Cautare

155 de rezultate pentru "capitanul" (6.80 secunde)
Dupa cum relata capitanul Stefan Freitag, in jurul orelor 21:00 nava se afla aproape de limita de 200 mile marine, a apelor teritoriale braziliene. ... Capitanul Freitag si-a declansat aparatul de filmat, iar medicul navei, si seful echipajului au inceput sa faca fotografii.
Capitanul B.A. ... Capitanul a istorisit patania sa si unui pilot prieten, de la o companie britanica binecunoscuta, care a vorbit apoi cu Paul Whitehead, director si consultant al revistei Flying Saucer Review.
Plecarea lui Mihai Pintilii la Steaua a insemnat nu numai pierderea unui jucator important pentru Pandurii Targu Jiu, ci si a liderului din teren al gorjenilor, el fiind capitanul echipei. ... "Capitanul de echipa nu se voteaza la Pandurii de catre jucatori, ci eu il aleg!
Daca pana acum toate descoperirile se reduceau la niste semnale-fantome, destul de nepalpabile, atunci ceea ce a gasit Carl-Yorgen Huss, capitanul vasului norvegian de pescuit este destul de material. ... Capitanul Huss a anuntat oficialitatile de fata gasita.
Daca pana acum toate descoperirile se reduceau la niste semnale-fantome, destul de nepalpabile, atunci ceea ce a gasit Carl-Yorgen Huss, capitanul vasului norvegian de pescuit, este destul de material. ... Capitanul Huss a anutat oficialitatile de fata gasita.
Capitanul Larry Jividen pilota pe 6 februarie 1975 un T-39D Sabreliner, un avion militar utilitar. ... Indiferent de culoarea sau forma obiectului pe care l-a vazut capitanul Jivden, putem spune ca acel obiect a lasat asupra capitanului o impresie de nesters.
1) in Piata Libertatii, in zona Librariei Universitatii si a Hotelului Continental, unde a executat foc, cu pistoale mitraliera, o grupa de militari comandati de capitanul Dando Carp si au fost inregistrati 12 morti (printre care pictorul Eugen Matis) si 26 de raniti (printre care actorul Calin Nemes);
Autoritatile portuare au dispus de urgenta montarea de baraje antipoluante, pana la neutralizarea substantelor periculoase, iar capitanul remorcherului a fost amendat. Cazul este cercetat de Capitania Constanta, a adaugat capitanul sef Alexandru Mezei.
Stefano Morrone, capitanul Parmei, a facut un gest incredibil la pauza meciului cu Bologna, disputat duminica in Serie A.
Capitanul Larry Jividen pilota pe 6 februarie 1975 un T-39D Sabreliner, avion militar de instruire si utilitar. ... Indiferent ce a fost obiectul rosu, rotund, pe care l-a intalnit capitanul Jividen si echipajul sau, in acea noapte din 1975, doua lucruri au lasat asupra lui o impresie de nesters.
Prin acest concurs al autoritatii de Stat, Ialomita se numara printre cele 5-6 judete care au aeroporturi.” In conferinta sa, capitanul Botez a aratat ca problema aeroportului Calarasi a fost privita in ansamblul problemelor aeronautice.
Din nefericire, capitanul Basescu e turmentat, zapaceste echipajul cu comenzi anapoda si pune nava in primejdie. ... Asa o fi, dar nu cu capitanul turmentat la carma.
Capitanul pestilor, ca sa nu zic Capitanul lui Peste, cel care declara ritos ca un comandant nu-si paraseste nava si se lauda ca si-a adus intotdeauna echipajul teafar in port, a abandonat corabia pedelista ca pe o copaie gaurita, dupa ce tot el a condus-o in stanci.
Capitanul echipei de baschet SCM-U Craiova, Branislav Tomic, si-a fracturat un deget de la mana la antrenament si va sta patru saptamani.
Mihai Silvasan (capitanul echipei nationale masculine a Romaniei), Cristina Ciocan (capitanul echipei nationale feminine a Romaniei), Vlad Moldoveanu (cel mai bun jucator roman pe plan international), Gabriela Marginean (cea mai importanta jucatoare romana pe plan international).
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au plecat ieri la Medias pentru partida de astazi cu Gaz Metan, fara capitanul Branislav Tomic. ... Delegatia olteana a plecat ieri spre Medias, dar in autocar nu a urcat si capitanul Branislav Tomic.
Otelul nu mai e o echipa de speriat", sustine capitanul pandurilor, Mihai Pintilii. Nasu’ contra finu’ Capitanul pandurilor, Mihai Pintilii, ii va da replica luni nasului sau, Ciprian Petre, mijlocasul echipei Gaz Metan Medias.
Vrem sa castigam tot, pana la final", a declarat capitanul gazarilor, Marius Balau, pentru GdS.
Chiriches, capitanul nationalei Romaniei, este coleg la Napoli cu fundasul albanez Elseid Hysaj, Razvan Rat a jucat alaturi de Ergys Kace la PAOK, in sezonul 2014-2015, iar Bogdan Stancu si Lorik Cana au fost colegi la Galatasaray, in stagiunea 2010-2011.
De ce a murit capitanul Fiorentinei. Antonio de Nicolo, procuror din Udine, a facut primele declaratii oficiale despre decesul surprinzator si socant al lui Davide Astori.
google-analytics.com