrul unitatii de invatamant Prems.
Viata extraterestra pe alte planete ar putea fi mult mai raspandita decit se crede Intr-un nou studiu se arata ca viata extraterestra aflata pe alte planete ar putea fi mult mai raspandita decat s-a crezut anterior.
Epopeea lui Ghilgames Constiinta de sine este unul dintre darurile supreme, o comoara la fel de pretioasa ca viata insasi. ... Multi adolescenti, astazi, raspund fricii de moarte devenind stapani si cauzatori ai ei, in a doua lor viata, cea a jocurilor virtuale foarte violente.
Publicata in iulie 2016, cartea Dieta-Minune dicteaza un nou trend in materie de cure de slabire.
Marina Constantinoiu) Autoarea cartii este o fosta consiliera a lui Helmut Kohl si fosta membra a partidului conservator al lui Merkel Cartea "Nasa", a publicistei Gertrud Hohler, lansata pe piata germana joi, aduce cele mai puternice critici de pana acum la adresa cramponarii de putere a cancelarului german Angela Merkel.
Numarul angajatilor din Dolj care acceptau sa primeasca un salariu minim pe economie în cartea de munca, pentru ca la salariu sa primeasca mai multi bani, era, în anii trecuti, destul de mare.
Deschizi cartea Purtatorul de cuvinte a lui Ioan Gyuri Pascu si te intampina un motto: ... Iti lasi gandurile mai incolo si rasfoiesti cartea cu seninatate sau iti ascuti atentia sa gasesti acele ganduri care dauneaza...
In Anglia a aparut, in octombrie 2016, cartea UFOs over Romania (OZN-uri deasupra Romaniei), de Dan D. ... Cartea poate fi cumparata deocamdata doar pe reteaua Amazon. Cartea UFOs over Romania (OZN-uri deasupra Romaniei), scrisa de Dan D. ... Cartea contine observatii vechi, incepand din sec.
La inceputul lunii noiembrie 2017 a aparut, la editura Lifestyle, parte a Grupului Editorial Trei, in colectia Trebuie sa stii, coordonata de Constantin Dumitru-Palcus, cartea OZN-URI DEASUPRA ROMANIEI de Dan D.
- Draga Areta Sandru, iti mai aduci aminte ce motive, ce "evenimente" din viata ta te-au condus spre proza, spre scrierea prozei? ... - Toti avem o experienta de viata, depinde ce vrem sa scoatem din ea intr-o carte. ... - Stiu ca a discuta astazi despre "experienta de viata" starneste intotdeauna iritare.
FARCAS) In cautarea civilizatiilor extraterestre, una dintre multele necunoscute o reprezinta numarul corpurilor ceresti care ar putea gazdui viata.
Viata extraterestra (sau viata din spatiul cosmic) este la ora actuala doar o ipoteza conform careia in Univers ar putea sa existe si viata al carei mediu natural nu este Pamantul.
"stii, daca nu citesc intr-o zi din cartea aceea, sau atunci cand trebuie sa o citesc, imi piuie asa in urechi ca imi tasneste sange pe urechi si, uneori, pe ochi. ... Dar, de fapt, el nu citea, ci cartea parca ii vorbea...
Cartea Marele Urias Prietenos, scrisa de Roald Dahl, este fascinanta. Cartea a fost tradusa in limba romana prima oara in 2013 la Editura Arthur, si retiparita in 2016, intr-o noua editie cartonata si ilustrata, cu prilejul premierei in Romania a filmului cu acelasi titlu al lui Spielberg.
Si, mai mult, le vrem pe viata si traim de doua ori mai mult decat traiam acum 100 de ani.
VIATA DUPA MOARTE: ... Acestea sunt doar cateva dintre descrierile oamenilor care au experimentat viata dupa moarte, mai exact perioada in care s-au aflat in moarte clinica. ... Iata in continuare cateva povestiri ale unor oameni care au experimentat viata dupa moarte.
Virginia Katz Sinopsis Bill Condon, castigator al Premiului Academiei (pentru Gods And Monsters), pune sub microscop viata lui Alfred Kinsey, omul care a ajuns sa descopere cele mai bine pazite secrete ale natiunii. ... Moare in 1965, temandu-se ca munca sa de-o viata intreaga n-a fost decat un esec.
google-analytics.com