Cautare

69 de rezultate pentru "blogger" (3.98 secunde)
- Vlad Petreanu - jurnalist & blogger, Petreanu.ro - Lucian Mindruta - jurnalist - Adrian Hadean - chef & blogger, Hadean.live - Cristina Bazavan - jurnalist & blogger, Bazavan.ro - Vali Petcu - blogger, Zoso.ro - George Buhnici - realizator TV & co-fondator Cavaleria.ro - Andreea Retea - blogger, Andressa.ro - Radu Dumitru -blogger, NWRadu.ro - Luiza Daneliuc -expert contabil, Smart Tax Advisors - Florin Boldescu -Home Banking Clients Manager - Customer Value Proposition area, Raiffeisen Bank Romania - Matei Dima - Video Blogger & Managing Director, Global Entertainment - Cristian Manafu - blogger, Manafu.ro Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone in colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald's, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.
Blogger cu greutate pe un blog cu de toate. ... Daca esti blogger cu vechime, cu experienta, si inca scrii articole optimizate SEO, inseamna ca nu este blogger mare. ... Ma rog, acum depinde ce intelege fiecare prin blogger mare.
Un blogger indignat a povestit pe blogul sau cum un individ fara experienta la volan a produs un accident teribil, in urma caruia a murit o fata tanara, de numai 30 de ani.
Mai pe lung, este jurnalist cu patalama si blogger cu domeniu propriu, cu o experienta de 15 ani in primul caz si incredibil, dar iata ca in noiembrie s-au implinit 12 ani in al doilea caz.
Probleme sunt inspirate si alese intelept din activitatile sponsorilor, deci blogger-ul cel mai priceput trebuie sa stie sa fie descurcaret si sa dobandeasca informatii cat mai diversificate. Desi un blogger din sfera IT ii va fi cam greu sa se descurce atunci cand vine vorba de fashion sau cosmetice.
Emil Calinescu este blogger din 2008. In mod profesionist o face abia de prin 2011. Are acum 7 bloguri. Despre filme scrie pe Cinemil.ro.
Cristina Bazavan - blogger, Cristi China Birta - blogger, Lacramioara Botezatu - Project Manager www.csrmedia.ro, Florin Ghinda - Fondator Romaniapozitiva.ro, Paula Herlo - jurnalist, Mircea Kivu - Sociolog FDSC, Ionut Sibian - Director Executiv FDSC si Ruxandra Voda, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.
Paul Ardeleanu (Public Speaking Coach), Florin Grozea (Founder @ Hit Yourself Consulting, Blogger, Founder @ Digital Mashrooms), Florin Dobre (Artist, Designer), Gabriel Cotabita (Singer), Ana Ularu (Actrita), Camelia Capitanu (Realizator TV, jurnalist, blogger, actor).
De data asta, politistul blogger a postat pe contul de socializare, un mesaj emotionant despre moartea fotbalistului Ekeng. Barbatul marturiseste ca tragedia l-a marcat profund si a transmis familiei sincere condoleante.
Un blogger a abordat un subiect delicat: RELATIA CU O FEMEIE CASATORITA. Reproduc mai jos textul de pe blog, integral, subsumat de fapt ideii de a prezenta riscurile unei relatii extraconjugale, dintre un barbat (casatorit sau liber) cu o femeie (casatorita).
Un blogger militar rus care a dezvaluit zilele trecute faptul ca rusii au pierdut 16.000 de militari in timpul ofensivei de la Avdiivka, s-a sinucis, a informat miercuri iStories, o publicatie independenta rusa specializata in investigatii.
Elisabeta Lipa, Monica Rosu, campioana olimpica, realizatorii radio-TV Eli Roman (Realitatea TV), Florentina Opris (Kanal D), Claudiu Lucaci (TVR), Irina Pacurariu (TVR), Mihai Radulescu (TVR) Liana Stanciu (TVR), Bogdan Nicolai (bogdannicolai.ro), Radu Restivan, blogger sportiv.
- Cunoscutul blogger Chinezu se "enerva" ca nu scrieti mai mult. De ce nu scrieti mai mult? - Stiu la ce se referea Cristi si reprosul lui e magulitor, dar suntem prieteni, asa ca il inteleg.
Poate vor si oamenii de acolo sa citeasca cugetarile fostului prim ministru, ministru, blogger, scriitor, deputat, Adrian Nastase.Vreau ca si cei de la Rahova sa fie informati", a spus Staicu.
Nu la televizor, nu intr-un miting, ci intr-un interviu acordat unui blogger, bleen.ro, la sediul de campanie. "Cum pleci sa imbunatatesti relatiile cu Rusia, fara sa ii spui presedintelui Romaniei.
Constantin Gheorghe, un incisiv blogger politic, publica un text intitulat '"Corabia nebunilor" se intoarce', pe care il puteti citi in continuare.
Un blogger publica pe internet un text intitulat "Basescu, bolnav de hybris. In antichitate se trata prin taierea capului". Puteti citi textul in continuare.
(...) Multiculturalismul ne-a fost bagat pe gat fortat si in doza mare acum unii nebuni reactioneaza violent." Urban, care este si avocat, s-a folosit de aceasta ocazie pentru a sustine reintroducerea pedepsei cu moartea La fel cum declaratiile televizate ale presedintelui Basescu despre trecerea Prutului si alianta cu Hitler nu erau doar mostre de gandire profunda ale unui simplu cetatean, nici declaratiile domnului senator Iulian Urban nu sunt declaratiile unui blogger oarecare.
Si tot el este, dupa cum s-a mandrit la acea vreme, primul blogger si "primul vanzator de usi de garaj" care i-a luat interviu presedintelui Traian Basescu.
Dar Obama nu e blogger, nici sustinator online de-al celui fara de pereche, asa ca nu insistam pe chestia asta.
google-analytics.com