Cautare

216 de rezultate pentru "caini" (2.53 secunde)
Victor Duta "Politica nu se face cu sfintii, dar, daca oamenii politici il iau ca model pe Iuda, vai de tara in care se face politica acestuia!". Victor Duta "Schimbare politica. Alti ciobani, alti caini, aceleasi oi". Valeriu Butulescu - Frunze fara ram
Padurile au fost scotocite cu jandarmi insotiti de caini. Fiecare trecator suspect era legitimat. Toate in zadar. Degeaba a asteptat sotia deznadajduita;
In acest moment, vicepremierii taie frunza la caini prin Guvern. Dupa restructurare, vicepremierul democrat va fi cu adevarat al doilea om in Executiv si va avea puterea aferenta acestui post", au precizat sursele citate.
Cei trei consilieri ai primarului, carora craiovenii le-au platit din 2005 salarii de aproape 300 de milioane de lei, nu au realizat mare lucru din functiile in care au fost numiti.
Cand s-a trezit, era lumina, cei trei caini il priveau din afara, din fata usii intredeschise spre curte, iar arianul nu mai era acolo.
caini latrand si copii plangand. Pana la moartea sa tragica, la o a doua misiune, in 1971, Volkov nu a fost capabil sa gaseasca o explicatie pentru cele intamplate.
sconcsi, oposumi, ratoni, caini, pisici si iepuri: - Anmalele alergau peste tot, foarte agitate. Ce tehnologie trebuie sa fie cea care raspunde, la mare distanta, la vocea (sau gandul) unei persoane, creeaza o zona de tacere si, dupa ce pleaca, elibereaza un suvoi de excitatie nervoasa?
Rezum mai jos, pentru exemplificare, cateva astfel de relatari, asa cum au fost ele publicate in reteaua trustului britanic Expres, in august 2016, de Jon Austin, jurnalist de stiinta dar si de paranormal. Rosalind Reynolds, din Lincolnshire, Anglia, este acum crescatoare de caini de rasa si experta in domeniu.
Porci versus caini - egalitate Cainii s-au clasat deasupra pisicilor, insa vor fi nevoiti sa depaseasca porcii pentru a se clasifica pe prima pozitie in topul animalelor domestice.
Politistii au treburi mai importante decat sa adune cersetorii de pe strazi, controlorii se tem sa verifice biletele tiganilor, pentru rahatul lasat pe strazi de caini nu am auzit pana acum sa fi fost amendat niciun proprietar etc.
Sanctiunea a fost aplicata de Corpul de Control al municipalitatii, din cauza modului in care au fost eutanasiati aproximativ 30 de caini, vinerea trecuta.
"Suntem de rasa, dar nu suntem caini", a spus deputatul Zamfir, referin-du-se la o afirmatie a lui Gheorghe Flutur. O discutie sterila Contrele din timpul discutiilor au fost reluate si in declaratiile facute de liderii celor doua grupari la finalul intalnirii.
Tot in cursul acestui an, Serviciul de ecarisaj a capturat 893 caini, din care 70 au fost castrati, iar restul eutanasiati.
"Eu ii recomand, pentru ca tot vorbeste de caini, ca pe cei care sunt turbati sa-i faca membri PNTCD, iar celorlalti sa le dea un carnet intr-o anumita zona.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, aflat si el la eveniment, a spus membrilor si simpatizantilor PNL aflati in Piata Ovidiu ca, atunci cand a ajuns in Constanta, s-a simtit ca acasa pentru ca a intalnit "drumuri proaste, gunoi pe strazi si caini vagabonzi".
Documentul mai arata ca Executivul este "strain de interesele cetatenilor" si a modificat legile pana a le aduce la stadiul de "caini de paza ai demnitarilor".
S-ar putea spune ca are deputatul Horatiu Buzatu, insa nici acesta nu si l-a mai actualizat de pe vremea campaniei electorale din toamna. PSD Dolj nu-si cunoaste parlamentarii Si organizatia PSD Dolj pare sa tina cu tot dinadinsul sa faca partidul de rusine, prin specialistii in IT care taie frunza la caini.
Nu am vazut sa se dea cu o bidinea pe hoteluri, mobilierul e de 30 de ani, iar noi dam bani pe artificii". "In statiunile din sud vezi doar gropi, mizerie si caini, iar in Mangalia e plin de mormane de gunoaie.
• Stiati ca la caini nu se mai zice "Mars!" ci "Vine Basescu!" • Nu se mai zice "Sa traiti bine!", ci "Mai traiti?" • La o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, Traian Basescu raspunde intrebarilor jurnalistilor.
El a subliniat, insa, ca atunci cand vede iresponsabilitatea cu care se fac toate actele acestei puteri se gandeste la faptul ca "nu exista sat fara caini".
google-analytics.com