Cautare

19005 de rezultate pentru "cand se incaseaza diferente pensii recalculate" (3.18 secunde)
Pensionarii isi vor putea primi pensiile pe carduri sau in conturi curente deschise la BCR in urma semnarii unei conventii intre banca si Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale, potrivit unui comunicat BCR.
Primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, a inaugurat vineri noul punct de lucru al Casei Judetene de Pensii Constanta la Mangalia, in prezenta subprefectului Claudiu Palaz si a directorului Casei Judetene de Pensii, Carmen Raducu.
Case, pensii si salarii marite si "supraimpozitarea hiperbogatilor", promisiunile de campanie ale PSD, fara a mentiona insa si resursele financiare necesare implinirii acestora.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, la Beirut, ca o parte din banii de la FMI poate fi folosita in mod exceptional pentru a echilibra pensiile si salariile mici in cazul in care criza se va agrava.
Premierul Emil Boc a afirmat miercuri, la Timisoara, ca suma de 1,7 miliarde de euro din bugetul de stat este luata de la educatie, sanatate, infrastructura ca sa se poata plati pensiile.
Mai mult decat atat, Guvernul condus de Emil Boc a demonstrat ca numai la nivelul discursurilor politicianiste cetateanul este prioritatea sa numarul 1, in realitate toate masurile fiind luate impotriva acestuia.Proiectul de lege privind sistemul unitar de pensii, care se afla acum in dezbaterea Parlamentului, contine prevederi dure indreptate impotriva pensionarilor.
In data de 20 aprilie 2010, in plenul Senatului Romaniei, au avut loc dezbateri asupra proiectului de lege privind sistemul unitar de pensii publice.
"Se pune intrebarea de ce avem acum o urgenta in raport cu situatia anterioara. ... Nu poti sa le ceri oamenilor reduceri de salarii si pensii si in acelasi timp sa accepti in continuare evaziune fiscala.
Solomon propune ca varstnicii cu pensii sub 1.000 de lei sa aiba gratuitate pe mijloacele de transport in comun ale RAT Craiova Dupa ce l-a acuzat pe Marinica Dinca de "propuneri populiste"
In baza unei ordonante de urgenta adoptate in 2010, persoanelor cu pensii de peste 740 de lei li s-a retinut, de la 1 ianuarie 2011, o cota de 5,5% drept contributii de sanatate.In mai multe judete, dupa intrarea in vigoare a acestei ordonante mii de pensionari cu pensii mai mari de 740 de lei au depus plangeri prealabile la casele judetene de pensii, in care solicitau restituirea contributiei de sanatate de 5,5%, iar institutiile le-au respins pe considerentul ca o astfel de cerere nu poate modifica o ordonanta de urgenta.
Contributia sociala pentru pensii va fi diminuata, incepand din decembrie 2008, cu 1,5 puncte la angajator, de la 29% la 27,5% din salariul brut, dar cota platita de angajat va ramane neschimbata, la 9,5%, potrivit proiectului de buget al asigurarilor sociale de stat.
Contributia la fondul de pensii se deduce din veniturile brute lunare, care reprezinta baza de calcul pentru contributia individuala de asigurari sociale, impreuna si in aceeasi modalitate de calcul cu contributia obligatorie datorata conform Legii 19/2000.
Ministerul Muncii cheltuieste patru milioane de lei din bugetul asigurarilor sociale, pentru o campanie de informare a pensionarilor cu privire la evolutia punctului de pensie si la masurile care trebuie luate pentru imbunatatirea serviciilor Casei de Pensii.
Am intrat in linie dreapta in ceea ce priveste aderarea la un fond de pensii private pentru tinerii sub 35 de ani.
Participantul la un fond de pensii private obligatorii (Pilonul II) va avea dreptul sa primeasca sumele acumulate in contul sau in cazul pierderii totale a capacitatii de munca, in cazul decesului drepturile cuvenite urmand sa fie transferate mostenitorilor, potrivit unei norme a CSSPP.
Sistemul actual este in favoarea administratorilor fondurilor de pensii. ... administratorii fondurilor de pensii nu colecteaza banii (o face statul), nu ii depoziteaza (o fac bancile), nu garanteaza reactualizarea cu rata inflatiei, iar la sfarsit poate nici nu platesc", a spus Voinea.
Casa Judeteana de Pensii Constanta are la ora actuala circa 1300 de procese cu pensionarii care au diverse nemultumiri.
Desi termenul limita de depunere a declaratiilor si de achitare a impozitelor expira maine, functionarii publici inca nu stiu cum se aplica noile norme ale Codului Fiscal si se contrazic in declaratii.
Luni, 20 aprilie, a fost sarbatorita Ziua Internationala a Presei Libere si se cuvine, inainte de toate, sa le urez jurnalistilor putere de munca, sanatate, si sa le multumesc pentru efortul pe care il depun, uneori platind chiar pretul suprem, pentru ca informatiile sa ajunga la noi, cititorii.
îşi acorde pensii de sute de milioane de lei, pentru somnul dulce din Parlament. ... aceleaşi pensii ca şi cele ale magistraţilor.
google-analytics.com