Cautare

19000 de rezultate pentru "cand se incaseaza diferente pensii recalculate" (3.30 secunde)
Nu vor fi mariri de salarii si pensii , ci usoare recuperari din taierile anterioare Jurnalul National informeaza: ... Premierul Emil Boc a asigurat ca Executivul nu se va angaja in masuri populiste care pot destabiliza tara.
Legea pensiilor militare nu introduce pensii speciale, ci reglementeaza un sistem.
Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) estimeaza ca va autoriza pana la finele acestui an sapte-opt administratori de pensii facultative (Pilonul III), a declarat ieri presedintele Comisiei, Mircea Oancea, citat de Mediafax.
Cei care contribuie la sistemul de pensii private obligatorii se vor bucura de o pensie mai mare cu cel putin 15%-20%, potrivit presedintelui Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea, citat de Ghiseului Bancar.
Reprezentantii ministrul apreciaza ca, daca nivelul contributiilor se va reduce cu 6%, banii vor ramane in sistemul economic, iar o parte din fonduri se vor intoarce la buget sub forma de impozite.
Legislatia actuala privind pensiile private va face imposibila repetarea unor scenarii de tip FNI sau Caritas, a declarat ieri presedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea, la un seminar organizat de "Ziarul Financiar".
Companiile de recrutare a fortei de munca si site-urile specializate raman insa principalele surse de atragere a viitorilor agenti de pensii.
Astfel, potrivit datelor Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), valoarea totala a activelor nete ale fondurilor de pensii facultative care activeaza pe piata romaneasca era la jumatatea lui august de peste 610.000 de lei.
În judet, fiecare salariat tine în spate aproape doi pensionari. Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj a anuntat ca raportul dintre salariati si pensionari se mentine dezechilibrat.
Presedintele Traian Basescu a anuntat luni seara, în cadrul unei emisiuni televizate, ca majorarile de pensii dispuse de parlament în toamna anului 2007 si mai apoi din octombrie 2008 au dus la incapacitatea Fondului de pensii de a acoperi cheltuielile.
In judetul Sibiu au fost depuse 950 de declaratii, 910 dintre ele fiind inregistrate la Casa Judeteana de Pensii Sibiu, iar 40, la Casa Locala de Pensii Medias.
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
Doresc sa-mi exprim cateva ganduri si idei legate de problematica pensionarilor si a pensiilor, teme care se regasesc in sfera preocuparilor mele si din perspectiva activitatii pe care o desfasor in cadrul Comisiei de munca, familie si protectie sociala din Senatul Romaniei, dar nu numai.
Inceput de an - lume care inca se reculege dupa sarmale. Sau lume care, dupa ce un an intreg - anul trecut - au dormit pe ei, astazi parca se trezesc ca dintr-un vis si-si dau seama ca despre ei nu s-a scris taman frumos.
Desi, aparent, pare o masura in sprijinul angajatilor platiti cu salariul minim, care, intr-adevar, vor primi o suma de bani in plus la salariu, in realitate se pune o presiune fiscala si mai mare pe angajator, in special pe firmele private.
Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, si membrii Comisiei de administratie, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic din Camera Deputatilor au convenit ieri asupra unor modificari ale OUG privind ecotaxa pentru a clarifica cine incaseaza ecotaxa si pentru ce produse. ... O incaseaza producatorul sau furnizorul.
Veniturile totale ale afaceristilor intervievati de GdS se învârt în jurul a 5.000 de euro pe luna. ... GdS a stat de vorba cu oamenii care se afla în spatele unora dintre cele mai tari afaceri din Craiova si a aflat ce venituri lunare încaseaza acestia.
Veniturile totale ale afaceristilor intervievati de GdS se învârt în jurul a 5.000 de euro pe luna. ... GdS a stat de vorba cu oamenii care se afla în spatele unora dintre cele mai tari afaceri din Craiova si a aflat ce venituri lunare încaseaza acestia.
Cu toate acestea, se pare ca cercetarile de pana acum nu s-au indreptat in directia buna. ... In ultimul timp, mai multe studii au demonstrat ca exista diferente intre creierele femeilor si cele ale barbatilor.
In plus, nervii pe care i-a capatat prim-ministrul atunci cand a trebuit sa raspunda la intrebari l-ar face invidios pana si pe "arogantul Nastase”.
google-analytics.com