Cautare

470 de rezultate pentru "buzau" (3.03 secunde)
Seismul a avut loc in judetul Buzau, nu in Covasna cum a anuntat anterior INFP, iar adancimea la care s-a produs a fost si ea revizuita la 150 de kilometri.Initial, INCDFP anuntase o magnitudine de 5.7 pe scara Richter si o adancime de 200 km.
O batrana de 70 de ani a murit, iar alte patru persoane au fost ranite, in cursul zilei de astazi, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe DN 10, langa Buzau.
FC Buzau: R. Stoian - R. Zamfir, D. Virtej, K. Wiktorski, C. Toma - P. Gaitan, A. Carstocea, C. Ciobanu, M.
O adolescenta de 16 ani din Buzau a cerut instantei sa-i permita sa se marite cu iubitul detinut. Barbatul de 32 de ani este in Penitenciarul Focsani pentru loviri sau alte violente.
Podul de peste raul Buzau, de la Maracineni, a intrat in istorie.
Un barbat din Buzau, care s-a plans ca a fost inselat la pret, intr-un magazin din oras, a fost pus la pamant si calcat pe gat de agentii de paza.
Agentul de politie din Buzau care este anchetat dupa ce s-a dus in uniforma la o femeie pentru a intretine relatii sexuale contra cost, incercand sa plece fara sa plateasca, si care a provocat un accident, apoi a refuzat prelevarea de probe biologice, a fost arestat preventiv.
Un barbat de 70 de ani din judetul Buzau s-a imbolnavit pentru a treia oara, in mai putin de sase luni, de COVID-19. Barbatul este vaccinat cu doua doze de ser anti Covid si este internat acum in Sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean Buzau.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a tinut sa arate astazi ca stie si cu sapa, nu doar cu mapa. Marcel Ciolacu a plantat puieti in judetul Buzau, intr-o zona pe care Romsilva vrea sa o reimpadureasca.
Tragedie pe drumul european 85, in judetul Buzau. Trei surori au murit intr-un accident deosebit de grav petrecut putin inainte de miezul noptii.
Autoritatile locale din Buzau au gasit o solutie inteligenta pentru a salva culturile afectate de seceta, dar si pentru a impiedica risipa de energie.
Masuri de criza luate de autoritatile din Buzau. In toate parcurile din oras, luminile se sting la miezul noptii, iar accesul persoanelor este interzis.
Golul sau marcat spectaculos si involuntar in prelungirile partidei de la Buzau a dus la pierderea a doua puncte de catre Steaua, care ar fi fost suficiente pentru a duce titlul in Ghencea cu cel putin o etapa inainte de final.
O politista din Buzau a fost gasita moarta, astazi, in propria casa. Medicii chemati de urgenta la fata locului au stabilit ca femeia a fost impuscata si nu au putut face nimic pentru a-i salva viata.
Doi tineri din Buzau, in varsta de 21 si 23 de ani, au pretins ca sunt politisti, apoi au furat banii si cardurile a patru fete.
Unul dintre cele mai spectaculoase targuri de Craciun din tara se regasteste in municipiul Buzau. Vizitatorii se pot bucura de spectacole, concerte de colinde, carusele, dar si de bucate specifice sarbatorilor si vin fiert.
O masina de politie a fost implicata, vineri seara, intr-un grav accident rutier in judetul Buzau. Masina urmarea un sofer care nu a platit benzina.
Buzau, care circula in aceeasi directie de mers, pe banda II. ... Buzau, pasagera in Ambulanta, care a ramas internata la spital.
Un barbat in varsta de 36 de ani, din Braesti, judetul Buzau, s-a certat cu sotia, iar pentru a scapa de politistii care au venit sa o salveze pe femeie, a iesit in fata oamenilor legii cu bebelusul de 11 luni, devenind agresiv si amenintand.
- DN 10 Buzau - Brasov, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone; ... - DN 2B Buzau - Braila, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone;
google-analytics.com