Cautare

2349 de rezultate pentru "calin" (2.74 secunde)
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a afirmat ca evalueaza activitatea ministrilor sai in raport cu prioritatile Guvernului si a adaugat ca remanierea poate avea loc oricand.
Dupa ce cu o zi inainte premierul Calin Popescu Tariceanu a fost alaturi de tinerii democrati pentru a a-i invata… de bine, sambata, 27 august a.c., acesta si-a facut datoria „de onoare” scolind „bobocii” din partidul al carui presedinte este.
In cadrul unei videoconferinte organizate in cursul zilei de vineri, 16 septembrie a.c., la nivelul tuturor prefecturilor din tara, pentru a se aduce in discutie stadiul reparatiilor locuintelor afectate de inundatii, premierul Calin Popescu Tariceanu a amintit si despre prioritatile ce trebuie adoptate.
Pe de alta parte, tot ieri, premierul Calin Popescu Tariceanu solicitase prezenta partidelor parlamentare la Palatul Victoria, pentru consultari.
Astfel, la intalnirea pe care premierul Calin Popescu Tariceanu a avut-o cu Rehn, vineri, la Bratislava, comisarul a afirmat ca Romania a inregistrat progrese vizibile in procesul de aderare.
Liderul PNL, Calin Popescu- Tariceanu, ii invita pe liberali sa lase animozitatile la o parte si sa se impace cu aliatii democrati.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat ieri, la postul public de radio, ca raportul de tara, ce va fi prezentat de Comisia Europeana la sfarsitul acestei luni, va fi favorabil Romaniei.
Seful Executivului de atunci, Calin Popescu Tariceanu, a dat asigurari ca banii obtinuti din privatizare vor fi cheltuiti in mod transparent de data aceasta, nu asa cum se proceda in trecut (exemple negative fiind privatizari precum Petrom sau Romtelecom).
Raspunsul lui Tariceanu Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ieri ca imaginea partidului nu va fi afectata de declaratiile lui Viorel Catarama. ... Despre solicitarea lui Catarama de a avea loc un congres extraordinar al partidului, Calin Popescu-Tariceanu a spus ca "este problema lui ce doreste".
Viorel Catarama si-a constituit ieri un grup care va actiona pentru convocarea unui congres extraordinar al PNL, care sa-l schimbe pe Calin Popescu-Tariceanu din fruntea partidului, daca acesta nu va consimti sa-si dea singur demisia.
Intalnirea de ieri a presedintelui Romaniei cu liderii partidelor parlamentare a fost pentru Basescu un nou prilej de urecheala publica a premierului Calin Popescu Tariceanu.
Olteanu a mai precizat ca o decizie finala asupra inlocuitorului lui Dobre va fi luata dupa o discutie intre premierul Calin Popescu- Tariceanu si ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga.
Potrivit unor surse citate de Mediafax, seful statului ar fi nemultumit de faptul ca nu a fost consultat de premierul Calin Popescu-Tariceanu in legatura cu aceasta nominalizare, desemnarea lui Dobre fiind anuntata de PNL in absenta unei astfel de consultari.
Calin nu a citit legea, dar o declara neconstitutionala Conducerea pesedistilor doljeni nu si-a facut inca socotelile in ceea ce priveste numarul de membri care si-ar putea pierde functiile o data cu intrarea in vigoare a legii.
Calin Georgescu este unul dintre cei mai importanti experti romani in dezvoltare, si anume in dezvoltarea durabila. ... Calin Georgescu, desi detine o functie internationala atat de inalta, nu a uitat ca e roman, si inca unul dedicat cauzei nationale.
In aceasta luna, el a reusit performanta de a-l depasi la acest capitol pe premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Partidul National Liberal este inca in fierberea declansata de afirmatiile pe care Theodor Stolojan, dupa o lunga tacere, le-a facut la adresa liderilor partidului si in special la adresa primului ministru, Calin Popescu Tariceanu.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, si primul ministru Calin Popescu Tariceanu continua sa schimbe replici dure in scandalul creat de propunerea liberala privind retragerea militarilor romani din Irak. Ultimul care a punctat a fost Calin Popescu Tariceanu.
Mai cunoscator pare insa presedintele PSD Dolj, Ion Calin, care confirma existenta a doua facturi din 2005, pe care insa le contesta. ... Au fost niste mutari, dar asta tine de afacerile interne ale partidului", a aratat Ion Calin. Directorul general al RAADPFL il contrazice pe Calin:
Presedintele PSD Dolj, deputatul Ion Calin, a anuntat ieri ca organismului de conducere judetean va propune biroului politic local excluderea din partid a consilierului Cristian Cretu si sanctionarea cu avertisment ultimativ a lui Mihail Neagoe pentru nerespectarea deciziei politice luate in cadrul partidului.
google-analytics.com