Cautare

470 de rezultate pentru "buzau" (2.44 secunde)
Lucrarile de la Autostrada Ploiesti-Buzau sunt in intarziere cu o jumatate de an. Sunt acuzatii lansate de Asociatia Pro Infrastructura care a publicat imagini filmate din drona in care nu se vede nicio miscare pe acest santier.
Acuzatii grave la Serviciul Permise din Buzau. Un examinator este cercetat disciplinar dupa ce o cursanta il acuza ca i-a facut avansuri si chiar ar fi invitat-o la el acasa.
Sute de biciclete ale primariei din Buzau au fost vandalizate sau aruncate in sant. Este realitatea surprinsa in zeci de fotografii care au ajuns in online, in primele zile de la lansarea programului Velo City.
Conducerea unui colegiu din Buzau trebuie sa plateasca unui fost elev daune morale de 3.000 de euro, dupa ce, in 2018, acesta a primit media 2 la purtare, in urma unei postari pe Facebook.
4 oameni au ajuns la spitalul de urgenta din Buzau, dupa un accident grav produs pe drumul E85. Soferul unei masini a incercat sa depaseasca prin dreapta o cisterna, dar masina s-a agatat de cisterna si a fost aruncata pe contrasens, unde s-a ciocnit cu alte doua masini.
PUR vrea sa-l mentina pe actualul prefect de Arges in functie si vrea sa-si plaseze oameni de incredere in judetele Buzau, Prahova si Brasov, acolo unde a obtinut un scor bun la alegerile locale.
Au venit invitati de la Organizatiile PNL din Braila, Buzau, Constanta, Vaslui, Iasi”, ne-a spus presedintele Organizatiei Judetene de Femei PNL Galati, Magdalena Gaiu.
In legatura cu cazul presedintelui Consiliului Judetean Buzau, democratul a declarat ca BPN a luat decizia de schimbare a sanctiunii initiale, de retragere a sustinerii politice, in avertisment, ca un semnal cu privire la gestionarea banilor publici.
Raluca Turcan, vicepresedinte al PLD a declarat sambata, la Buzau, ca liberalii si social-democratii nu isi doresc votul uninominal, adaugand in acelasi context ca, dupa euroalegeri, PNL si PSD vor forma, foarte probabil, un pol.
Au investit in Buzau, in Braila, langa Bucuresti... O sa vina poate. Peste 10 ani, peste 20 de ani, iar daca cetatenii Mangaliei pot sa mai astepte, sa-l aleaga in continuare primar pe acest Iorgus.
Constantin Gheorghe (PUR) si-a depus, in urma cu aproape doua luni, demisia din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Suceava, iar Ion Vasile (PSD) a depus la Senat o adeverinta prin care dovedeste ca este cadru didactic asociat, si nu ordonator de credite la Scoala Postliceala Sanitara de Stat din Buzau.
Colegiul 3 (70.196 persoane) este alcatuit din Amara, Ciulnita, Buesti, Albesti, Ciochina, Salcioara, Perieti, Andrasesti, Gheorghe Doja, Grivita, Traian, Milosesti, Reviga, Cocora, Colelia, Grindu, Valea Macrisului, Garbovi, Alexeni, Ion Roata, Sfantu Gheorghe, Balaciu, Sarateni, Munteni Buzau si Cazanesti.
Gradina, (judetul Constanta), Florica (Buzau), Pietrari (Dambovita), Rau Alb (Dambovita), Rascaeti (Dambovita), Raciu (Dambovita), Persinari (Dambovita), Ciohorani (Iasi) si Soparlita (Olt).
Totodata, au fost reinstalati in functii Ilie Sarbu la Timis, Ion Vasile la Buzau si Ion Solcanu la Iasi. La nivelul judetului Botosani, Constantin Contac a fost reales, cu o mare majoritate de voturi, ca presedinte al filialei.
Studenta saracuta venita de la Buzau a prins repede in Bucuresti gustul luxului si al banului. De la afacerile cu parcari, servicii medicale, hoteliere si investitii imobiliare, Udrea si-a tot rotunjit avera.
Insa chiar daca au fost judete care au castigat, printre care sunt Buzau, Arad Bucuresti, Turnu Severin, nu puteau beneficia de castigul de cauza dat de proces si celelalte judete pentru ca nu reprezentau Federatia SLSIP.
Este vorba de Dolj, Buzau si Vilcea. Din pacate, acest griu va deveni furajer, pentru ca nu mai este bun de nimic.
al patrulea complex cuprindea termocentralele Rovinari si Bucuresti Progresul, precum si hidrocentralele Sebes, Targu Jiu, Caransebes, Buzau. Fiecare dintre aceste complexuri energetice ar fi avut o capacitate de productie de 2.200-2.300 MW, fiind gandite astfel incat sa fie competitive pe piata nationala de energie.
Raiffeisen Bank a deschis in luna iulie inca 6 agentii noi in Baia Mare, Bacau, Ploiesti, Pitesti, Constanta si Buzau, ajungand la o retea de 233 de unitati in toata tara.
Franciza Mikit este disponibila in toata tara, insa in zonele Bacau, Buzau, Focsani, Arges si Bucuresti se pot semna contracte de franciza doar cu investitorii cu capacitate financiara mare.
google-analytics.com