Cautare

3213 de rezultate pentru "cadavrul gasit pe valea cisnadiei" (3.84 secunde)
Consiliul judetean a emis aceste obligatiuni în luna septembrie a anului trecut si cu banii obtinuti din tranzactionare se are în vedere realizarea mai multor investitii în domeniul infrastructurii în mai multe localitati, printre care se numara si cele din Valea Jiului.
Majorarea pretului la energia electrica pe care o platesc minerii din Valea Jiului ar putea fi sursa de venituri prin care ortacii sa beneficieze de asigurari de viata.
Majorarea pretului la energia electrica pe care o platesc minerii din Valea Jiului ar putea fi sursa de venituri prin care ortacii sa beneficieze de asigurari de viata.
Unii angajati de la morga Spitalului din Petrosani fac afaceri profitabile de pe urma îmbalsamarii persoanelor decedate.
Pentru elaborarea studiului au fost selectate cinci tipuri de centrale nuclearo-electrice reprezentand tehnologia cea mai avansata pe plan mondial, respectiv EPR 1600 (un proiect denumit European Power Reactor, de 1600 MW, si dezvoltat in comun de Franta si Germania), AP 1000 (un nou tip de reactor cu apa presurizata care poate genera aproximativ 1.100 megawati de electricitate), ACR 1000 (un reactor cu o putere instalata de 1.000 MW), ABWR 1300 (reactor avansat cu apa fierbinte de 1.300 MW) si APR 1400 (reactor folosit de industria nucleara din Coreea de Sud, cu o putere de 1.400 MW).
13 Eroilor din cartierul Valea Rosie. ... Pe bloc este o antena de telefonie mobila, care mai aduce 250 de dolari pe luna. ... Atunci cand se fac reparatii, contravaloarea ni se baga pe lista de intretinere.
vor calatori intre Bucuresti si Constanta pe Autostrada Soarelui. ... Traficul intre Cernavoda si Murfatlar se va desfasura pe o singura cale, cu doua sensuri.
Prima competitie importanta organizata in noul complex sportiv de pe Valea Carbunarii a fost doar o incalzire pentru FOTE 2013. ... Investitie de 15 milioane de euro Complexul de schi este amplasat pe Valea Carbunarii si are patru trambuline si doua baze sportive, de biatlon si de schi fond.
In calendarul popular, in aceeasi zi se sarbatoresc Sanzienele, fiinte mitologice care, in imaginatia colectiva, capata infatisarea unor fete invesmantate in ii, purtand pe cap cununi din spice de grau si din sanziene, plante ce infloresc in aceasta perioada.
Pana la evenimentul fericit, frumoasa romanca s-a gandit sa-l poarte pe actor prin muntii patriei. ... este vorba despre hotelul "Valea cu Pesti", de 4 stele, de pe malul lacului Vidraru.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Doua trecatori importante din zona Olteniei, dinspre Tara Romaneasca spre Transilvania, anume Defileul Jiului si Valea Oltului au fost blocate zile in sir de bolovani.
Pentru ca se estimeaza un trafic aglomerat pe ruta Constanta-Medgidia-Cernavoda, se recomanda varianta DN2A Constanta-Harsova-Giurgeni-Slobozia-Urziceni-DN2 Urziceni-Bucuresti.
Un sofer a fost ranit in aceasta dimineata pe Valea Oltului, dupa ce o stanca desprinsa de pe versanti a cazut pe masina in care se afla barbatul, informeaza Agerpres.ro.
Fiul lui Razvan Theodorescu a fost gasit mort, luni, in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea Corbeni din judetul Arges, iar politistii fac cercetari pentru a stabili cauza decesului.
FARCAS) La asa-numita "Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea", organizata in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013 la Washington, pentru a convinge guvernul american sa dezvaluie tot ce stie privind realitatea prezentei extraterestre pe Pamant, a participat si Dr.
Operatiunea avea sa duca la pierderea primului teritoriu european al Axei si a servit drept baza pentru viitoarea invazie a Italiei, precum si ca teren de pregatire pentru soldatii care, 11 luni mai tarziu, au ajuns pe plajele Normandiei.
Fostul secretar adjunct PNL, Mihail Balasescu, a fost gasit mort in casa tatalui sotiei lui, in judetul Ilfov, vineri (4 septembrie). ... In locuința lui a fost gasit si cadavrul politicianului, alaturi de un bilet in care barbatul isi anunța crima, potrivit Mediafax.
Pompierii au reluat cautarile sambata, iar dupa mai multe ore trupul tanarului a fost gasit decedat. Cadavrul sau a fost scos la mal si dus la morga pentru efectuarea necropsiei.
Trupul neinsufletit al unei femei a fost gasit pe un camp de langa Popesti-Leordeni, la doi pasi de Capitala. Cadavrul a fost descoperit de paznicul unui depozit din zona care a anuntat Politia.
google-analytics.com