Cautare

237 de rezultate pentru "camelia sucu 21 01" (3.54 secunde)
Horoscop 18 ianuarie 2022, cu Camelia Patrascanu. Luna Plina, care se formeaza in primele ore ale acestei dimineti. E vorba despre puterea de a face lucruri in care credem si care ne reprezinta.
Horoscop 24 ianuarie 2022, cu Camelia Patrascanu. Astazi, trebuie sa fim draguti cu toata lumea. Vorba dulce, mult aduce. Intelegeri si aranjamente bune.
Horoscop 26 ianuarie 2022, cu Camelia Patrascanu Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Horoscop 28 ianuarie 2022, cu Camelia Patrascanu. Dreptatea si adevarul ne pasioneaza, astazi. Vrem sa fim corecti, unii ne spun ca nu suntem, altora le spunem noi.
Horoscop 2 februarie 2022, cu Camelia Patrascanu. Avem nevoie de liniste si pace pentru a ne pune ordine in ganduri.
Horoscop 4 februarie 2022, cu Camelia Patrascanu. Zodiile trebuie sa dea dovada de mai multa incredere in ele.
Horoscop 5 februarie 2022, cu Camelia Patrascanu
Horoscop 31 martie 2022, cu Camelia Patrascanu. In prima parte a zilei, suntem mai blanzi si toleranti. In a doua parte a zilei, suntem mai energici si mai voluntari.
Probabil ca auzisera si ei informatia cum ca - informatie venita chiar din sanul Aliantei - primul schimbat va fi directorul Directiei de Sanatate Publica, Camelia Ciobotaru, si ca, dupa aceasta vor urma sefii din restul institutiilor care au legatura cu sanatatea - umana sau… animala.
Camelia Ciobotaru, directoarea de la Directia de Sanatate Publica a declarat ca "toate ambulantele sunt dotate corespunzator, iar medicii se afla in judet in majoritatea localitatilor, fiind doar trei comune ale caror cabinete au fost eliberate de catre medici”.
Tudor Ciuhodaru a obtinut in jur de 8.500 de voturi (41%), iar Dan Carlan - cu peste 1.000 de voturi mai putin (36%), in timp ce candidatul PNL, Camelia Gavrila, a obtinut 22%.
"Nu stiu de Camelia Ciobotaru sa fi avut discutii cu membrii PNL in acest sens, dar daca in urma investigatiilor se va dovedi ca are motive intemeiate, este binevenita”, a declarat Gheorghe Dragomir.
Firma îi are în prezent ca principali asociati pe Eva Imad Jaffal (68,85%), o tânara de 23 de ani, de cetatenie franceza, si pe Jaffal Imad Mahmoud (23,53%), alti actionari fiind Norma Abas Choeib (6,27%) si Nasser Eddine Talal Ali (1,33%), alt actionar fiind Rauta Elena Camelia - cu un procent nesemnificativ.
Firma îi are în prezent ca principali asociati pe Eva Imad Jaffal (68,85%), o tânara de 23 de ani, de cetatenie franceza, si pe Jaffal Imad Mahmoud (23,53%), alti actionari fiind Norma Abas Choeib (6,27%) si Nasser Eddine Talal Ali (1,33%), alt actionar fiind Rauta Elena Camelia - cu un procent nesemnificativ.
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
Printre invitati, alaturi de reprezentantele invatamantului universitar si ale vietii artistice, precum Camelia Voiculescu si Olga Dutu, s-au numarat si scriitorul Constantin Lamureanu, dar si membrii Partidului National Liberal.
Anca Serea, Livia Dila, Maria Radu, Livia Graur, Adina Halas Hungeanu, Iulia Albu, Diana Bart, designerul Anca Irina Lefter, Dalia Pusca, Eli Roman, Cristina Soloc, Corina Chiriac, designerul Silvia Serban, Tily Niculae, Camelia Baltoi, jurnalistul Andrei Nourescu, Mihaela Mancila, Elena Simona Taranu.
"Astazi, priml-ministrul i-a cerut, in sedinta de Guvern, ministrului Justitiei sa prezinte la urmatoarea sedinta lista masurilor solicitate la Senat in motiune", a afirmat purtatorul de cuvant al Executivului, Camelia Spataru.
Blaga si Macovei au refuzat sa semneze Potrivit purtatorului de cuvant al guvernului, Camelia Spataru, ordonanta lui Tariceanu trebuie contrasemnata de ministrul de interne, Vasile Blaga, si de ministrul justitiei, Monica Macovei, lucru pe care cei doi au refuzat sa-l faca.
Amenda pe care i-au dat-o a fost de 750 de milioane de lei, dar nu a platit-o pentru ca a contestat in justitie amenda si ne mai judecam si acum cu el", a spus Camelia Barbut, purtator de cuvant al Directiei Apelor Jiu.
google-analytics.com