Cautare

564 de rezultate pentru "cadere cezar" (2.62 secunde)
Declaratia sefului SRI vine dupa o initiativa legislativa a deputatului PDL Cezar Preda, care a creat controverse in spatiul public, dar a atras si criticile opozitiei.
Senatorii Cezar Magureanu si Viorel Badea au anuntat in plen ca trec la PSD si, respectiv, PNL Senatorii Cezar Magureanu (neafiliat) si Viorel Riceard Badea (PDL) au anuntat marti, in plen, ca intra in grupurile PSD si, respectiv, PNL.
Confederatia Sindicala Cartel Alfa si Confederatia Patronala UGIR 1903 considera ca Guvernul a ignorat partenerii sociali in elaborarea si aplicarea politicilor fiscale si sociale de incoerenta, potrivit liderilor sindicali, Bogdan Iuliu Hossu, presedintele CNS Cartel Alfa si Ioan Cezar Corici, presedintel UGIR 1903.
Nu exista nimic care sa confirme un reviriment", a declarat Cezar Coraci, presedintele Confederatiei Patronale UGIR 1903 din Romania, la conferinta cu tema "Relansarea economica - intre oportunitati si riscuri pentru mediul de afaceri", organizata ieri la Craiova, in urma unei intalniri intre conducerea Camerei de Comert si Industrie (CCI), UGIR 1903 si o serie de reprezentanti ai mediului de afaceri din Dolj.
Despre arta gratarului perfect cu Chef Cezar Munteanu si Optigrill Chef Cezar Munteanu, cel care ne rasfata cu specialitatile sale rafinate la restaurantul Cezanne, dezvaluie secretul meniurilor fine dining - gratarul electric Optigrill, cea mai recenta inovatie de la Tefal.
Presedintele FABCR, Cezar Irimia, avertizeaza:
Termen pe care un dictionar il defineste drept "un regim politic inspirat din guvernarea lui Iuliu Cezar si a imparatilor romani, unde puterea este concentrata in mainile unui om puternic sprijinit de popor".
Sigur, avem o cadere industriala, o cadere de productie industriala de 13,5 la suta, generata in primul rand de reducerea exporturilor.
* retinerea ca o noua tentativa esuata i-ar oferi unui presedinte in cadere o nesperata gura de oxigen.
* retinerea ca o noua tentativa esuata i-ar oferi unui presedinte in cadere o nesperata gura de oxigen.
O cadere consistenta a existat si in sectorul constructiilor, o cadere care in trimestrul II se situeaza undeva la circa 20% fata de anul 2008.
"Nu eu am zis despre liderul partidului ca e naiv si ca partidul e in cadere libera dupa turul intai al alegerilor" Doru Resmerita a declarat ca intre el si Marius Necula nu e o lupta, insa ii reproseaza acestuia ca trebuia sa fi discutat cu el in prealabil daca isi dorea atat de mult functia de presedinte la Municipala.
Liderul social democrat a afirmat ca Traian Basescu este intr-o "cadere electorala dramatica" si ca in acest moment diferenta dintre el si actualul presedinte este de doar 6%.
"Sunt convins ca intentia primului-ministru nu este de a escalada situatia politica actuala catre o ruptura a Coalitiei si o cadere a Guvernului", a declarat Mircea Geoana la finele intalnirii de la Palatul Victoria.
Geoana a precizat ca este neclar, din punct de vedere juridic si constitutional, daca o eventuala cadere, de doua ori, a unui Guvern, inseamna in mod automat, pentru un nou mandat de sef de stat, dizolvarea Parlamentului.
Un sondaj de opinie realizat la nivel national, de institutul Gallup Romania, in perioada 31 octombrie - 2 noiembrie, releva o cadere accentuata a PD-L in optiunile electoratului, partidul condus de Emil Boc ajungand, pentru prima data dupa foarte multa vreme, la 27%, mult in urma PSD.
Alt factor important a fost corupția unor membri ai PDL, care au fost si arestați, "Iar de suferit n-au suferit numai cei corupti, dar a suferit o cadere de credibilitate tot partidul.
Cel mai afectat a fost BET-FI, cu o cadere de 6,50%, urmat de BET, care a avut o depreciere de 3,98%.
Indicii bursieri au fost în cadere libera, pe fondul unei lichiditati ridicate, dictate în mare masura de tranzactiile cu actiuni SIF si Banca Transilvania. ... Saptamâna trecuta, bursa a fost în cadere libera, indicii suferind deprecieri importante.
Consumul este in cadere libera (-4,6 la suta). ... Economistii niponi, in asteptarea bilantului anului trecut, prevad o cadere a PIB-ului in ultimul trimestru de peste 10 la suta.
google-analytics.com