Cautare

57491 de rezultate pentru "caciuli balna astrahan pentru ciobani" (4.21 secunde)
Exista cateva lucruri pe care trebuie sa le intelegi - nu pot sa aduc dovezi pentru ele, pentru ca ele sunt dincolo de dovezi. ... Acelea sunt momentele cele mai dragi mintii umane, pentru ca in acele momente cunosti libertatea, o liniste si o pace absolute.
Ilustrativ pentru politica sa de cadre este ca l-a angajat ca specialist financiar pe fostul prim-secretar UTC al judetului Bihor, Viorel Sabau, absolvent al Academiei PCR "stefan Gheorghiu”.
Presedintele PSD este "absolut convins" ca Traian Basescu "nu prinde un nou mandat" si ca "inca cinci ani de Basescu pentru Romania reprezinta un risc pe care nu ni-l putem permite". ... Trebuie dati rapid banii pentru fondul de garantare si contragarantare pentru IMM-uri.
Pentru ca ies in strada sindicalisti multimiliardari, care au cheltuit o gramada de bani la o televiziune.
Pasiunea pentru aviatie nu l-a parasit in cei 22 de ani de politica. ... Probabil pentru ca e si o chestiune de fizionomie, dar mai ales de atitudine.
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
BERBEC Azi este ziua oportunitatilor pentru Berbeci. ... Primele ore ale diminetii sunt foarte bune pentru sedinte importante sau negocieri de lunga durata.
Coalitia pentru Familie, neafiliata confesional sau politic, la care au aderat 44 de organizatii neguvernamentale, fundatii si asociatii si 4 federatii romanesti care militeaza pentru promovarea valorilor familiei traditionale, a realizat o recapitulare rapida a principalelor argumente ale Referendumului pentru clarificarea definitiei casatoriei in Constitutie si a motivelor pentru care acestea nu sunt valide.
Titus Cristescu, dupa modelul celei din Paris, ar putea fi un obiectiv turistic formidabil pentru Calarasi. ... - Respect domnule Titus Cristescu, pentru stradanie si pentru realizarea acestor superbe bijuterii!
In plina campanie electorala partidele nu par atat de dornice sa-si promoveze candidatii de la nivel local, marea batalie pentru Parlamentul European fiind asteptata mai degraba in cea de-a doua parte a campaniei pentru scrutinul de la 25 noiembrie.
In plina campanie electorala partidele nu par atat de dornice sa-si promoveze candidatii de la nivel local, marea batalie pentru Parlamentul European fiind asteptata mai degraba in cea de-a doua parte a campaniei pentru scrutinul de la 25 noiembrie.
Comisia juridica a Senatului va fi condusa in legislatura 2008-2012 de PSD, Comisia pentru buget, finante va reveni PD-L, Comisia economica va fi condusa de un liberal, iar presedintia Comisiei de drepturile omului va reveni UDMR, potrivit algoritmului negociat marti de grupurile parlamentare.
Atitudinea calma si relaxata pe care o abordezi in fata unei noi provocari este perfecta, pentru ca nu intri in panica daca lucrurile capata un ritm ciudat.
Anul care tocmai s-a incheiat nu a fost unic doar prin faptul ca a fost anul in care tara noastra a intrat in sanul Uniunii Europene, ci si prin faptul ca a adus o premiera in viata politica romaneasca - referendumul pentru suspendarea sefului statului, urmat de un altul dedicat pronuntarii poporului pentru votul uninominal.
Candidatul la prezidentale va fi stabilit in urma sondajelor, iar premierul va fi dat de partidul care nu va detine candidatura pentru functia de Presedinte al Romaniei.
Bineinteles ca acest fenomen al evaziunii este legat de primul, pentru ca, daca o combati pe aceasta si o aduci in limite de normalitate, cu siguranta, veniturile la bugetul statului vor creste.
Bineinteles ca acest fenomen al evaziunii este legat de primul, pentru ca, daca o combati pe aceasta si o aduci in limite de normalitate, cu siguranta, veniturile la bugetul statului vor creste.
Ei bine, am decis sa intru in politica in 2016 tocmai pentru a NU ii mai lasa pe altii sa isi bata joc inca o data de voturile oamenilor!
Programul special de preaderare pentru agricultura si dezvoltare rurala (SAPARD) a fost creat pentru a sprijini eforturile de aderare a tarilor candidate la Uniunea Europeana din centrul si estul Europei.
Pentru sedinta programata la Curtea Suprema exista cinci variante posibile, dintre care una reprezinta o mare surpriza. ... Variantele posibile pentru sedinta de luni: ... Avocatul lui Gigi Netoiu a formulat o cerere pentru rejudecarea cazului, invocand un viciu de procedura - lipsa unei expertize specializate.
google-analytics.com