Cautare

61390 de rezultate pentru "cadavrul din cisnadie imagini video" (5.98 secunde)
Desi nu avem probe care sa demonstreze cu certitudine ca presedintele Traian Basescu l-a carpit cu o palma pe un avocat, la Neptun, cert este ca nimeni din societatea romaneasca nu s-a gandit ca seful statului chiar nu ar fi in stare de o astfel de iesire nervoasa, atrage atentia analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Presa din Rusia a publicat imagini cu ministrul rus Apararii, Serghei Soigu, prezent in cadrul unei videoconferinte cu Vladimir Putin. Intr-un clip video publicat de Ria Novosti, se observa ca Soigu poarta un sacou de culoare inchisa, camasa alba si cravata.
Yullia, paramedic ucrainean, si-a riscat viata zi de zi de la startul razboiului. Yuliia a reusit sa scoata din Mariupol un video cu imagini socante.
Imagini video cu un incident petrecut in urma cu un an si jumatate, care il are in prim plan pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Mihai Lupu, fac valva pe internet si nu numai. ... Imagini si informatii cu puternic impact emotional!
Desi aceasta metoda intampina rezistenta din partea specialistilor, in 1969 incepe sa functioneze reteaua "ARPANET" intre 4 noduri: University of California din Los Angeles (UCLA), University of California din Santa Ana, University of Utah si Stanford Research Institute (SRI).
• Duminica, 21 septembrie Targul Bucurestiului continua cu zona culinara, culturala, atelierele interactive, parada costumelor de epoca si "Bataia cu flori".Incepand cu ora 17.00, programul artistic va debuta cu un spectacol sustinut de Grupul "Trei Parale", urmat de "Midnight Colors", Anton Pann Ensemble, iar de la 18.50 vor urca pe scena din Cismigiu Ozana Barabancea & Band, urmata de Silviu Biris si Band Bucuresti, Maria Buza si Taraful George Patrascu, Irina Sarbu & Band si Marius Mihalache - Back to swing.
Pentru restul calatorilor, cam la o treime din cei care se intorc saptaminal in Romania, se adauga cite 50 euro pentru fiecare frontiera, ajungindu-se astfel undeva la 200 euro. ... Cre aca le vind mai scump in tara si mai fac ceva bani din ele.
Castigatorii au primit finantari de pana la 50.000 de euro, fiind alesi de catre Consiliul Director al Fundatiei Orange format din Dana Deac, Cristiana I.
Grosimea de numai 5,55 mm il plaseaza in fruntea clasamentului celor mai subtiri telefoane din lume.
In cadrul unei conversatii-interviu cu jurnalista de investigatie Leslie Kean, el a facut o seama de afirmatii din care rezum mai jos pe cele mai interesante.
Huawei a lansat 3 smartphone-uri puternice, cu inteligenta artificiala iPhone 10 a fost detronat ieri din topul celor mai scumpe telefoane inteligente din lume. ... - Procesor Kirin 970 - primul procesor AI din lume pentru smartphone-uri cu o unitate dedicata de procesare neurala (NPU - Neural Processing Unit);
Masina înlocuieste modelul Gallardo utilizat de politistii italieni din 2004, are 560 de cai putere si poate ajunge la o viteza maxima de aproximativ 330 km/h. Masina va intra în serviciu în cadrul departamentului pentru autostrazi din Lazio.
Din 2008 a devenit el insusi presedintele Comisiei. Cridovni a primit in 30 de ani peste 2200 de rapoarte de observare, inclusiv fotografii si clipuri video; ... Din toate aceste rapoarte, au fost investigate in jur de 1250.
Imagini ale modelului de top au aparut deja pe Internet, si din cate se vede si din poza, vom asista la aparitia cele mai lungi placi video din istorie, peste 31 cm lungime in varianta OEM, respectiv 24 cm in varianta Retail.
Telefonul are inclus sistemul GPS pentru navigatie si poate capta imagini video la o rata de 30 de frame-uri pe secunda in modul de calitate VGA 640x480 pixeli.
Este un clip senzational cu grafica 3D, pentru realizarea caruia a fost folosita cea mai moderna tehnologie video, similara cu cea care a stat la baza faimosului "Avatar".
si Verizon Wireless, potrivit directorului executiv al Research In Motion (RIM), Mike Lazaridis.Ca si "Curve" sau "Pearl", la "Bold" pot fi conectate casti audio si are o camera care poate capta imagini video.
Imagini video cu un politist care indreapta arma spre un sofer de TIR, pe Autostrada A1 Deva - Nadlac, au aparut pe retelele de socializare, acestea fiind surprinse de camera video aflata pe bordul unei masini.
Nu, nu e aia care spune ca parazitii din fecalele pisicii te transforma intr-o baba nebuna, desi si aia e alarmanta. ... Sau dupa cum au spus unii adepti ai teoriei conspiratiei, ei sunt un fel de camere video extraterestre care ne urmaresc fiecare miscare.
La cativa kilometri distanta, din celalalt capat al Ruinburgului, inamicul a plecat deja la atac: ... Cel putin asa arata harta celui mai popular joc video de pe planeta, din acest moment - World of Tanks (WoT):
google-analytics.com