Cautare

506 de rezultate pentru "cabinet stomatologic" (4.05 secunde)
Noi ne diferentiem de un cabinet obisnuit prin faptul ca oferim servicii stomatologice integrate.
Dintre persoanele care nu au putut ajunge la cabinetul stomatologic, se remarca ponderea mult mai ridicata in randul femeilor decat a barbaá¹­ilor (56% faá¹­a de 44%), insa dintre cei care nu au avut nevoie, se observa ca barbaá¹­ii au avut ponderi mai mari decat femeile (50,5%, respectiv 49,5%).
Cel putin 23 de deputati si-au angajat rudele la birourile parlamentare din teritoriu, remunerate din suma forfetara pusa la dispozitie de Camera Deputatilor, in calitate sefi de cabinet, consilieri, experti, referenti sau soferi, potrivit NewIn.
O noua metoda de tratament stomatologic ar putea, in curand, sa ne scape de blestemata freza care sfredeleste dintele si de cumplita spaima la vederea acelor si seringii apropiate de gura noastra.
Surse din Guvern relatau, la acea data, ca Tariceanu i-ar fi raspuns lui Blaga ca, daca nu vrea sa semneze, ar trebui sa nu mai faca parte din Cabinet.
' Concret, dorim sa se introduca in legea aflata deja in vigoare consultul obligatoriu atat cel medical, cat si cel stomatologic, formarea profesionala a medicilor si pedagogilor pentru identificarea formelor de abuz in cabinet, dar si in gradinite si scoli, realizarea unei fise clinice strandardizate si inregistrarea statistica la nivel national a cazurilor de abuz, monitorizarea o perioada indelungata a victimelor, dar si a abuzatorilor la iesirea din detentie, inasprirea pedepselor - de la amenzi foarte mari pana la inchisoare - de complicitate si neraportare a oricarei forme de abuz ' , precizeaza dr Gabriela Iorgulescu.
Premierul Adrian Natase a prezidat ieri ultima sedinta a actualului Cabinet. ... El a afirmat ca viitorul Cabinet nu va putea reclama, astfel, “greaua mostenire“ a echipei guvernamentale actuale.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu va avea dreptul la un Cabinet cu nu mai putin de 23 de angajati - 14 consilieri personali, 3 secretari personali, trei asistenti, 2 curieri si un director de Cabinet - a stabilit Guvernul printr-o ordonanta de urgenta.
Noul cabinet va cuprinde 6 persoane, un purtator de cuvant si un asistent. ... Comisarul a afirmat, fara a preciza nume, ca seful de cabinet va fi de origine franceza, iar adjunctul german.
In ultimul timp s-au dat publicitatii tot felul de scenarii despre forma pe care o va avea noul cabinet al lui Tariceanu. ... Parlamentarul ne-a spus totusi ca e posibil ca Tariceanu sa anunte azi sau miine componenta noului cabinet. "Vineri sau simbata premierul va prezenta noua formula de cabinet.
Conservatorii au anuntat ca nu vor vota decat un guvern care sa nu includa PD si UDMR, cu un nou program de guvernare si prin vot de investire a unui nou Cabinet.
Dupa ce acum un an a fost "parasit" de sefa de cabinet Corina Cusa, acum este randul actualei directoare - Marinela Natalia Mrejeru sa-si ia adio de la sef. Inca de alaltaieri, pe holurile Prefecturii judetului Constanta se discuta despre plecarea sefei de cabinet a prefectului, Marinela Mrejeru.
La fel a raspuns Ciuca si in legatura cu portofoliile pe care le va primi PC intr-un viitor cabinet.
un cabinet parlamentar mai putin obisnuit unic pana in prezent. Este vorba despre un cabinet parlamentar amenajat intr-un autobuz "remodelat" astfel incat sa raspunda nevoilor cetatenilor si senatorului deopotriva.
Cum insa avem un Cabinet Boc incompetent si iresponsabil, campusul scolar de la Oradea intarzie sa fie construit, iar liceenii de la "Partenie Cosma" sunt obligati sa invete in doua schimburi si intr-un spatiu inadecvat pentru un liceu de prestigiu al orasului.
Nicolae Moga pune la dispozitia batranilor un cabinet medical mobil In comuna constanteana Lipnita, distanta dintre satele care ii apartin este de 60 de kilometri. ... Pentru a nu mai exista astfel de cazuri, senatorul PSD Constanta Nicolae Moga le pune la dispozitie oamenilor un cabinet medical mobil complet echipat.
Pompieri, unde functionase un Dispensar stomatologic. Cladirea era langa fostul Restaurant Pausania(vezi fotografia de mai jos). Din 1979 sediul Tribunalului Ialomita se muta la Slobozia, unde se finalizasera lucrarile de constructie ale unui sediu nou.
"In masura in care valoarea lucrarii depaseste suma pe care o are asupra sa, clientul poate obtine creditarea direct din cabinetul stomatologic", a declarat Mihai Pogorevici, coordonatorul programului desfasurat de grupul MCL - Management Consultanta Logistica.
Se recomanda de asemenea sa-ti faci un control stomatologic complet si sa rezolvi eventualele probleme inca dinainte de conceptie. Renunta la vicii Renunta definitiv la droguri, alcool sau fumat si evita fumul de tigara.
Cu aceasta ocazie copilul se obisnuieste cu medicul si cu atmosfera din cabinetul stomatologic", mai spune doctorul Cosmin Ulman. De aceea, ar fi bine sa se consulte specialistul daca ai anumite dubii cu privire la dintii copilului tau.
google-analytics.com