Cautare

3213 de rezultate pentru "cadavrul gasit pe valea cisnadiei" (2.91 secunde)
Pe care corpuri ceresti ar putea exista viata - Marte, cea mai apropiata planeta de Pamant pe care se presupune si se cerceteaza existenta unei posibile vieti extraterestre - Stelele sunt prea fierbinti pentru a adaposti fenomene de viata. ... Conditii minime ale existentei vietii pe o planeta extraterestra sunt:
FARCAS) Inainte de miezul noptii, intre 13 si 14 august 1991, un avion de pasageri IL-18, care zbura de la Bucuresti la Timisoara, avand la bord doar echipajul de 9 persoane, anunta prin radio ca a inceput sa coboare, pentru aterizare pe aeroportul din Timisoara.
"Am depus un memoriu la Ministerul Sanatatii, pentru ca acesta este cel mai industrializat municipiu din Valea Jiului.
Traseul pe care urmeaza sa-l strabata minerii este: Cartierul Aeroport - Compania Nationala a Huilei - Piata Victoriei, iar pe tot parcursul marsului ei vor fi insotiti de politisti si jandarmi.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, dupa intrevederea avuta cu presedintele Serbiei, Boris Tadic, ca a transmis partii sarbe intentia Bucurestiului de a deschide un consulat in Valea Timocului.
Comisia speciala de la Penitenciarul Rahova a propus, ieri, eliberarea conditionata a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, propunerea urmand sa fie luata in discutie la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti.
Conducerea PD va participa la o reuniune politica alaturi de reprezentanti ai Partidului Popular European (PPE) din mai multe state, organizata luna aceasta intr-o statiune montana de pe Valea Prahovei.
Datele privind referendumul intern, neoficial pe tema autonomiei Tinutului Secuiesc au fost centralizate, pana sambata seara, in sase localitati din judetul Covasna, 99% dintre votanti votand favorabil, sustine conducerea Consiliului National Secuiesc.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, ii cere oficial ministrului de Interne, Cristian David, identificarea persoanelor care l-au agresat in Piata Universitatii, sustinand ca are informatii ca acestea au fost mineri din Valea Jiului adusi de liderul lor sindical, Marin Condescu, pentru a provoca "o mineriada portocalie".
Batrâne si batrânei îmbracati cu haine ponosite, dar înarmati cu pancarte pe care erau scrise lozinci împotriva presedintelui Traian Basescu stateau stingheri adunati pe trotuare, nestiind ce cauta la Craiova.Pesedistii s-au adunat în parculetul din jurul CS înca de la primele ore ale diminetii.
Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat sambata la mitingul de la Craiova ca Ion Iliescu nu a mai apelat la mineri, ci la metode moderne, adica la "322 de mineri-parlamentari", care, dupa 20 mai, ar trebui dusi "cu lampasul in minele din Valea Jiului".
Asociatia Victimelor Mineriadelor din Romania (AVMR) critica dur eliberarea din inchisoare a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, sustinand ca aceasta ar arata ca "justitia din Romania are reprezentanti corupti si executanti ai politicului, ai lui Ion Iliescu si PSD".
"Nu puteam ignora ca oamenii aveau nevoie sa decolmatam, sa continuam reteaua de apa si canalizare", sustine Florin Mitroi, primarul care, pe data 17 mai a.c., incepand cu orele 18.00, le da intalnire locuitorilor comunei la Valea Seaca, pe deal, pentru a le spune ca el este omul pe care pot conta si dupa data de 1 iunie 2008.
Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat miercuri ca deputatul PD-L Ioan Oltean le ofera saci cu faina si tarate locuitorilor de pe Valea Somesului Mare, in speranta ca va mai reusi sa adune voturi.
Indiferent de zona pe care s-ar afla pe harta seismica, un imobil ridicat inainte de anii ’70 nu va rezista unui cutremur de 7 grade pe scara Richter.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj a anuntat ca duminica, in jurul orei 17.00, politistii au fost sesizati ca in comuna Scaesti - sat Valea lui Patru, in apropierea sectiei de votare, au oprit trei autoturisme ai caror pasageri erau suspectati de turism electoral.
Acestea sunt produsele pe care Fiscul trebuie sa le valorifice prin magazinul propriu sau la licitatii si au fost confiscate de organele abilitate in acest sens sau au intrat in proprietatea privata a statului.
Presedintele Traian Basescu a plecat de pe Valea Prahovei, catre Bucuresti, la bordul unui elicopter, evitand astfel traficul infernal de pe DN 1. Aglomeratia de pe DN 1 nu a fost o problema pentru seful statului.
Pe de alta parte, Basescu a subliniat ca Romania sustine in continuare aprofundarea cooperarii NATO-Serbia. Mult mai concilianta a fost atitudinea sefului statului in cadrul vizitei pe care a intreprins-o la Negotin.
Si Asociatia ‘Microregiunea Valea Nirajului’ a fost premiata pentru proiectul sau de protejare a patrimoniului arhitectural taranesc din aceasta regiune, precum si pentru conservarea biosferei.
google-analytics.com