Cautare

2931 de rezultate pentru "camera" (3.53 secunde)
Cel de-al treilea colegiu pentru Camera Deputatilor este format din localitatile Mioveni, Titesti, Davidesti, Hartiesti, Boteni, Vulturesti, Stalpeni, Balilesti, Vladesti, Mihaesti, Schitu Golesti, Mioarele, Poienari de Muscel, Valea Mare Pravat si Godeni, cu 69.452 persoane cu drept de vot.
Camera de Comert care activeaza in Craiova a functionat in ultimul an sub doua denumiri, au fost emise acte cu parafe diferite, cu nume diferite ale aceleiasi institutii.
10 pentru Camera Deputatilor si 4 pentru Senat. Pe liste se regasesc nume cunoscute ca Puiu Hasotti, Alexandru Mazare, Nicolae Moga, Mircea Banias, care candideaza pentru Senat, sau Remus Cernea si Manuela Mitrea, care candideaza pentru Camera Deputatilor.
22, inaugurarea cafenelei Camera din fata. Un loc inmiresmat de cele mai apetisante arome de ceai si cafea, Camera din fata este un spatiu intim si linistit, plin de povesti. ... Asociatii cafenelei Camera din Fata sunt: ... Am adunat in Camera din Fata obiecte vechi care au fost modernizate:
Rua Do Gorgulho 1 Estrada Monumental, Sao Martinho, 9004-540 Funchal, Portugal PERSOANA IN CAMERA DUBLA MIC DEJUN: ... 139 euro COPIL 2-12.99 ANI IN CAMERA DUBLA CU MIC DEJUN: 199 euro PERSOANA IN CAMERA TRIPLA CU MIC DEJUN:
Presedintele ar trebui ales direct de Parlament, care trebuie sa ramana bicameral prin transformarea Senatului intr-o camera a regiunilor, iar guvernul nu ar trebui sa mai aiba dreptul de a emite Ordonante de Urgenta.
Partidele de la Putere vor sa-si asigure majoritatea in Birourile Permanente de la Camera Deputatilor si Senat prin introducerea cate unui membru in acest for de la grupul parlamentar al independentilor.
Am avut o discutie cu Boc si am convenit sa blocam legea lui Giurgiu in Senat Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca a avut marti o discutie cu premierul Emil Boc in care au convenit ca legea adoptata tacit la Camera care prevede abrogarea studierii Istoriei si Geografiei in limba materna sa fie "blocata" in Senat.
Transferul politic al lui Stoica, in urma demisiei din PP-DD anuntate de acesta de la tribuna Senatului, face ca in noua configuratie din Camera Superioara PSD sa aiba 70 de voturi - 64 ale senatorilor PSD si 6 ale unor alesi afiliati grupului - si sa poata atinge, impreuna cu PC (9 voturi) si UDMR (8 voturi), majoritatea - 87 de voturi - pentru sustinerea unor proiecte ale Guvernului, chiar si in cazul in care liberalii ar intentiona sa le blocheze.Singura variabila ar ramane vacantarea functiei lui Antonie Solomon, o hotarare in acest sens fiind deja inclusa pe ordinea de zi a Senatului dupa arestarea acestuia.
Camera dubla de lux, cu vedere la mare (si direct catre zona unde va fi amplasat altarul), pentru un pachet de doua zile este 625 RON, de trei zile 895 RON, iar pentru patru zile - 1.165 RON.
Radu Moldovan si Dan Sova i-au confiscat camera video unui politist care a filmat inn Parlament persoanele il huiduiau de la balcon pe prim-ministrul Emil Boc.
Potrivit studiului Hospitality Vision, realizat de Deloitte, tariful mediu al hotelurilor din Bucuresti ajunge la 120 de euro, in timp ce veniturile pe camera se ridica la 73 de euro, in scadere cu 8,2%. ... Oratele din zona euro au inregistrat variatii diferite ale indicelui pentru veniturile pe camera.
doua camere video fixe si o camera video mobila, montate pe stalpul de iluminat existent; ... o camera video fixa si una mobila, montate pe stalpii de iluminat existenți; ... o camera video fixa si una mobila, montate pe unul din stalpii de iluminat;
Imbracandu-se in costum, el indeparteaza toate obiectele moderne din camera de hotel si incearca sa calatoreasca in anul 1912.
MAI a facut legea pentru comasarea alegrilor Ministerul Administratiei si Internelor propune ca alegerile pentru autoritatile administratiei publice locale sa se desfasoare simultan cu alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, la o data ce va fi stabilita prin hotarare a Guvernului.
Adriana Saftoiu a demisionat din Camera, citandu-l pe deputatul Emil Boc Asa cum a anuntat anterior, deputatul PNL, Adriana Saftoiu a demisionat din Camera.
Camera Deputarilor a respins propunerea Biroului Permanent de reluare a votului final la Legea pensiilor. ... Social-democratii reclama faptul ca Roberta Anastase a fraudat votul la legea pensiilor, in data de 15 septembrie cand proiectul a fost dezbatut si votat de Camera Deputatilor.
Asa se explica si lupta Puterii, indiferent de mijloacele folosite, de obtinere a controlului BP atat la Senat, cat si la Camera. La Camera, BP taie sa spanzura. ... In aceste conditii, PDL-UDMR-UNPR au facut tot ce au dorit in Camera, lasand Opozitia fara drept de apel.
El a motivat ca un proiect de lege nu poate fi modificat substanțial in Camera decizionala.
El a motivat ca un proiect de lege nu poate fi modificat substantial in Camera decizionala.
google-analytics.com