Cautare

470 de rezultate pentru "buzau" (2.59 secunde)
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Este alerta medicala in judetul Buzau, unde au fost inregistrate primele cazuri de gripa, la doar la doua saptamani de cand s-a renuntat la masca de protectie. ... La sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean din Buzau a crescut numarul cazurilor de viroze respiratorii.
Un sofer de 23 de ani din Bucuresti a fost blocat duminica dupa-amiaza de mai multe echipaje ale Politiei rutiere Buzau pe raza localitatii Maracineni dupa ce a fost prins conducand cu 230 de kilometri la ora.
PD, partidul preferat al migratorilor din sud La Buzau, PD este formatiunea cu cele mai multe achizitii dupa alege-rile locale din 2004. ... Dupa calculele PNL, formatiunea liberala are la Buzau 27 de primari, 18 viceprimari si circa 200 de consilieri.
Inflatie de candidati la Bacau si la Buzau Trei liberali, Ioan Chiriac, Gabriel Berca si Adrian Iordache, doi democrati, Vasile Nistor si Constantin Avram, si un umanist, Petre Enasoaie, se afla, in prezent, in cursa pentru postul de prefect al judetului Bacau.
Consiliul Judetean Buzau va inlocui autoturismul Audi A 6 achizitionat cu peste 60.000 de euro din banii contribuabililor cu un autoturism al carui cost va fi cuprins intre 15.000 si 18.000 de euro.
Nu ma poate opri Traian Basescu, prin declaratia aia ca nu as fi eu calificat pentru secretar general ca n-am castigat la Buzau. ... Si eu puteam sa stau deoparte la Buzau, sa scot pe altul din palarie si pe urma sa zic:
Paleologu sa-si ia cele doua porumbite si sa candideze la Primaria sectorului 2 Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, ironizeaza conducerea partidului, spunand despre Udrea ca nu stie ce victorii a avut, despre Paleologu ca ar trebui sa-si ia "cele doua porumbite" si sa candideze la Primaria sectorului 2, iar despre Macovei sa candideze la sectorul 5, unde lumea asteapta "omul moral" Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, ironizeaza conducerea partidului, spunand despre Udrea ca nu stie ce victorii a avut, despre Paleologu ca ar trebui sa-si ia "cele doua porumbite" si sa candideze la Primaria sectorului 2, iar despre Macovei sa candideze la sectorul 5, unde lumea asteapta "omul moral"
Dan Sova cere demiterea prefectilor din judetele afectate grav de ninsori Senatorul PSD Dan Sova i-a solicitat, Vineri, premierului Mihai Razvan Ungureanu demiterea prefectilor din judetele Bacau, Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Braila si Constanta, cele mai afectate de ninsori si viscol.
PSD s-ar putea retrage din Parlament „PSD nu a actionat corect, traversam o situatie grava din punct de vedere politic care impune retragerea noastra din Parlament“, a declarat ieri, la Buzau, senatorul PSD Vasile Ion.
Fanii lui "U" au mers ieri la antrenamentule echipei si i-au amenintat pe jucatori, dupa ce Anamaria Prodan, managerul clubului, a anuntat mutarea la Buzau.
Cezar Preda a sustinut la Buzau ca dosarele aflate in atentia DNA in momentul de fata, respectiv cel al lui Adrian Nastase si al lui Dinu Patriciu, sunt dosare vechi, carora le-a venit randul sa fie rezolvate, nefiind in nici un caz fabricate de la schimbarea puterii.
La standul anticarului Cristi din Buzau, de la targul Piata Taraneasca de la MTR am gasit obiecte vechi inedite, precum:
Organizatia judeteana a PNL Buzau nu va sustine o eventuala revenire a lui Theodor Stolojan la sefia partidului, a declarat vicepresedintele filialei, deputatul George Scutaru. Potrivit acestuia, Stolojan nu are o sustinere puternica la nivelul judetului Buzau.
Trei fetite de clasa a VII-a au fost spulberate miercuri pe trecerea de pietoni de soferul unui Logan, in Buzau.
Seismul a avut 2,8 grade pe scara Richter si s-a produs in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, la ora 01:31, la o adancime de 117 kilometri.
Cursurile sunt suspendate si in judetele Braila, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Buzau, Tulcea si partial in Dambovita, a anuntat ministerul Educatiei.
Buzau -100.000 lei, Braila - 900.000 lei, Arges - 500.000 lei, Tulcea - 220.000 lei, Valcea - 500.000 lei, Dambovita -500.000 lei, Alba -50.000 lei, Bacau - 10.000 lei, Balti - 80.000 lei, Botosani - 25.000 lei, Cahul - 30.000 lei, Campulung -50.000 lei, Ciuc - 50.000 lei, Putna - 100.000 lei.
Pareri impartite in filiale Pana la ora inceperii discutiilor de ieri, filialele din Galati, Tulcea, Cluj-Napoca, Bucuresti, Buzau si Constanta erau singurele care puteau sustine cu fermitate iesirea de la guvernare.
Presedintele PSD Buzau i-a atacat dur pe proprietarii marilor trusturi de presa din Romania, acuzandu-i de o mediatizare partizana si de orientari de dreapta. ... E descalificant ce se intampla in aceste zile pe posturile de radio si televiziune", a declarat liderul PSD Buzau.
google-analytics.com