Cautare

69 de rezultate pentru "blogger" (3.62 secunde)
Am gatit alaturi de invitati dragi, precum Izabela Panescu - realizatorul emisiunii Tinerete Fara Batranete” de la Digi24 si Carmen Negoita - lifestyle blogger, ne-a spus Ligia Pop.
Cursul d-nei Ioana Budeanu te invata cum sa devii blogger de travel si sa fii platit ca sa calatoresti prin lume!
Reprezentantii Thermomix, impreuna cu Gabriela Simion, blogger de lifestyle, food and travel si Mircea Niculescu, Chef Cafe Athenee Palace Hilton, i-au surprins pe invitati cu o noua experienta in materie de cooking.
- Emotional content marketing - The Element of Surprise and Delight in Event Marketing - Celebrity marketing and emotional branding - Product testing and reviews - Emotional influence through bloggers and influencers: product testing, blogger association - Context marketing
Kyle Froman, autor si blogger crestin, nu este convins ca Biblia l-ar opri sa se atinga de bauturile ce contin alcool, dar este totusi un abstinent convins.
Cunoscuta blogger-ita inventariaza cele 5 reguli pe care le-a aplicat in prima zi de cand sta in casa impreuna cu cei doi copii ai ei, izolati pentru a nu se expune la amenintarea epidemiei de coronavirus.
Bloggerul de turism Razvan Pascu, un adevarat etalon pentru pasionatii de calatorii si de condei, face cateva precizari in legatura cu tragicul accident care a avut loc recent la Muntenegru.
Atentat cu bomba intr-o cafenea din orasul Sankt Petersburg care s-a soldat cu un mort si 16 raniti. Tinta atentatului a fost un corespondent de razboi rus care transmitea reportaje din Donbas.
Autoritatile ruse au anuntat arestarea unei tinere, considerata principala suspecta in atentatul in care a fost ucis un cunoscut blogger militar rus si sustinator al ofensivei barbare pornite de Moscova impotriva Ucrainei.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
google-analytics.com