Cautare

3213 de rezultate pentru "cadavrul gasit pe valea cisnadiei" (2.80 secunde)
Numai ca, absenta cadavrului acestuia i-a pus pe ganduri pe politisti. Petre Garoafa a fost gasit injunghiat sub un pat, in alta camera decat cea in care se afla sifonierul in care a fost descoperit cadavrul sotiei sale.
Investitiile in domeniul infrastructurii pentru zonele de interes turistic din Valea Jiului au mari sanse sa fie puse in practica, din aceasta toamna, dupa ce obligatiunile emise de Consiliul Judetean Hunedoara au fost cumparate de mai multe institutii bancare.
Extrem de spectaculoasa, Transalpina poate concura cu oricare din traseele montane din lume, la noi detronand Transfagarasanul, dupa opinia celor care au circulat pe ambele drumuri.
Lucrarile pentru statiile de metrou Vladimirescu si Argesului sunt in plina desfasurare Cu atat mai mult, cu cat a venit si confirmarea ca se vor realiza din fonduri europene nerambursabile Lucrarile pe santierul magistralei 5 de metrou, care face legatura intre cartierul Drumul Taberei si centrul Bucurestiului, continua in aceasta perioada, anunta site-ul oficial al proiectului.
a organizat recent proiectia de gata a filmului VALEA ORBILOR, la CINEMA CITY din AFI COTROCENI Bucuresti.
De cateva zile, pe Strada Valea Ialomitei nr. 13, din cartierul Drumul Taberei, sector 6, Bucuresti, si pe strazile din apropiere, nu mai functioneaza iluminatul public. Ce sa mai vorbim de cainii comunitari din apropiere, mai precis, vizavi de Mega Image-ul de pe Valea Oltului?
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Necesitatea reglementarii acordarii, si dupa anul 2014, a alocatiei de carbune pentru uz casnic si a tarifului redus la energia electrica pentru pensionarii mineri din Valea Jiului", pe care o puteti citi in continuare.
La inceputul lunii decembrie, Grand Casino a lansat clientilor sai, publicului larg si operatorilor din industria de gambling invitatia de a se uni pentru a oferi un Craciun plin cu zambete copiiilor din satele Valea Plopului si Valea Screzii, aflati in grija Asociatiei ProVita.
Valea Ascunsa este o crama de familie dotata la cele mai inalte standarde de tehnologie. Cei de la Valea Ascunsa ingrijesc 20 de hectare de vita de vie renascute pe dealurile din Ascunsa-Teaca, Bistrita-Nasaud.
Domeniul este situat in Valea Calugareasca, satul Nicovani. ... Valea Nicovani este datata ca parte a localitațti inca din secolul XV. ... Familiei Bujoiu i-a aparținut acest domeniu Domeniul este situat in Valea Calugareasca, satul Nicovani. ... Valea Nicovani este datata ca parte a localitatii inca din secolul XV.
In al doilea rand, trebuie sa ne raportam la marturii fizice pe care le detinem: inregistrari radar, care nu pot fi contestate, inregistrari realizate cualte instrumente, urme pe sol etc.
In dimineata de 1 iulie, in jurul orelor 04:00, Politia Capitalei a fost sesizata prin sistemul de urgenta 112 ca intr-un apartament de bloc din zona strazii Valea Argesului, sector 6 au fost trase 2 focuri de arma.
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Cadavrul a fost gasit la adresa mai sus mentionata intr-o incapere, asezat in sertarul unui corp de mobila. ... Cadavrul a fost ridicat si transportat la Institutul National de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei.
Cadavrul unui muncitor a fost gasit in aceasta dimineata de catre colegii sai, langa un santier din apropierea vilelor bogatasilor din Bucuresti.
De ieri, masinile pot traversa din nou Valea Vlaicii, deocamdata numai dinspre strada Stefan cel Mare catre Calea Unirii Dupa 14 luni de la inceperea lucrarilor la pasajul suprateran din centrul Craiovei, circulatia a fost din nou reluata prin Valea Vlaicii, ieri-dimineata, de la ora 10.00.
Misterul OZN-urilor din Valea Cerbului (Autoare: Iulia Toyo) Cati dintre turistii care aleg in drumetiile lor Valea Cerbului stiu ca asupra ei planeaza un mister vechi de secole?
Subiectele de la bac trimise prin e-mail, lucru ce a dus la schimbarea subiectelor din mers, cadavrul unui bebelus incinerat in ciuda vointei parintilor, caldura mare si multa lume care pare ca a luat-o razna din cauza caldurii.
TUDOR de 47 de ani, din Bucuresti, la domiciliul acestuia fiind gasit cadavrul lui H. ... Cadavrul a fost ridicat si transportat la Institutul National de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei.
In incaperea afectata de incendiu a fost gasit cadavrul unui barbat in varsta de aproximativ 50 de ani. ... La fata locului s-au prezentat politisti din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Omoruri, cadavrul fiind ridicat de catre reprezentantii Institutului National de Medicina Legala "Mina Minovici".
google-analytics.com