Cautare

617 de rezultate pentru "body mind spirit" (5.18 secunde)
Primavara incepe cu Body Mind Spirit Expo! ... Body Mind Spirit Expo se afla la a XXIV-a editie si a devenit de-a lungul timpului cel mai atractiv eveniment de dezvoltare personala din Romania. Evenimentul, organizat de Body Mind Spirit Expo, se va desfasura la Sala Palatului (Str.
Expozitia Body Mind and Spirit, care-si va desfasura cea de-a XVI-a editie intre 27 februarie si 1 martie la Sala Palatului din Bucuresti, vine pentru a oferi celor interesati de sanatatea trupului si de cea a spiritului, o alternativa la ritmul altert si stresant al traiului zilnic.
Realizat pentru prima data in anul 2007, Body Mind Spirit Festival se afla la a XXI-a editie si a devenit de-a lungul timpului cel mai atractiv eveniment de dezvoltare personala din Romania.
Regimul MIND, conceput de cercetatorii americani, mentine tineretea creierului mariustuca.ro / Regimul MIND conceput pentru a proteja creierul de dementa (Autoare: Magda Marincovici) Un studiu american sustine ca regimul numit MIND ar putea proteja creierului de riscul de dementa si maladia Alzheimer.
"Work your body&mind":
Expozitia Body Mind and Spirit, care-si va desfasura cea de-a XV-a editie intre 10 si 12 Octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, vine pentru a oferi celor interesati de sanatatea trupului si de cea a spiritului, o alternativa la ritmul altert si stresant al traiului zilnic.
Prin intermediul noilor descoperiri stintiifice in genetica moderna, ce permit testarea ADN-ului unui sportiv si personalizarea in detaliu a dietei si pregatirii acestuia, My Body Guide sustine performanta sportiva la cel mai inalt nivel.
La standul lui Buz Sever de la Tera Buz Plant din Poienii de Jos din cadrul expozitiei Body Mind Spirit de la Sala Palatului gasiti suplimente alimentare precum ceaiuri, tincturi, siropuri si alifii. ... www.terabuzplant.ro La standul din cadrul Body Mind Spirit gasiti:
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la expozitia Body Mind Spirit de la Sala Palatului. "Am adus la Body Mind Spirit:
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului.
Ce presupune dieta MIND, pe primul loc in SUA Dieta MIND, creata, studiata si publicata de cercetatorii de la Rush Medical University, ocupa primul loc in topul US News & World Report 2016, fiind considerata foarte usor de urmat si promovand alimentatia sanatoasa pentru persoanele supraponderale sau care sufera de diabet si boli cardiovasculare, afirma nutritionista Lygia Alexandrescu.
DVD-ul MIRESME DE RAI va fi gasit la Standul FUNDATIEI GOLESCU pe perioada desfasurarii Body, Mind, Spirit Expo: Sala Palatului, 9-11 octombrie 2015, cu dedicatii din partea actritei MANUELA GOLESCU.
Mineralien Company participa in acest week-end la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului.
Te asteptam la Body Mind Spirit Festival Constanta! Esti interesat de produse naturiste, cosmetice bio, terapii complementare , psihologie si dezvoltare personala?
Costel Covaci de la Mineralien Company a participat in acest week-end la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului cu o colectie impresionanta de pietre.
Adriana Tudor, manager la Miledy Naturals, este prezenta zilele acestea la targul Body Mind Spirit "La standul nostru, gasiti:
Adrian Sinca, managerul firmei Aivia, participa in acest week-end cu mezeluri vegetale la Body Mind Spirit de la Sala Palatului.
In cadrul expozitiei Body Mind Spirit organizat la Sala Palatului in acest week-end ii puteti gasi si pe cei de la Viatanaturala.
La standul Co & Co Consumer 2002, firma importatoare de produse din medicina traditionala chineza, dar si distribuitoare, din cadrul expozitiei Body Mind Spirit de la Sala Palatului gasiti produse extrem de cautate.
Treasure este prezenta in acest week-end cu un stand in cadrul targului Body, Mind & spirit organizat la Sala Palatului. "Am adus o colectie de ceaiuri pentru suflet si corp.
google-analytics.com