Cautare

564 de rezultate pentru "cadere cezar" (2.74 secunde)
Democrat-liberalul Victor Mocanu va fi candidatul PDL Buzau la functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau, iar la aflarea acestei vesti, liderul organizatiei, deputatul Cezar Preda, a anuntat ca-si da demisia din fruntea filialei buzoiene si ca nici nu va mai candida pentru Primaria Buzau.
Ei vor avea astfel castig de cauza in fata orientarii democrate, promovata de tandemul Cezar Preda-Radu Berceanu. ... Probleme de identitate La randul sau, Cezar Preda, vicepresedinte al PD, a declarat ca el va prezenta o motiune democrata pentru ca nu crede in schimbarea identitatii partidului.
Emil Boc va castiga sefia PD, dupa ce ieri contracandidatul sau Cezar Preda s-a retras din cursa. ... Vicepresedintele PD Cezar Preda a anuntat ieri ca a decis sa retraga motiunea social-democrata pe care o depusese in vederea obtinerii presedintiei partidului la Conventia Nationala din 25 iunie.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda (foto dreapta), a explicat ca procedura propusa de PD este legala si a fost folosita si in cazul Statutului functionarilor parlamentari, lege care a fost suspendata pe un an, timp in care se va veni cu un proiect nou, cu mai putine privilegii pentru categoria vizata.
De la liberali, eternul critic al PD si al lui Traian Basescu, Ludovic Orban, pe cand durul democratilor a fost vicepresedintele Cezar Preda.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ieri la Buzau ca Partidul Conservator nu se integreaza in Coalitie, nu doreste sau nu poate, singurul lucru care ar fi trebuit sa-l faca de mult fiind plecarea de la guvernare.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca Partidul Democrat nu se teme de initiativa PSD de a declansa procedura de suspendare din functie a sefului statului, Traian Basescu, transmite corespondentul Mediafax.
Cezar Preda a fost acuzat joi, de liderul PC Buzau, Valerian Tuclea, ca ar avea stranse legaturi cu primarul PSD al Buzaului. "Cezar Preda face parte din "Fratia trandafirilor", alaturi de primarul de Buzau, Constantin Boscodeala.
Vicepresedintele PDL Cezar Preda sustine ca nu renunta la demisia de la conducerea PDL Buzau, in conditiile in care filiala si conducerea partidului desemneaza la sefia CJ Buzau un baron local. ... Organizatia PDL Buzau isi va rezolva singura problema de optiune", a precizat Cezar Preda.
Cezar Preda, vicepresedinte al PD-L, a declarat joi ca democrat-liberalii ii cer lui Adrian Nastase sa demisioneze din Parlament, pentru ca acesta sa poata veni in fata justitiei ca orice cetatean.
Vicepresedintele PD-L Cezar Preda a declarat ca Mona Musca ar trebui sa candideze independent, nu sa se "lipeasca" de vreun partid. ... Este o parere personala", a precizat pentru Medifax Cezar Preda.
Viceprimarul Paul Cezar Maftei isi exercita in continuare mandatul, cu toate ca hotararea de validare a acestuia a fost anulata de Tribunalul Galati, iar consilierii locaIi refuza sa se supuna unei hotarari judecatoresti. ... 2008 a CL Balasesti privind alegerea in functia de viceprimar a lui Paul Cezar Maftei.
Liderul PDL, Emil Boc, l-a parafrazat, vineri, pe Cezar, inainte de a intra la negocierile cu PSD, el anuntand ca "zarurile au fost aruncate" atunci cand a fost intrebat daca democrat-liberalii mai pot negocia cu liberalii privind formula viitorului Guvern. ... "Stiti ce a spus Cezar cand a trecut Rubiconul?
La finalul audierilor Comisiei de control a SRI, Cezar Preda a spus, referitor la concluzia la care a ajuns Comisia, ca, de fapt, un asemenea caz nu exista, ci e un caz preluat si amplificat de presa, fara elemente reale si legale.
Deputatul PD-L Cezar Preda dezminte pe Inpolitics informatiile vehiculate de mai multa vreme, potrivit carora ar avea o relatie amoroasa cu Elene Udrea si spune ca nu s-a intalnit niciodata cu ea intr-un motel, poate si pentru ca " eu sunt prieten cu ea si ne intalnim ori de cate ori vreau si cand vreau".
Cezar Preda si Adriean Videanu au avut un schimb de replici dur pe subiectul actiunilor pe care le detine statul roman la compania Petrom.
Cezar Preda si Adriean Videanu au avut un schimb de replici dur pe subiectul actiunilor pe care le detine statul roman la compania Petrom.
Cezar Preda (PDL): Ministrul Muncii ar fi trebuit sa provina din interiorul partidului Deputatul Cezar Preda a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca "ministrul Muncii ar fi trebuit sa provina din interiorul partidului".
Cezar Preda: ... Am cautat si nu am gasit", a declarat Cezar Preda, duminica, intr-o conferinta de presa. ... Avem prim-vicepresedinti si vicepresedinti care sunt foarte asteptati de bucuresteni sa castige", a conchis Cezar Preda.
PSD va vota categoric impotriva proiectului de lege initiat de Cezar Preda (PDL) PSD va vota categoric impotriva proiectului de lege initiat de deputatul PDL Cezar Preda prin care-si doreste ca ofiterii SRI sa poata fi numiti in calitate de organe de cercetare penala speciala, a afirmat, joi, purtatorul de cuvant al Departamentelor PSD, Olguta Vasilescu.
google-analytics.com