Cautare

3213 de rezultate pentru "cadavrul gasit pe valea cisnadiei" (2.66 secunde)
Miron Cozma a iesit pe poarta inchisorii si s-a urcat direct in masina nasului sau care a demarat in tromba spre Bucuresti.
Presedintele Traian Basescu, prezent si sambata pe Valea Oltului, a apelat la interventia in zona a genistilor militari si a vanatorilor de munte, exprimandu-si speranta ca traficul usor se va relua la inceputul saptamanii viitoare.
Granicerii rusi trageau fara mila in cei pe care ii descopereau trecand Nistrul.
Culme a tehnologiei, industria aeronautica este prezenta, desi prea putini stiu, in zona Romanului, in locul in care te poti astepta cel mai putin, in comuna Oniceni, mai precis satucul Valea Enei, titreaza „Monitorul de Neamt“.
Lacul de acumulare "Valea Sadului" ar fi trebuit sa fie cel mai mare baraj de pe raurile interioare din Europa, dar, dupa 20 de ani de la inceperea lucrarilor, nu este decat o imensa groapa.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Sistemul de favorizare a producerii energiei din surse regenerabile de energie conduce la inchiderea mineritului din Vale Jiului", pe care o puteti citi in continuare.
Valea Jiului este in fierbere! ... Valea Jiului este in fierbere! ... Ei solicitau materiale necesare desfasurarii in continuare a procesului de producție in conditii de siguranta, schimbarea conducerii CEH pe motive de management defectuos, precum si anumite drepturi salariale.
FARCAS) (2) Lumini si umbre deasupra Vaii In Norvegia exista un loc, numit Valea Hessdalen, in care oamenii vad, de peste 60 de ani, luna de luna, OZN-uri stralucitoare misterioase. ... In valea Hessdalen au fost observate si alte tipuri de fenomene inexplicabile.
• Astfel, Linia N101 va functiona intre ,,Pasaj Colentina" si ,,Faur", pe traseul: ... • Linia N103 va functiona intre ,,Complex RATB Titan" si ,,Zetari", pe traseul: ... • Linia N110 va functiona intre ,,Cartier 16 Februarie" si "Piata Unirii", pe traseul:
Valea Hunza este de o frumusete absoluta, ireala. ... Odata intrat in vale, trecatorului i se dezvaluie in fata ochilor un peisaj edenic, iar daca soarele scalda piscurile inzapezite si valea multicolora, senzatiile sunt indescriptibile, si puternic amplificate de aerul tare si nefiresc de curat al inaltimilor.
In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca;
Valea Devrent, Valea Calugarilor (Pasabagi), unde vei gasi lumea cunoscuta ca si zanele agrbovite. ... tur de o zi Plecare de la hotel pentru un tur cu o excursie de 4 km spre Valea Trandafirilor pentru a vizita bisericile.
Tot ca orice oraş, Galaţiul are, pe langă ... Valea oraşului, un loc unde locuitorii aşteaptă
Tot ca orice oraº, Galaþiul are, pe langã dealurile Þiglinei, ºi o vale. Valea oraºului, un loc unde locuitorii aºteaptã cu sufletul la gurã venirea iernii.
Tot ca orice oraş, Galaţiul are, pe langă ... Valea oraşului, un loc unde locuitorii aşteaptă
Pentru a nu bloca traficul din zona centrala a Craiovei, Comisia de Sistematizare a Circulatiei a decis ca lucrarile la pasajul subteran vor lua amploare doar dupa ce se va putea circula prin Valea Vlaicii Suprapunerea lucrarilor de la pasajul suprateran, inceput cu aproape un an in urma, cu cele de la pasajul subteran, care vor incepe efectiv de vineri, ar putea bloca definitiv centrul Craiovei.
Cei de la Protectia Consumatorilor au avut parte de o surpriza neplacut mirositoare in momentul in care au gasit in galantare piept de pui expirat inca din 27 decembrie. Aceasta n-a fost insa singura deficienta pe care au descoperit-o, dand si peste produse neetichetate, expirate sau rancede.
Desi cadavrul a fost intins pe plaja si acoperit cu o folie, oamenii au continuat sa se scalde in mare si sa faca plaja pe nisip, chiar in apropierea acestuia, de parca nimic nu s-ar fi intamplat. ... Acum pe malul lacului Techirghiol in Eforie Nord!
Nu-mi dau seama de ce judecatorii din Craiova au tinut sa-l puna in libertate pe Miron Cozma tocmai in ziua de 14 iunie, cand se implineau cincisprezece ani de la invazia minerilor in Bucuresti. ... Si in privinta temeiului juridic pe care se sprijina decizia instantei craiovene parerile sunt impartite.
Nu-mi dau seama de ce judecatorii din Craiova au tinut sa-l puna in libertate pe Miron Cozma tocmai in ziua de 14 iunie, cand se implineau cincisprezece ani de la invazia minerilor in Bucuresti. ... Si in privinta temeiului juridic pe care se sprijina decizia instantei craiovene parerile sunt impartite.
google-analytics.com