Cautare

57491 de rezultate pentru "caciuli balna astrahan pentru ciobani" (4.09 secunde)
caciuli din blana de nurca - la 220 RON, haine din blana de nurca - la 3.400 RON, caciuli din caine enot - la 200 RON, gulere de blana - la 200 RON, caciuli din astrahan - la 200 RON, manusi din piele - la 35 RON si manusi din blana - la 45 RON, curele din piele de vita - la 45 RON, bundite - intre 90 - 200 RON, borsete din piele - la 45 RON si la 60 RON, haine de piele - la 380 - 520 RON, portofele din piele - intre 30 - 45 RON, cojoc de copil - la 280 RON, manusi din piele intoarsa si piele, haina din blana de miele - la 580 RON si haina din vulpe polara - la 4.500 RON.
caciuli din blana de nurca - la 220 RON, caciuli din blana de vulpe - la 280 RON, caciuli din caine enot - la 200 RON, gulere de blana - la 200 RON, caciuli din astrahan - la 200 RON, manusi din piele - la 35 RON si manusi din blana - la 45 RON, curele din piele de vita - la 45 RON, bundite - intre 90 - 200 RON, borsete din piele - la 45 RON si la 60 RON, haine de piele - la 380 - 520 RON, portofele din piele - intre 30 - 45 RON, cojoc de copil - la 280 RON, manusi din piele intoarsa si piele, haina din blana de miele - la 580 RON si haina din vulpe polara sau nurca - la 4.500 RON", ne-a spus Florin Spiridon.
Cica un deputat independent de Cluj are de gand sa initieze un proiect legislativ pentru introducerea meseriei de… cioban in Clasificarea activitatilor din economia nationala.
"Am adus la acest targ caciuli dublate cu lana - 40 RON, caciulite in combinatie cu lana - si alte materiale - 25 RON, fulare de peste doi metri lungime lucrate circular (30% lana) - 40 RON, gentute crosetate in diverse culori - 40 RON, caciulita din lana, cu paiete - 25 RON", ne-a spus Stela Alexe.
Cine nu are macar doua celulare - habar n-ai mata ce-s alea - e fraier, nu mai avem caciuli de astrahan, nici cojoace si nici nailon nu mai purtam.
Lipseau storurile de la geamuri si-n fiecare seara aveam impresia, dezbracandu-ma, ca cineva se uita pe geam fara sa fie vazut si fara sa-1 fi vazut niciodata, poate pentru ca acest cineva putea foarte bine sa nu fie nimeni.
Acest lucru ar putea deveni posibil datorita solutiei gasite de cativa ciobani din Marginimea Sibiului. ... Cumparatorii sunt 30 de ciobani din Marginimea Sibiului, care au asteptat cateva luni pentru a intra in posesia berbecutilor.
La standul lui Lajos Tofalvi din Harghita, din cadrul targului de produse traditionale din Piata Amzei puteti gasi caciuli din inlocuitor pentru dame - la 70 RON, sosete din lana - la 15 RON, paturi din lana naturala - intre 280 - 300 RON, papuci dama si barbati, diverse modele - 30 RON, botosei - la 35 RON, veste din blana naturala - intre 230 - 250 RON, blana de intins pe jos - la 150 RON, veste din piele - la 150 RON, ii, cu modele unguresti - la 100 RON si rochii din in - intre 70 - 80 RON.
caciuli tricotate - intre 25 RON - 40 RON, fulare tricotate, de doi metri lungime - 40 RON, manusi fara degete - 30 RON, caciuli cu fir efect, fulare din 30% acril si 70% lana, caciulita trictoatat in mod inedit - 25 RON", ne-a spus Stela Alexe.
La standul sau, bucurestenii au putut achizitiona caciuli din lana din Nepal - 25 RON, papuci imblaniti din piele si lana - 25 RON, botosi din lana, cu tricotaje - 35 RON, botosei de copii din blana naturala - 20 RON, papuci din blana - 45 RON, ponchouri din lana 100% importate - 60 RON, vesta din blana naturala - 120 RON, ciorapi din lana - 6 RON perechea.
Am ii din Bucovina - intre 250 RON - 450 RON, braie traditionale - la 20 RON, bundita traditionala - la 800 RON, caciuli de lana - la 20 RON, 30 RON, ciorapi crosetati din lana, suman - la 600 RON, ne-a spus Veronica Hojbota din Suceava.
un brau din piele ce are pe el lupul dacic, si o caciula cu model dacic, din blana de astrahan. ... Pentru comenzi, sunati la nr. ... Legenda lupului dacic Nenumaratele victorii ale Dacilor au fost castigate cu ajutorul lupilor, care-si ofereau ofranda de sange pentru apararea minunatului tinut al Daciei.
Azi, opincile au ajuns obiecte de muzeu sau souvenir-uri pentru turistii straini, spune opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea, unul dintre ultimii opincari din tara.
*Ciobanii cer sprijin financiar pentru achizitia de berbeci pentru monta Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) in colaborare cu Asociatiile crescatorilor de ovine si Autoritatea Veterinara vor demara, in perioada urmatoare, elaborarea unui ghid de bune practici in sectorul de crestere a oilor, se arata intr-un comunicat al Minsterului Agriculturii.
Nivelul dobanzii este de 0,04% pentru fiecare zi de intarziere. ... 2.1) daca stingerea se realizeaza in primele 30 de zile de la scadenta, nu se datoreaza penalitati pentru obligatiile fiscale principale stinse;
Conducerea Prefecturii si a Consiliului Judetean Gorj, precum si reprezentantii Primariilor Novaci si Baia de Fier cauta solutii pentru a infiinta in zona montana Ranca un centru de interventie in caz de urgenta.
• Telespectatorii s-au lasat cuceriti de vedetele ProTv care imbracate in ciobanasi si miorite au cantat si au dansat in superbele lor costume create special pentru aceasta zi festiva.
Eu nu pot sa fiu atat de anticomunist cum sunt unii, pentru ca m-am format in perioada de liberalizare. ... Am remarcat insa dispretul lor fata de noua nomenclatura comunista a satului, alcatuita din fosti ciobani si din sarantoci.
Abia in urma presiunilor diplomatice, cand Grecia a inteles ca are nevoie de Romania pentru interesele sale in Balcani, guvernul de la Atena a luat masuri pentru corectarea situatiei celor arestati.
In martie s-au implinit 160 de ani de cand un lautar anonim i-a povestit, la Soveja, lui Alecu Russo, acompaniindu-se cu cantec de fluier, despre cei trei ciobani; ... Mai ales pentru a cauta un raspuns la una din intrebarile fundamentale;
google-analytics.com