Cautare

180 de rezultate pentru "bucharest christmas" (2.82 secunde)
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut astazi, joi, 28 februarie, o conferinta de presa, gazduita de Ministerul Tineretului si Sportului, pentru a anunta calendarul evenimentelor si noutatile pentru anul 2019.
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut recent o conferinta de presa pentru a anunta calendarul evenimentelor si planurile pentru anul 2017.
Optiuni precum "Starlight Christmas" se evidentiaza prin grafica impecabila, sunetele festive de pe fundal si functionalitatile speciale care aduc atmosfera magica a Craciunului direct pe ecranele dispozitivelor jucatorilor.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de sport de masa si de alergare stradala din Romania, anunta noii membri onorifici care devin implicit si ambasadori ai evenimentelor BUCHAREST RUNNING CLUB PREMIER EVENTS.
Astfel, Les Elephants Bizarres, Grimus, Niste Baieti, Pinholes si Jurjak vor urca pe scena Bucharest Craft Beer Festival, ce va avea loc intre 2 si 4 septembrie, la Verde Stop. ... Elefantii promit un show plin de energie frumoasa, la Bucharest Craft Beer Festival, asa ca trompa sus!
Daca te intrebi ce este Concorde Old Bucharest Hotel, afla ca inseamna confort de ultima ora intr-o cladire monument istoric recent reconstruita, cu multiple atractii turistice la un pas distanta.
Mai este o zi din cel mai frumos targ de Craciun din centrul Bucurestiului, fara indoiala, va fi Christmas fairs' Marathon!
Bucharest Craft Beer Festival isi deschide portile vineri, 2 septembrie, la Verde Stop din Bucuresti, incepand cu ora 17.00. ... Bucharest Craft Beer Festival v-a pregatit si o serie de evenimente alternative, in cadrul festivalului:
Bucharest Christmas Market, targul traditional organizat la Universitate, continua pana pe 27 decembrie, in fiecare zi pana la ora 22:00.
Concorde Old Bucharest Hotel este locatia in care farmecul Centrului Vechi se imbina perfect cu facilitati de ultima generatie. ... La Concorde Old Bucharest Hotel le gasesti pe amandoua.
Emil Florescu participa in aceasta perioada (pana pe 30 decembrie inclusiv) la Bucharest Christmas Market organizat in Piata Constitutiei.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai importante evenimente de alergare colectiva din Romania, anunta extinderea parteneriatului cu reprezentantii locali ai marcii Volkswagen, unul dintre sponsorii traditionali ai Maratonului Bucuresti, Semimaratonului si ai curselor 10k&Family Run.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca aproximativ 18.000 de participanți din peste 75 de tari au participat la cea de-a opta editie a Volkswagen Semimaratonul Bucuresti.
Bucharest Gaming Week are loc in perioada 23 - 28 ianuarie 2018, la Romexpo. ... Cei interesati sunt asteptati la Retrotech 3.0 in cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week in data de 27-28 Ianuarie la Romexpo in Pavilioanele C4 si C5!
Mihai Pasare impreuna cu un prieten de-al sau fac fotografii pe magneti, la targul Bucharest Christmas Market 2015 organizat la Universitate. ... "Majoritatea care vin sa-si faca fotografii pe magneti la Bucharest Christmas Market 2015 sunt bunici veniti impreuna cu nepotii lor.
Viorica Pintilie lanseaza albumul Christmas time is here intr-un concert special la Cinema Pro, pe 12 decembrie, avandu-l ca invitat pe Virgil Iantu. ... Have Yourself a Merry Little Christmas, Baby, It's Cold Outside, Christmas Time Is Here sau White Christmas.
Dupa ce Burger Fest ne-a convins ca burgerul poate fi mult mai mult decat un banal produs de fast food, prima editie a Bucharest Craft Beer Festival va demonstra ca productia de bere poate fi o adevarata arta, iar berea craft este o licoare ce satisface cele mai pretentioase gusturi.
Fiind o Gala de Craciun, din repertoriu nu au lipsit "White Christmas", "Adeste Fideles", "Have Yourself a Merry Little Christmas", "Ave Maria" interpretate in engleza, spaniola, germana, franceza.
Acesta participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate. ... Evenimentul se inscrie in reteaua celor mai importante targuri de Craciun din Europa, Christmas Markets: ... Bucharest Christmas Market este dedicat tuturor categoriilor de public, intrarea fiind libera.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate. ... Evenimentul se inscrie in reteaua celor mai importante targuri de Craciun din Europa, Christmas Markets: ... Bucharest Christmas Market este dedicat tuturor categoriilor de public, intrarea fiind libera.
google-analytics.com