Cautare

57491 de rezultate pentru "caciuli balna astrahan pentru ciobani" (5.54 secunde)
Tot la standul lui puteti gasi curele din piele - la 20 RON, 25 RON si 35 RON, portofele din piele - intre 35 - 100 RON, veste de cojoc - 300 RON, borseta de dama din piele rosie - 100 RON, vestute din stofa - 250 RON, vestuta din blana de miel - 600 RON, saci din piele - 240 RON, caciuli din cojoc - 80 RON,, manusi de blana - 40 RON, cojoace pentru adulti - 700 RON,, cojoace pentru copii - 300 RON, gentute colorate Erna, pansonate (se lucreaza pe suprafata pielii) - la 145 RON, genti din piele (sculptate) - la 165 RON, geanta Tibi cu doua compartimente -, gentuta tip borseta - la 120 RON, geanta cu talanga - la 280 RON, geanta visinie din piele - la 230 RON, rucsac din piele - la 200 RON, rucsac mic din piele - la 170 RON, botosei - la 60 RON, gentuta 2 in 1 - la 200 RON si alte genti din piele viu colorata - la 180 - 140 RON.
Tot la standul lui puteti gasi curele din piele - la 20 RON, 25 RON si 35 RON, portofele din piele - intre 35 - 100 RON, veste de cojoc - 300 RON, borseta de dama din piele rosie - 100 RON, vestute din stofa - 250 RON, vestuta din blana de miel - 600 RON, saci din piele - 240 RON, caciuli din cojoc - 80 RON,, manusi de blana - 40 RON, cojoace pentru adulti - 700 RON, cojoace pentru copii - 300 RON, gentute colorate Erna, pansonate (se lucreaza pe suprafata pielii) - la 145 RON, genti din piele (sculptate) - la 165 RON, geanta Tibi cu doua compartimente -, gentuta tip borseta - la 120 RON, geanta cu talanga - la 280 RON, geanta visinie din piele - la 230 RON, rucsac din piele - la 200 RON, rucsac mic din piele - la 170 RON, botosei - la 60 RON, gentuta 2 in 1 - la 200 RON si alte genti din piele viu colorata - la 180 - 140 RON.
Delhi Nihari, Bombay Biryani, Dal Makhni, Punjabi Chana, Kofta - pentru chiftele, Sabzi / Pav Bhaji si Bihari Kabab - pentru kebab", ne-a spus Nadeem Younis.
ii traditionale, camasi de femeie si de barbat, catrinti, covoare din lana - la 600 RON, baticuri din casmir - la 300 RON, ciorapi din lana - la 10 RON, prosoape traditionale tesute - la 60 RON, prosoape de canepa tesute in stativ - la 50 RON, manusi din lana traditionale - la 20 RON, caciuli din lana - la 30, 40 si 50 RON, fete de masa facute din stergare - la 300 RON, bratari cu margele - la 10 RON, camasi cusute manual pentru fete si baieti - intre 150 - 700 RON", ne-a spus Carmen Hison.
icoane pe lemn si pe sticla, mic mobilier de lemn, ceramica si lemn cioplit pentru gospodarie, stergare, lavanda, ii si haine traditionale, sticle si decoratiuni, cosmetice naturale, lavanda si jucarii din panza si lemn, bijuterii si podoabe, caciuli si hainute crosetate.
icoane pe lemn si pe sticla, mic mobilier de lemn, ceramica si lemn cioplit pentru gospodarie, stergare, lavanda, ii si haine tradiționale, sticle si decoratiuni, cosmetice naturale, lavanda si jucarii din panza si lemn, bijuterii si podoabe, caciuli si hainute crosetate.
Tema si variatiuni, comparatii cu alte fesuri sau caciuli. ... Ca, pentru a avea audienta, orice stire serioasa trebuie asezonata cu olecuta de garnitura scandaloasa, sa fie gustata de public?
Mesterul popular Veronica Hojbota din Suceava a adus la Piata Taraneasca din curtea MTR bundite de lana - la 250 RON si 300 RON, ii vechi - la 200 RON si 300 RON, o palarie neagra din fetru - la 50 RON, o palarie de angora - la 50 RON, ciorapi din lana, traistute traditionale diverse modele - la 50 RON si 80 RON, caciuli crosetate din lana, braie traditionale cu margele - la 20 RON, fete de perna lucrate manual - la 50 RON, ne-a spus Veronica Hojbota din Suceava.
Avem serbet de lamaie, fragi, catina, menta - la 15 RON, siropuri la 1 litru - la 25 RON, oua incondeiate de gaina - la 15 Ron, oua incondeiate de rata - la 25 Ron, oua de strut - la 250 Ron, caciuli de piele naturala - la 250 Ron, un vas mare de ceramica, o oala de sarmale - la 75 Ron.
Din Muntii Apuseni veti gasi ceaiuri, tincturi, siropuri si alifii terapeutice iar mesterii populari va vor intampina cu ceramica, obiecte din lemn, caciuli de blana si costume populare.
icoane, tesaturi, podoabe, caciuli si alte obiecte crosetate, bijuterii, casete pictate, ii si stergare din panza si borangic, lazi de zestre, valnice, mobilier taranesc, patefoane, ceramica traditionala si de colectie.
In fapt, doi barbati inarmati cu cutite si purtand pe cap caciuli, care le acopereau in mare parte fetele, au patruns in interiorul agentiei si amenintand-o pe casiera, au sustras suma de aproximativ 3.000 Ron.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Guvernul a intrat in jocul politic anti-Basescu, ceea ce, surprinzator pentru unii, i-a permis sa reziste la 30 motiuni si l-a tinut pe Tariceanu premier pe o perioada comparativa cu mandatele lui Nastase si Vacaroiu.
Pentru asta, statele din UE aloca dublu fata de Romania, ca procent din PIB, pentru servicii de acest tip. ... La ea nu se poate ajunge decat printr-o schimbare radicala a filosofiei de guvernare, pe care PSD o propune tuturor romanilor, ca proiect pentru constructia unei noi societati.
"Gala este o reuniune a valorilor din toate domeniile si in fiecare an aminteste de gloria oamenilor de suflet si de intelectualitatea Romaniei, aduce in atentia publicului personalitati marcante care au impresionat publicul din punct de vedere professional, celebritati inzestrate cu talent, ambitie, vointa si perseverenta, care au lasat in urma momente unice pentru public", spune Mihaela Serban Categoria activitate sociala 1.
• 17 ian 2007 - Traian Basescu declara, intr-o conferinta de presa, ca MAE a transmis Presedintiei un set de masuri pentru fluidizarea procesului de eliberare de vize pentru cetatenii moldoveni, ca urmare a constatarilor facute in cursul vizitei la Chisinau.
Proiectul de ordonanta de guvern privind modificarea taxei auto prevede ca aceasta sa fie redenumita "taxa de poluare pentru autovehicule", precum si modalitatea de calcul si noile grile pentru stabilirea sumelor de plata.
• 4 iun 2009 - Ministrul de Externe declara ca partea romana asteapta organizarea Guvernului si a autoritatilor de la Chisinau pentru a stabili, prin folosirea de canale diplomatice, in conditii normale, momentul promovarii unei noi candidaturi pentru functia de ambasador.
Ministerul Economiei a publicat pe site-ul propriu proiectul pentru instituirea taxei de poluare pentru autovehicule.
google-analytics.com