Cautare

2349 de rezultate pentru "calin" (2.81 secunde)
In urma cu 2 saptamani, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a propus adoptarea de catre Senat a unei declaratii cu scopul de a dezavua public afirmatiile neavenite facute la postul Moldova 1 James Pettit, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chisinau, cu ocazia aniversarii a 25 de ani de independenta a Republicii Moldova.
Iar presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a exclamat, la finalul interventiei: ... - extras din stenograma sedintei Senatului din data de 1 februarie 2017 - Domnul Calin Popescu-Tariceanu: ... (Aplauze.) Domnul Calin-Constantin-Anton Popescu-Tariceanu:
Cea mai mare parte a societatilor din portofoliul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) trebuie privatizata, desi sint societati mai putin cautate de investitori, a declarat primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu.
Cea mai mare parte a societatilor din portofoliul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) trebuie privatizata, desi sint societati mai putin cautate de investitori, a declarat primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu.
Vicepresedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Comert, Maria Calin, ne-a declarat ca organizatia pe care o reprezinta a stabilit in cadrul ultimului congres sa continue eforturile de consolidare a federatiei, sa-si dezvolte structurile proprii si relatiile cu organizatiile similare internationale.
In acest sens vicepresedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Comert, Maria Calin, ne-a spus ca unificarea miscarii sindicale, ca forma de eficientizare a luptei sindicatelor in vederea indeplinirii obiectivelor acestor formatiuni - apararea intereselor membrilor de sindicat, dar si dezvoltarea economica si sociala a tarii - reprezinta un deziderat care preocupa marile centrale sindicale reprezentative la nivel national.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat, joi, ca sumele care vor fi alocate in acest an pentru Autostrada Brasov-Bors "vor depasi 400-450 de milioane de euro".Potrivit primului-ministru, pana acum au fost platiti 238 de milioane de euro, dar mai exista sume suplimentare alocate Ministerului Transporturilor, care vor fi platite pe masura realizarii si acceptarii lucrarilor."Fata de alocarile bugetare initiale pentru Autostrada Transilvania, am majorat substantial, la rectificarea bugetara din luna iunie, alocarile pentru acest obiectiv de infrastructura.
Surse din IPJ Olt sustin ca sub urmarire penala va fi pus tânarul care s-a predat politiei, luând asupra sa acuzatiile. Cel care va raspunde penal pentru accidentul petrecut pe raza comunei Curtisoara judetul Olt, pe 28 iunie, când doi tineri au ajuns la spital loviti de masina secretarului de stat în Ministerul Culturii si Cultelor, George Stirbu, este Ovidiu Calin, fiul unui om de afaceri, un apropiat al lui Stirbu.
Într-o perioada în care piata de capital din România este în plina criza, iar pierderile pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) sunt semnificative, Generali Asigurari a decis sa investeasca "dinamic" în actiuni, pentru componenta de pensii administrate privat (Pilonul II), dupa cum a anuntat ieri, la Craiova, directorul companiei, Dragos Calin.
'Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat vineri, pentru Mediafax, ca presedintele Basescu si premierul Boc se vad ca "un fel de neprihaniti sositi pe scena politica romaneasca, care isi permit sa acuze pe altii", masurile anuntate fiind incorecte din punct de vedere economic social si moral "Sunt masuri incorecte atat din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere moral si social.
Ce au spus Calin Popescu Tariceanu si Adrian Nastase la lansarea programului economic al USL Programul economic pe care Uniunea Social Liberala il va elabora va da romanilor speranta ca lucrurile vor merge din nou bine in Romania, a declarat vineri fostul premier liberal Calin Popescu-Tariceanu, in cadrul prezentarii viziunii economice a USL.
Calin Popescu Tariceanu deplange moartea lui Andrei Alexandru Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, anunta ca in dimineata zilei de 4 ianuarie s-a stins din viata fostul sau purtator de cuvant, Andrei Alexandru.
Cele mai bune voci masculine rezista in timp Pentru ca premierea excelentei din industria muzicala romaneasca inseamna si aprecierea celor mai bune voci masculine, categoria respectiva ii are ca nominalizati pe Dan Bittman (Holograf), Stefan Banica, Calin Goia (Voltaj), Smiley si Connect-R.
Asteptam cu nerabdare sa prezentam conceptul de rock acustic Trup si Suflet pe scena de la Casa Studentilor si speram ca va fi apreciat de catre fani", declara Calin Pop (voce, chitara). ... Am fost toti foarte miscati" - isi aminteste Calin Pop.
Ca statement, Calin Goia, solistul trupei, s-a descaltat pe scena, iar oamenii i-au urmat gestul. ... Bravo lor!, marturiseste Calin Goia. ... La inceputul lunii noiembrie, a lansat Amprente”, o piesa cu un sound surprinzator care se imbina perfect cu vocea solistului, Calin Goia.
Calin Giurcaneanu BIOGRAPHY - Medic primar dermatologie si venerologie - Doctor in stiinte medicale - Profesor universitar - Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti - Sef clinica Dermato-alergologie si oncologie SUUB Elias - Membru al Societatii Romane de Dermatologie - Presedinte al SRD din 2011-prezent - Membru al Academiei Europene de Dermatologie si Venerologie - Presedintele Comisiei Terapii biologice in psoriazis - CNAS Un adevarat reper al dermatologiei romanesti, Prof.
Era cit se poate de limpede ca presedintele Traian Basescu nu isi va schimba decizia de a-l desemna pe Calin Popescu Tariceanu drept premierul insarcinat cu formarea noului guvern.
Supararea sindicalistilor din invatamint pe Guvern s-a manifestat in ultima perioada in diverse forme, poate nu toate pe deplin justificate dar este la fel de adevarat si faptul ca fata de cadrele didactice Calin Popescu Tariceanu si colaboratorii sai din domeniu au manifestat o atitudine vadit discriminatorie, daca nu chiar ostila.
Ca reactie la decizia lui Calin Popescu Tariceanu de a nu mai demisiona, presedintia a emis un comunicat prin care se exprima regretul ca a fost ratat momentul oportun pentru obtinerea unei majoritati confortabile. ... Calin Popescu Tariceanu ne-a frustrat de o victorie zdrobitoare. Jos cu Calin Popescu Tariceanu!
Ca reactie la decizia lui Calin Popescu Tariceanu de a nu mai demisiona, presedintia a emis un comunicat prin care se exprima regretul ca a fost ratat momentul oportun pentru obtinerea unei majoritati confortabile. ... Calin Popescu Tariceanu ne-a frustrat de o victorie zdrobitoare. Jos cu Calin Popescu Tariceanu!
google-analytics.com