Cautare

689 de rezultate pentru "calarasi" (2.89 secunde)
Mircea Rednic a transmis un mesaj pe Facebook inainte de meciul Dinamo - Dunarea Calarasi Mircea Rednic se pregateste de primul meci de la intoarcerea pe banca tehnica a lui Dinamo Bucuresti.
DUNAREA CALARASI - FCSB 1-1 /Ambulanta pe teren, scandal intre Alexa si Hategan si lovitura de pedeapsa neacordata! Toate s-au intamplat intr-o faza FCSB si Dunarea Calarasi au terminat la egalitate, scor 1-1, in partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei.
Dan Alexa, anunt despre viitorul sau dupa ce a retrogradat cu Dunarea Calarasi Hermannstadt - Dunarea Calarasi 2-1. ... Golul care a trimis-o pe Dunarea Calarasi in Liga 2 a fost marcat in minutul 90+6.
Iata ce scrie mai pe larg despre el insusi Cosmin Sutu, cel care a castigat de doua ori un premiu la concursul CALARASI ACASA, organizat de Primaria municipiului: prima data in anul 2014, iar a doua oara in septembrie 2017, cu filmul DIN DRAGOSTE PENTRU CALARASI.
Beatrice Cretu publica pe blogul sau un interviu cu Alex Botezatu, autorul unui blog excelent, Cu lumea-n cap prin Calarasi.
La Calarasi s-a inaugurat azi, 7 Aprilie 2016, prima moschee din oras. Este un eveniment istoric, deoarece la Calarasi, in ciuda faptului ca exista de sute de ani o comunitate musulmana, nu a existat niciodata o moschee.
FLORI DE MAI- editia XXIX-a, Calarasi- 12 - 14 Mai 2017 Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 12 - 14 Mai 2017, cea de-a XXIX-a editie a Festivalului Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare Romanesti FLORI DE MAI.
Ce spectacole sunt in program Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 8 - 10 noiembrie 2018, Festivalul National de Teatru STEFAN BANICA -editia a XVI - a.
La sfarsitul anului 2018, a avut loc Balul revistei Trend din Calarasi, ai carui amfitrioni au fost jurnalistii Nelu Balasa si Dan Silviu Boerescu.
Il cunosc pe Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal, de un an, de cand am inceput si eu sa cochetez cu pictura si sa particip la diverse Saloane de Pictura din Calarasi.
Capitania portului Calarasi Capitania portului Calarasi este o cladire superba, lasata in paragina.
Un cronicar al vechiului oras Calarasi, Stelica Aragea, a comparat parcul si Palatul Prefecturii din Calarasi, cu gradinile si palatul Versailles. Stelica Aragea zice ca in copilarie, Palatul si gradina din centrul orasului Calarasi pareau a fi un fel de Versailles.
Caz socant la Calarasi. ... Rudele au facut plangeri la Politie si Colegiul Medicilor.Pentru ca avea dureri cumplite, tanăra din Calarasi a chemat ambulanta vineri dimineata. A ajuns la unitatea de primiri urgente, de unde a fost trimisa la sectia de specialitate a spitalului din Calarasi.
Adevarul de Calarasi: ... Muzeu de Istorie, pe malul Borcei In orasul Calarasi, in fostul sediu al Primariei, va functiona un muzeu de istorie, la fel ca in Bucuresti, Cluj, Timisoara si Constanta.
La Calarasi, in vecinatatea Vienei (Autor : Stefan Mitroi) Cel mai vechi locuitor al municipiului Calarasi este Dunarea. Doar s-o intrebi si ea iti va spune imediat de unde vine numele orasului, de la vechii calareti sau calarasi stafetari care faceau legatura intre Bucuresti si Constantinopol.
Piata Centrala se modernizeaza / Vezi cum o sa arate noul spatiu agroalimentar Conform datelor puse la dispozitie de Primaria Calarasi, in cadrul unei conferinte de presa, in perioada 2013 - 2015 s-a incercat concesionarea Pietei Centrale, mai precis a imobilului teren in suprafata de 2310 mp, prin licitatie publica deschisa, suprafata ce apartine domeniului public al Municipiului Calarasi, si care se afla in administrarea Serviciului Public Piete Oboare, amplasat in intravilanul municipiului Calarasi, pe strada Dobrogei.
Realitatea Din Calarasi a publicat pe Facebook un text senzational care deschide ochii alegatorilor Calarasi, municipiul in care Primaria ne ureaza Bun venit! ... Bun venit in municipiul Calarasi. Primaria Calarasi.
Marian Dorin Pirloaga a publicat pe Facebook mai multe fotografii de la o actiune desfasurata pe strazile orasului Calarasi, si un text pe care il puteti citi in continuare.
Observator de Calarasi informeaza: S-a deschis sesiunea internationala de comunicari stiintifice, la Muzeul Dunarii de Jos Sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi a gazduit miercuri, 28 septembrie 2016, deschiderea celei de-a XVI-a editii a sesiunii internationale de comunicari stiintifice, intitulata CULTURA SI CIVILIZATIE LA DUNAREA DE JOS.
Pirloaga Marian) Proiectul Consiliului Judetean Calarasi PORT TURISTIC DE AGREMENT prinde contur. ... - In ultima perioada am cautat sursele de finantare pentru realizarea acestui obiectiv intrucat bugetele celor doua entitati (Primaria municipiului Calarasi si Consiliul Judetean Calarasi) nu pot sustine sumele necesare.
google-analytics.com