Cautare

564 de rezultate pentru "cadere cezar" (3.03 secunde)
Consumul este in cadere libera (-4,6 la suta). ... Economistii niponi, in asteptarea bilantului anului trecut, prevad o cadere a PIB-ului in ultimul trimestru de peste 10 la suta.
Muscalu a mentionat ca ING isi va revizui in scadere estimarile pentru sfarsitul anului, in urma datelor publicate de INS, ceea ce indica faptul ca vom avea in continuare o cadere majora a economiei.
De asemenea, segmentul echipamentelor a avut o cadere de 75,9%, la 261,16 milioane de euro", a declarat, marti, intr-o conferinta, presedintele ALB, Jean-Claude Boloux.
Romania se poate confrunta cu dificultati de finantare chiar si fara o cadere generalizata a sectorului bancar european, cadere care oricum va avea loc.
Cand Lovecraft avea 3 ani, se stia ca tatal sau suferise o cadere nervoasa intr-o camera de hotel dinChicago si fusese adus la Spitalul Butler, unde a ramas timp de 5 ani.
Viziuni, efigii, semne - Andrei Cadere, Doru Bucur, Virgil Preda. Expozitia cuprinde o serie ampla de lucrari de pictura ale artistilor Andrei Cadere, Doru Bucur, Virgil Preda, care provin din colectii private.
Sagetator Spuneam la Scorpion (cititi ce am scris) de opozitia permanenta Jupiter in cadere din Gemeni pe astrograma tarii. ... Jupiter in cadere si daca va da bani, noroc, partner(a) de viata, va urma traseul Plutonian si Martian.
Piata imobiliara in cadere libera. Preturile au scazut si cu 25%. Unde a fost cea mai drastica scadere
Evenimentul se anunta de o importanta majora pentru partidul de guvernamant, aflat intr-o cadere masiva in sondaje. ... Astfel, Cristian Boureanu si Constantin Ostaficiuc n-au mai candidat pentru postul de prim-vicepresedinte al PDL, iar Cezar Preda si-a retras candidatura pentru functia de secretar general.
De asemenea, semnatarii mai precizeaza intre motive faptul ca la investire Guvernul Boc a anuntat o serie de masuri necesare sustinerii mediului de afaceri si niciuna nu s-a pus in practica, iar politica haotica si fiscalitatea excesiva impuse de guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase adancesc si mai mult criza, Romania fiind singura tara din Estul Europei cu cadere economica de 1,7 - 1,9% in 2010.
De asemenea, semnatarii mai precizeaza intre motive faptul ca la investire Guvernul Boc a anuntat o serie de masuri necesare sustinerii mediului de afaceri si niciuna nu s-a pus in practica, iar politica haotica si fiscalitatea excesiva impuse de guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase adancesc si mai mult criza, Romania fiind singura tara din Estul Europei cu cadere economica de 1,7 - 1,9% in 2010.
Democratul Cezar Preda a fost ales ieri vicepresedinte al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, functia de presedinte fiind adjudecata, cu unanimitate de voturi, pentru a treia oara consecutiv de Rene van der Linden.
Realitatea.net a scris luni, citand surse din PDL, ca, in echipa cu Sorin Frunzaverde si Cezar Preda, Vasile Blaga va propune un guvern de uniune nationala, iar din acesta ar urma sa faca parte USL si UDMR.
PNL - PD Buzau, deputatul Cezar Preda, a lansat o serie de acuzatii la adresa consilierilor municipali buzoieni care la o sedinta ordinara a Consiliului Local de saptamana trecuta au votat alaturi de PSD, contrar indicatiilor primite.
Democratii constanteni vor fi luati la intrebari de Cezar Preda In schimb, surse din PD sustin ca nu acelasi lucru se poate spune despre alegerile desfasurate la nivelul Organizatiei Municipale Mangalia, acolo unde presedinte a fost ales Ion Negrea.
Astfel, deputatul Cezar Preda pretinde ca PD a ajuns prima forta politica a tarii si ca, in aceste conditii, trebuie sa aiba intaietate la carma guvernarii.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ieri ca in atentia Departamentului National Anticoruptie vor ajunge si fruntasi democrati, care "au avut de-a lungul vremii bube in cap", precizand ca ministrii si secretarii de stat au fost avertizati de conducerea partidului ca aceia "care fura si fac ce a facut PSD o incurca".
Scriitorul Cezar Paul Badescu l-a intalnit la capatul unei astfel de crize: ... Cezar, ala este iadul!. Popescu a scris o poezie dupa ultima internare la Alexandru Obregia, Spitalul 9 â€" cum ii zice lumea:
Miercuri, 31 mai, la Galeria Galateca, va avea loc vernisajul artistului Cezar Mic. Acesta este elev al Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ieri ca PNL a ales un moment nepotrivit pentru organizarea unei manifestari care sa marcheze 500 de zile de guvernare a Aliantei D.A., in conditiile in care Romania este sub ape, iar relatia dintre PD si PNL nu este pusa la punct.
google-analytics.com