Cautare

2349 de rezultate pentru "calin" (2.68 secunde)
Reforma interna a liberalilor urmareste relansarea strategiei partidului, astfel incat PNL sa nu ramana un partid cu interese marunte, de supravietuire politica, a adaugat Stolojan, care a acuzat ceea ce a numit drept "incapacitatea presedintelui partidului, Calin Popescu Tariceanu, de a conduce intregul partid ca un lider de partid, si nu ca unul al unui grup de interese, lipsa de coerenta si ezitarea in luarea deciziilor".
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Liderii de partide si grupuri parlamentare si premierul Calin Popescu-Tariceanu au cazut de acord asupra datei de 13 mai 2007 pentru organizarea alegerilor pentru Parlamentul European (PE).
Presedintele Consiliului Legislativ, Dragos Iliescu, a fost criticat ieri in plenul Parlamentului de senatorul PRM Gheorghe Funar (foto) pe motiv ca ia in considerare actele normative semnate de premier cu numele Calin Popescu-Tariceanu, desi el se numeste Calin Constantin Anton Popescu-Tariceanu.
Biletul transmis de Calin Popescu-Tariceanu lui Traian Basescu nu are consecinte juridice, iar declaratia sefului statului are raspunsul juridic in motivarea diplomatica a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) emisa in cazul telefonului dat de premier, in mai 2005, procurorului general de atunci, Ilie Botos.
i"Ei (Traian Basescu si Calin Popescu-Tariceanu - n.r.) au venit impreuna, au gresit tot impreuna si este evident ca numai impreuna trebuie sa cadai", a opinat Vadim Tudor, apreciind ca Basescu si Tariceanu sunt i"prizonieri ai unor grupuri de interese, care jefuiesc, cu metoda, Romaniai".
Premierul Calin Popescu-Tariceanu ocupa locul sapte in topul increderii. ... Totodata, 35% la suta dintre romani doresc ca premierul Calin Popescu-Tariceanu sa fie schimbat din fruntea guvernului. ... Sondajul BCS releva ca niciun votant al PC nu-l mai vrea pe Calin Popescu-Tariceanu in fruntea guvernului:
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, ieri, la Sinaia, ca propunerea PD privind un pact e neagresiune reprezinta "un fel de fariseism", sustinand ca deciziile in PD sunt luate de "presedintele informal al partidului, Traian Basescu".
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a cerut vineri ministrului Afacerilor Externe, Razvan Ungureanu, in cadrul unei intalniri la Guvern, sa-si prezinte demisia, pentru ca nu a informat Guvernul si pe seful Executivului in legatura cu retinerea celor doi cetateni romani in Irak.
Calin Popescu Tariceanu a declarat, ieri, ca ascensiunea si pretentiile PSD de a intra la guvernare sunt opera presedintelui Basescu, in conditiile in care Alianta este distrusa.
El a spus, la un post de televiziune, ca premierul Calin Popescu Tariceanu si PNL au dovedit "cea mai ferma vointa de a face reforma in justitie.
El a fost nominalizat, ieri, de conducerea PNL, iar liderul liberal Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca va trimite presedintelui Traian Basescu propunerea. Senatorul Cioroianu il va inlocui pe Mihai Razvan Ungureanu, care a demisionat la solicitarea sefului sau de partid si din Guvern, Calin Popescu Tariceanu.
Uniunea Populara Social Crestina solicita formatiunilor aflate la Putere, precum si ministrilor din Executiv sa respinga initiativa premierului Calin Popescu Tariceanu de a amana data alegerilor pentru Parlamentul European.
Partidul Democrat nu l-a menajat deloc pe premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa anuntul privind noua structura a Guvernului. ... In plus, este esentiala corelarea legislatiei din Romania cu cea europeana, a mai spus Calin Popescu Tariceanu.
Diferite surse liberale declarau inca de ieri-dimineata ca postul de secretar general al Guvernului ar putea fi preluat de catre prefectul judetului Bihor, Ilie Bolojan, numele acestuia fiind mentionat de premierul Calin Popescu-Tariceanu pentru aceasta functie la sedinta de luni a Biroului Permanent Central al PNL.
Premierul Calin Popescu Tariceanu nu este de acord cu propunerea lui Ludovic Orban, vicepresedinte PNL si organizatorul campaniei anti Basescu, care a propus ca Partidul National Liberal sa iasa de la guvernare.
Premierul Calin Popescu Tariceanu nu este de acord cu propunerea lui Ludovic Orban, vicepresedinte PNL si organizatorul campaniei anti Basescu, care a propus ca Partidul National Liberal sa iasa de la guvernare.
De aceeasi parte a baricadei cu Basescu, Partidul Liberal Democrat a transmis ieri, prin intermediul unui comunicat de presa semnat de Raluca Turcanu, ca "raspunsul Guvernului Calin Popescu Tariceanu catre presedintele Romaniei referitor la problema legii pensiilor este sfidator si demagogic.
Presedintele Traian Basescu si primul ministru Calin Popescu Tariceanu au avut joi seara un nou schimb de replici de la distanta. ... Cateva ore mai tarziu, intr-o emisiune televizata, Calin Popescu Tariceanu a raspuns "sagetii" aruncate de presedinte.
Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, a devenit vineri si noul presedinte al PSD Dolj, câstigând detasat competitia pentru sefia filialei în fata fostului lider Ion Calin.
google-analytics.com