Cautare

4736 de rezultate pentru "carrefour constanta" (3.84 secunde)
Carrefour anunta 2016 ca un moment decisiv de crestere, prin extinderea si diversificarea ofertei, serviciilor, dar si infrastructurii de magazine, confirmata si de semnarea acordului de achizitie a societatii Billa Romania.
Tombola "Concurs desene Carrefour", editia Paste 2014 s-a desfasurat in perioada 10 - 31 III 2014, inclusiv in hypermarketurile Carrefour Militari, Carrefour Baneasa.
Cu o investitie de circa doua milioane de euro, Grupul Carrefour a deschis ieri primul supermarket din Craiova, Carrefour Market. ... Suprafata de vanzare este de 700 de metri patrati", a declarat Ion Savescu, manager regional Carrefour Market.
Carrefour va deschide marti cel de-al optulea hipermarket din Capitala, in mall-ul Colosseum Marti, retailer-ul francez Carrefour va deschide hipermarketul cu numarul opt din Capitala si cel de-al 24-lea de la nivel national. ... 284, din Sectorul 1, se va deschide cel de-al optulea hipermarket Carrefour din Bucuresti.
Carrefour Romania lanseaza astazi, 5 decembrie, aplicatia pentru telefoane mobile, oferind clientilor sai posibilitatea de a fi in permanenta la curent cu ultimele oferte si servicii ale magazinelor sale. Aplicatia Carrefour poate fi descarcata gratuit de pe Apple Store si ofera urmatoarele facilitati:
Carrefour Romania lanseaza joi, 15 mai, noua colectie de vara TeX, brand distribuit exclusiv in reteaua de magazine Carrefour. Pentru a marca lansarea noii colectii, hipermarketurile Carrefour din tara vor gazdui prezentari de moda in ziua de vineri, 16 mai.
Joi, 20 februarie, Carrefour Romania lanseaza LES COSMETIQUES DESIGN PARIS, o gama de produse cosmetice si ingrijire personala creats de profesionisti din Franta si distribuita exclusiv in magazinele sale.
Loteria Romana si Carrefour Romania lanseaza noul tip de Loz Carrefour in varianta razuibila, disponibil incepand din aceasta saptamana in toate hipermarketurile Carrefour si in agentiile loto din toata tara.
Carrefour Romania pune la dispozitia clientilor sai o interfata interactiva de a face cumparaturi, cu totul deosebita pentru piata locala, doar in Mega Mall, totul in cadrul Campaniei Star Wars.
Grupul Carrefour deschide vineri al doilea supermarket din Bucuresti, Carrefour Market Chilia Veche, cu o suprafata de vanzare de 430 mp, care are 50 de angajati, a anuntat joi retailerul. ... Carrefour Market Chilia Veche comercializeaza 6.200 de produse: ... Aproximativ 1.000 de articole sunt marca proprie Carrefour.
Presedintele Carrefour, Lars Olofsson, dezvaluie, intr-un interviu acordat presei franceze, elemente din strategia retailerului pe acest an.
Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a unui nou magazin de proximitate operat in regim de francizs, in Bucuresti: ... Express combina profesionalismul angajatilor si calitatea produselor cu care te-ai obisnuit in magazinele Carrefour, cu rapiditatea de cumparare si caracterul personal al unui magazin de proximitate.
Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a doua noi magazine de proximitate operate in regim de franciza: ... Express combina profesionalismul angajatilor si calitatea produselor cu care te-ai obisnuit in magazinele Carrefour, cu rapiditatea de cumparare si caracterul personal al unui magazin de proximitate.
Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a trei noi magazine de proximitate operate in regim de franciza, in orasul Giurgiu: ... Express combina profesionalismul angajatilor si calitatea produselor cu care te-ai obisnuit in magazinele Carrefour, cu rapiditatea de cumparare si caracterul personal al unui magazin de proximitate.
Carrefour va detine si va opera un hipermarket de 12.000 m2 Centrul comercial va avea in total 70.000 m2 de spatiu total inchiriabil cu 200 de magazine Investitie in valoare de 180 milioane euro Deschidere programată
Carrefour Romania a lansat recent noua colectie de vara TeX, brand distribuit exclusiv in reteaua de magazine Carrefour. Pentru a marca lansarea noii colectii, hipermarketurile Carrefour din tara au gazduit prezentari de moda.
In perioada 29 mai-4 iunie, Carrefour Romania gazduieste Saptamana Italiana, parte a Festivalului Italian, organizat de ICE- Agentia Italiana pentru Comert Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei in Romania.
Conducerea Statiunii a chemat ieri politia dupa ce proprietarul terenului pe care ar urma sa se deschida hipermarketul Carrefour, Silvian Cristescu, a tocmit o firma sa prospecteze geologic pamantul.
Vanzarile Carrefour, al doilea mare retailer la nivel mondial, au crescut usor in primul semestru, la 38,8 miliarde euro, iar grupul a inregistrat o pierdere de 31 milioane euro, mai redusa fata de rezultatul negativ de 249 milioane euro din aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Mediafax.
Carrefour deschide cel de-al treilea supermarket din orasul Targu Mures, marti, 9 septembrie 2014, ora 8:00, ridicand numarul total de magazine in acest format la 81.
google-analytics.com