Cautare

216 de rezultate pentru "caini" (5.80 secunde)
Cea mai cunoscuta bunica din Romania, atacata de 3 caini. Vezi cum a fost salvata Actrita Monica Ghiuta, cunsocuta pentru reclama la "Untdelemn de la Bunica" a povestit in emisiunea "Sinteza Zilei" ca a fost atacata de 3 caini vagabonzi de talie mare.
Copil de 4 ani, UCIS de caini maidanezi in zona Parcului Tei UPDATE 14:45 - Razvan Bancescu, coordonatorul ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor), a declarat, in cadrul unei emisiuni TV, ca baiatul de 4 ani ucis de caini in zona Parcului Tei din Capitala se afla pe un teren privat, iar Primaria nu are nicio vina.
Acesstia protesteaza fata de noile reglementari intrate in vigoare in Legea vanaatorii si a fondului cinegetic, care interzice infiintarea, intretinerea sau recoltarea culturilor agricole, fara asigurarea protectiei faunei de interes cinegetic si limiteaza numarul de caini pe care crescatorul de animale il poate detine.
Atat le-ar lua cabinetelor veterinare pentru a steriliza caini. ... 60.000 de caini fara stapan. ... Asta inseamna 1000 de caini / cabinet. ... Eu am avut intotdeauna caini si pisici pe care le-am tot plimbat pe le veterinari.
"Drumuri proaste, gunoi pe strazi si caini vagabonzi" La randul sau, Puiu Hasotti, vicepresedinte al PNL, a criticat in termeni duri actuala administratie locala, acuzandu-l pe Radu Mazare ca a stat mai mult prin concedii decat pe la primarie, nemaiavand astfel timp sa se ocupe si de problemele constantenilor.
Europarlamentarul PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat luni, in plenul PE, ca "regimul Basescu astazi eutanasiaza caini, iar maine va eutanasia oameni" si a cerut interventia PPE pe langa cei de la PDL in vederea opririi actiunii de ucidere a patrupezilor.
Avem nevoie de strazi, de canalizari, sa scapam de caini si apoi de concerte. ... "Dar noua panselute si concerte ne trebuie, nu strazi fara caini maidanezi", spune Roxana Elena. ... In al doilea rand, ce facem, taiem de la caini si dam la panselute?
CAINI FARA STAPAN Eu nu spun ca o sa rezolv aceasta problema. ... o Incurajarea programelor de adoptie pentru reducerea numarului de caini de pe strada. ... absenta unui adapost incapator care sa ofere conditii decente de ingrijire, tratament si viata pentru caini.
Suntem tara cu cei mai multi caini vagabonzi si cu cele mai multe ONG-uri care se ocupa de ei. ... Cand ai un business, fundatie, etc cu caini, nu-i asa ca vrei mai multi caini, nu mai putini?", a mai scris Lucian Mindruta pe pagina personala a site-ului de socializare.
Ancheta in cazul unui copil din Timis mutilat de caini in urma cu un an si jumatate a ramas blocata Ancheta in cazul unui copil din Timis mutilat de caini in urma cu un an si jumatate a ramas blocata.
Am nepoti si am fost incoltita de caini de foarte multe ori. ... • http://www.estiri.ro/stire/actualitate/6/38294/caz-cutremurator-in-timis:-cainii-au-mancat-penisul-si-testiculele-unui-baietel-/0/ • http://videonews.antena3.ro/video/romania/ancheta-in-cazul-unui-copil-din-timis-mutilat-de-caini-in-urma-cu-un-an-si-jumatate-a-ramas-blocata.html • http://www.estiri.ro/stire/actualitate/6/38305/craiova-:-un-caine-maidanez-a-perforat-urechea-si-a-provocat-rani-la-cap-unui-copil-de-1-an-si-4-luni/0/ • D-na C.R.:
A avut curajul sa fie prima vedeta de la noi care a initiat un protest dupa ce un baietel de 4 ani a murit sfasiat de caini.
Zgribuliti de frig, la o temperatura de minus cateva grade Celsius, am vazut doi caini care stateau cuminti intr-un cos, la un stand din cadrul targului de la Universitate.
Tragedie in Constanta, unde un copil de 6 ani a fost ucis de caini. Baiatul din comuna Cotul Vaii a fost muscat de caini, iar atacul a fost fatal.
Mai mult, detinatorii de caini trebuie sa respecte niste reguli clare privind locurile pe unde ii pot plimba, masurile de siguranta pe care trebuie sa le aplice astfel incat patrupezii sa nu atenteze la integritatea celorlalti cetateni, curatenia stradala care trebuie pastrata, precum si alte reguli privind linistea publica, sanatatea animalelor si modul lor de intretinere.
Acum, insa, jde mii de reportaje pe seama unei tragedii - e adevarat, o tragedie regretabila, petrecuta in Bucuresti - un fel de "mana cereasca" pentru presa avida de senzational, pentru strainii care ne vad cu ochi rai si pun pe site-uri avertismente de genul "Aveti grija, in Romania, sunt multi caini vagabonzi pe strazi!".
Dincolo de fapt ca subiectul este exploatat la maxim, ca fiecare dintre cei cu raspundere isi gasesc rapid circumstante atenuante, remarc cum, dintr-o data, s-au intetit cazurile de caini care ataca persoane. ... Adica pana acum nu ne-am dat seama ca sunt prea multi caini comunitari?
Asigurarea e obligatorie pentru caini: Rottweiler, Pitbull, Mastiff O femeie a murit dupa ce a fost atacata de peste 20 de caini RCA-ul pentru caine e mai scump decat cel pentru masina
nu mergeti pe litoral sau la munte in Romania, ci mergeti in Bulgaria, ca va place mai mult acolo, ca aveti servicii, ca aveti intr-adevar statiuni in care stati, iar la noi turistul da de caini vagabonzi pe plaja, da de caini vagabonzi pe strada, de cersetori in mijlocul intersectiilor, nu sunt trotuare, curentul scade in Mamaia cand ti-e lumea mai draga...
Caini din alte localitati, abandonati de masini neinmatriculate, la Navodari "Vin masini, mai nou fara numar, si lasa caini, tot fara numar, in Navodari.
google-analytics.com