Cautare

434 de rezultate pentru "cancerul de col uterin" (3.26 secunde)
Cancerul de col uterin poate fi prevenit! ... Steluta Indrei) Este un cancer foarte agresiv, cu putine sanse de supravietuire. Este un cancer foarte frecvent, fiind a treia cauza de mortalitate in randul femeilor. ... Si cu toate acestea campania gratuita de vaccinare a esuat lamentabil in tara noastra.
Cancerul de col uterin poate fi prevenit! ... Steluta Indrei) Este un cancer foarte agresiv, cu putine sanse de supravietuire. Este un cancer foarte frecvent, fiind a treia cauza de mortalitate in randul femeilor. ... Si cu toate acestea campania gratuita de vaccinare a esuat lamentabil in tara noastra.
Pe site-ul Clinicii Donna Medical Center sunt publicate informatii utile femeilor care vor sa se asigure ca sunt sanatoase si pentru asta isi fac periodic un control de rutina. ... Testul Babes - Papanicolau Testul Babes - Papanicolau identifica modificarile maligne si premaligne ale colului uterin.
40% dintre fetele pana in 19 ani au infectii genitale Vaccinul anti-HPV protjeaza de patru tulpini (6,11,16, 18) implicate in aparitia cancerului de col uterin Doar 3% dintre femeile care au indicatie de a face testul Babes-Papanicolau au efectuat acest test, iar 84% nu l-au facut niciodata.
Cancerul la plamani (cancerul pulmonar) este un tip de cancer care se dezvolta pornind de la nivelul plamanilor si se regaseste pe locul doi in Romania ca si frecventa, imediat dupa cancerul de san. Din pacate, reprezinta o forma de cancer cu un grad ridicat de mortalitate.
Este cancerul contagios? ... Cristina Bobe) "Erau momente in care oamenii se fereau sa se atinga de mine pentru ca stiau ca am cancer si erau convinsi ca boala este contagioasa. ... Acum stiu ce este cu adevarat contagios printre persoanele care sufera de cancer:
Legatura dintre cancerul de col si HPV! Cand stim ca e ceva mai grav ca o infectie La nivel global, peste 550.000 de femei au fost diagnosticate cu cancer de col uterin in 2018, iar peste 310.000 de femei si-au pierdut viata din cauza acestei boli.
Ziua internationala de actiune pentru sanatatea femeilor. ... 28 mai este Ziua internationala de actiune pentru sanatatea femeilor. ... Sanatatea femeilor este asociata indeosebi cu cea a copiilor, dar si a celorlalti membri ai familiilor, pentru ca o femeie sanatoasa este o garantie de sanatate pentru cei din jurul ei.
Cancerul asta este silentios si nu da dureri! ... Cancerul pancreatic deseori trece neobservat pana cand devine avansat si greu de tratat. In marea majoritate a cazurilor, simptomele apar doar cand cancerul a crescut si a inceput sa se extinda si la alte organe.
Fundatia Renasterea a derulat anul trecut, cu sprijinul Roche Romania, o caravana prin care femei din zone defavorizate au putut beneficia de controale medicale gratuite, cu ajutorul unei Unitati Mobile de Diagnostic.
Cum sa ne ferim de fracturi Fractura de col femural sau de sold este o afectiune intalnita cu precadere la persoanele de peste 65 de ani, cunoscute cu osteoporoza.
Femeile din Varasti, judetul Giurgiu vor beneficia, in perioada 23 Octombrie - 29 Noiembrie 2017, de mamografii si teste Babes-Papanicolau realizate gratuit in cadrul campaniei de Diagnostic Mobil - Cancer de san si col uterin organizate de Fundatia Renasterea.
Vaccinarea anti-HPV reprezinta o urgenta pentru Romania, aflata pe locul intai in Uniunea Europeana in ceea ce priveste mortalitatea cauzata de cancerul de col uterin.
Glanda, de marimea unei nuci, este localizata sub vezica urinara a barbatului si inconjoara partea superioara a uretrei, tubul prin care circula urina de la vezica. Functionarea prostatei este reglata de testosteron, un hormon sexual masculin produs de testicule.
La cafeneaua Van Gogh din Centrul Vechi al Capitalei a avut loc recent conferinta de presa cu tema cancerul ovarian, la care au participat Cezar Irimia si dr. ... "La cancerul ovarian biopsia pune diagnosticul cu certitudine! Cancerul ovarian este direct proportional cu numarul de ovulatie al femeii.
Vaccinarile au salvat vieți cu nemiluita, dar acum vine cate un destept si spune "Nu e bun" Profesorul dr Adrian Streinu-Cercel, directorul Institututului National de Boli Infectioase "Matei Bals", a acordat un interviu pentru A.M.Press, in care raspunde atat unor intrebari legate de cariera sa, cat si unor chestiuni ce tin de sanatatea publica:
Ce este cancerul pancreatic, boala de care a murit Ionela Prodan Artista Ionela Prodan s-a luptat o perioada lunga de timp cu o boala crunta.
Magda Marincovici) Vaccinul contra papilomavirusului (HPV) este recomandat adolescentilor intre 11 si 14 ani pentru a preveni leziunile genitale precanceroasede col uterin, vulva si de vagin, precum si a cancerului de col uterin.
Radioterapia, o procedura care poate vindeca pacientul bolnav de cancer sau care poate fi folosita ca terapie adjuvanta, pentru a preveni recidivele dupa o interventie chirurgicala de indepartare a tumorii primare.
dimensiunea poverii cancerului, cu accent asupra cancerului de plaman si melanoma ca fiind doua dintre tipurile de cancer cu cele mai acute situatii in ceea ce priveste optiunile terapeutice (unmet needs). ... despre Imuno-Oncologie intre celelalte opțiuni terapeutice disponibile in prezent, despre mecanismul de actiune al IO.
google-analytics.com