Cautare

237 de rezultate pentru "camelia sucu" (2.43 secunde)
Astfel, singurul licitant real din sala a fost "reprezentantul" Cameliei Sucu, care a luat piata cu numai 3,8 milioane de euro (pret fara TVA).
Camelia si Corina Voiculescu - 275-300 de milioane de euro Cifra de afaceri a grupului de firme detinut de familia Voiculescu a continuat sa creasca in 2007, ajungand la 360 de milioane de euro.
Titulara imprumutului, Camelia Stefan, avea deja o executare silita in favoarea TBI - poprirea pe salariu - si considera un abuz din partea firmei de creditare sa o execute din nou.
Retailerul de mobila Mobexpert, controlat de omul de afaceri Dan Sucu, a dat in judecata compania kika, pentru incalcarea dreptului de proprietate industriala, prin folosirea unui slogan protejat de compania romaneasca. ... Si Sucu s-a aratat dezamagit de atitudinea retailerului austriac.
Proprietarul unui important grup din domeniu, Dan Sucu, sustine ca pretul mobilei in Romania va creste anual, in urmatorii sapte ani, cu 5-7%. ... Dupa aderare, preturile vor tinde sa se alinieze la aceeasi valoare, si din acest motiv estimez o majorare a pretului mobilei", a afirmat Sucu.
Intr-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Dan Sucu, unul dintre patronii Rapidului, i-a aratat cu degetul pe "diferiti oficiali care sunt angajati sa faca probleme echipelor adverse si in special Rapidului. Dan Sucu e sigur ca prezenta Rapidului pe primel locuri in Liga 1 deranjeaza.
Camelia Sucu, femeie de afaceri de succes, muzicianul Damian Draghici, artist premiat cu Grammy, jurnalista Floriana Jucan, Edy Uzunov, proprietarul Regatta si Mihaela Nicola care este antrepenor in PR.
Marionnaud, TopLine, Iconic Health by Camelia Sucu, La Roche Posay, dar si Dr. ... Marionnaud, TopLine, Iconic Health by Camelia Sucu, si La Roche Posay.
"Obisnuiam sa ma duc in Turcia pentru a face cure de detoxifiere pe baza de sucuri, insa de ceva vreme am descoperit ca pot sa fac acest lucru si aici, acasa, apeland la programele realizate de specialistii de la Iconic Health by Camelia Sucu.
Evenimentul a avut loc la ICONIC Food, Wine & Design by Camelia Sucu, in compania familiei si a prietenilor Laurei Cosoi, dintre care numeroase vedete mass-media.
Dan Sucu (59 de ani), unul dintre actionarii Rapidului, a vorbit vineri despre discutiile legate de un eventual transfer al lui Florinel Coman
Dan Sucu (59 de ani), unul dintre actionarii de la Rapid, s-a declarat nemultumit de felul in care sunt distribuiti banii din drepturile TV in Liga 1.
Dan Sucu a fost prezentat la Rapid. Noul finantator al giulestenilor a anuntat deja ca pretentiile vor fi mari in noul sezon.
Dan Sucu (60 de ani), principalul finantator al celor de la Rapid, continua cu acuzatiile la adresa celor de la Sepsi, dupa ce Marius Stefanescu a absentat pentru a treia oara intr-un meci contra celor de la FCSB.
Dalia Octavia Pusca (Actress, Singer, Writer), Vintila Mihailescu (Antropolog), Cornel Ilie (Cantaret), Vlad Petreanu & George Zafiu (Oameni de radio), Camelia Sucu (Antreprenor in serie, CEO Class Living, Public figure), Ioana Moldovan (Fotojurnalist independent);
Camelia Ciobotaru (foto) a reusit sa treaca peste "piedicile" sistemului sanitar si sa revina la conducerea DSP in locul dr. ... Camelia Ciobotaru se reintegreaza in functia de director executiv la Directia de Sanatate Publica.
Camelia Voiculescu:
Weekend-ul trecut, familia Brancu - Turcu a fost plecata intr-o binemeritata vacanta la munte, la Vila Camelia din Sinaia. ... Realizata in anul 1884, Vila Camelia a pastrat vitraliile si mobilierul din acel an.
Pasionati de sport, o viata sanatoasa, dar si istorie, vedete au ales sa petreaca trei zile frumoase de Halloween la munte, in Sinaia, la Vila Camelia. ... Am trait exact asa la Vila Camelia din Sinaia.
Camelia Patrascanu a fost invitatul special al Mirelei Voicu la emisiunea Voi cu Voicu. ... Deci, sunt niste tranzite astrale rare, care pun niste borne in viata noatra, spune Camelia Patrascanu. ... https://www.antena3.ro/horoscop/horoscop-camelia-patrascanu-tranzite-astrale-rare-si-schimbari-majore-in-urmatorii-7-ani-pentru-469842.html
google-analytics.com