Cautare

159 de rezultate pentru "caine" (3.19 secunde)
Pentru ca, de cele mai multe ori, e mai periculos sa mergem pe strazi seara, din cauza cainilor, si nu din cauza oamenilor care ne vor raul, e esential sa stim cum sa procedam in cazul unei muscaturi de caine pana vom ajunge la medic.
Ea este valabila pentru fiecare cetatean si caine care intra sau se afla deja pe teritoriul danez. ... In acest sens, in ultimii trei ani, fiecare caine din Danemarca a fost supus unui test ADN pentru determinarea rasei sale.
Un caine maidanez a muscat de cap un copil de un an Un copil in varsta de numai 1 an si 4 luni a fost muscat de cap de un caine maidanez.
Un baietel in varsta de trei ani din comuna damboviteana Potlogi a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste dupa ce a fost muscat de fata si de cap de un caine.
- Un caine nu-si va trada vreodata partenerul de-o viata, la fel cum barbatul nu-si va trada nici el vreodata partenerul de-o viata, fie ca se numeste Steaua, Dinamo, Rapid sau Craiova. (A.Z.) - Femeile prefera oricand un caine in casa, deoarece il considera mai credincios decat un barbat.
Numai si numai rahati de caine! ... Pentru ca, desi legea prevede amenzi drastice in cazul in care un caine isi face nevoile si stapanul nu face curat, nimeni nu are o punguta, un faras si o maturica pentru a curata locul.
Tatal meu luase un caine de la Castelul Bran si hoinaream toata ziua prin Cismigiu cu Tulpan - asa il chema pe caine. ... Sigur, avand un caine foarte mare, eram foarte invidiat si respectat de ceilalti copii.
Morgan Freeman, Michael Caine, Joey King Gen film: ... 14.04.2017 Castigatorii Premiului Oscar Morgan Freeman, Michael Caine si Alan Arkin formeaza o echipa de pomina si interpreteaza rolurile a trei prieteni de-o viata:
Nu conteaza ce variante ai (lovesti, fugi, stai etc.), intr-o "relatie" nedorita cu un caine. ... Dupa mii de ani de convietuire om-caine, pe meleagurile noastre nici macar nu se intrezaresc solutii de a rezolva civilizat problema. ... De aceea, nu mai stii cine-i om si cine-i caine.
in premiera, transmiterea ciumei de la caine la om (Autoare: ... Problema este ca epidemia de ciuma a avut ca punct de plecare un caine infectat si s-a transmis la om, se precizeaza intr-un articol publicat in revista Sciences et Avenir.
Mai multi martori sustin ca soferul unui Logan a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens, dupa ce a incercat sa evite un caine care i-a iesit brusc in fata. "Loganul a evitat un caine si apoi a patruns in fata celuilalt.
Un caine poate fi de mare ajutor in curte sau in casa.
caine. ... Din pacate, Lala nu a trecut examenele de la finalul dresajului, dovedindu-se ca nu are aptitudini de caine politist.
in 2006, un japonez murea in urma muscaturilor unui caine comunitar.
Or, in cazul maidanezilor, e vorba si de suprimarea celor sanatosi, pe care nu-i revendica nimeni in termen de 10 zile - ca fapt divers, in imperiul democratiei, SUA, un caine fara stapan adunat de pe strada este lichidat in 48 de ore.
Ca nu mai pot opune ursilor si lupilor care dau iama-n turme oridecateori au ocazia, decat un caine mare si unul mic”, conform textului legii. Acum, eu nestiind limbajul de specialitate, nu stiu ce inseamna caine mic”:
Este un caine prietenos si raspunde la numele de BUBU. Mentionez ca acest caine, BUBU, are un microcip de identificare.
Este un caine prietenos si raspunde la numele de BUBU. Mentionez ca acest caine, BUBU, are un microcip de identificare.
pe de o parte, concentrarea atacurilor dinspre sferele Puterii (care inglobeaza atat oculta atotmanuitoare, cat si noile grupuri economico-financiare care, o data cu prinderea de cheag si oarecare independenta, incep sa se simta tot mai deranjate de imixtiunile scormonitoare ale mass-media), pe de alta, orgoliul tot mai greu de controlat al catorva conducatori de ziare, reviste, radiouri, televiziuni, care, prinzand gustul manipularii publice, au incercat sa transforme sintagma “caine de paza al societatii“ in “caine de atac“, in numele unui grup tot mai restrans de interese.
Un galatean va sta 1 an la inchisoare pentru ca a ucis un caine. Condamnarea este o premiera pentru Justitia din Romania.
google-analytics.com