Cautare

2102 de rezultate pentru "bogdan gavrila dima" (8.21 secunde)
Bogdan Arges Vintila FC Voluntari: ... Iulian Dima (Bucuresti) / Arbitru AVAR: Vladimir Urzica (Piatra Neamt) / R1: Ovidiu Robu (Chitila - Ilfov) / Observator arbitri:
Initiatorii proiectului de modificare a Legii Audiovizualului sunt senatorii ßerban Nicolae, Puiu Hasotti si Gavrila Vasilescu si deputatii Bogdan Ciuca (PC), Viorel Hrebenciuc, Ion Manzana, Marton Arpad si Crin Antonescu.
Lakatos Péter (UDMR), Florin Bogdan (PSD-PC), Nicolae Hodisan (PDL), Dumitru Negrean (PNL) si Laura Petrut (PRM).
Sorin Danilescu a fost director de dezvoltare la Gazeta Sporturilor pana in august 2009, cand a devenit sef la Intact Interactive, in locul lui Bogdan Gavrila.
Victorita Colta, solista de muzica populara, si sotul ei, Gavrila Colta, din Bistrita-Nasaud, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Ovidiu Pudrea, Saveta Bogdan, Irina Somesan si Silvana Ruciu.
In 2008, Chiliman a demontat corturile lui Bogdan Olteanu Nu este pentru prima oara cand Andrei Chiliman face opinie separata in PNL. In 2008, Chiliman nu a vrut in ruptul capului ca presedintele Camerei Deputatilor de atunci, Bogdan Olteanu, sa candideze intr-un colegiu din sectorul 1.
Deputatii liberali nu au luat in seama sugestia presedintelui Basescu privind sustinerea candidaturii Monei Musca la sefia Camerei Deputatilor si l-au desemnat ieri, prin vot, pe actualul ministru pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, pentru a-l inlocui pe Adrian Nastase.
Iar cand politicienii care se afla in situatii de genul celei descrise mai sus se cheama Viorel Marian Pana sau Bogdan Nicolae Niculescu-Duvaz, situatia este cu atat mai delicata.
Principalul contracandidat va fi liberalul Bogdan Olteanu, dupa cum a anuntat ieri Puiu Hasotti.
Noul presedinte al deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a carui numire oficiala se publica in acel moment in "Monitorul Oficial", a avut ieri prima sa intalnire informala cu presa in biroul care pana joia trecuta i-a apartinut social-democratului Adrian Nastase.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a expus ieri, cu elan tineresc, primul sau bilant al activitatii legislative si a promis ca in mai si iunie vor fi adoptate legile pentru integrarea in UE.
Dupa ce chiar de Ziua Europei Parlamentul suedez a ratificat tratatul de aderare a Romaniei si Bulgariei la marea familie europeana, cu unanimitate de voturi, in cursul zilei de ieri, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu s-a intors dintr-o vizita de la Bruxelles.
Administratia centrala din Romania nu se intalneste cu cea locala, a declarat ieri prese-dintele Traian Basescu cu prilejul depunerii juramantului de catre conservatorul Bogdan Pascu, caruia i-a urat sa-i convinga pe colegii sai din Executiv ca reforma institutiilor nu poate fi evitata.
Purtatorul de cuvant al conservatorilor, Bogdan Ciuca, a declarat ieri ca PC nu doreste alegeri anticipate pentru ca "populatia nu se regaseste in clasa politica" si pentru ca "nu se va schimba nimic atata vreme cat va fi mentinut acelasi sistem de vot".
Bogdan Ciuca - Deputat PC Purtatorul de cuvint al conservatorilor este destul de des prezent pe internet, imediat dupa ce Google afiseaza paginile virtuale in care poate fi gasit numele sau.
Tania Bogdan, inspector general al ISJ, crede ca ar fi mai bine daca invatamintul ar fi subordonat CJ. ... Totul este doar un plan", ne-a declarat Tania Bogdan, inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean.
Deputatul conservator Bogdan Ciuca a avut la sfirsitul acestei saptamini o conferinta de presa atipica.
Grupul de Investigatii Politice (GIP) a remis ieri Agentiei Mediafax un comunicat, semnat de presedintele grupului, Mugur Ciuvica, in care i se solicita presedintelui Traian Basescu sa-l demita pe consilierul economic, Bogdan Chiritoiu.
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
Cel care a facut nominalizarea este Bogdan Olteanu. ... Intrebat daca PNL are candidat pentru alegerile prezidentiale din 2009, Bogdan Olteanu a raspuns: ... Asa s-a intamplat si acolo", a afirmat Bogdan Olteanu.
google-analytics.com