Cautare

21 de rezultate pentru "blender" (3.79 secunde)
Acum, pune-o in blender, adauga putina apa si savureaz-o! ... Taie sfecla cubulete (fara a o decoji) si paseaz-o in blender, adaugand putina apa. ... prepara limonada in blender pentru a nu pierde nimic din pulpa fructului. ... Se prepara in blender.
o salata din sfecla rosie, ceapa, usturoi, untisor, salata, andive, menta, cu ulei de masline plus un suc facut la blender dintr-o jumatate de ananas proaspat si o felie de pepene galben. ... Facuta la blender din:
Mod de preparare Amesteca toate ingredientele in blender, pana capata aspectul unui smoothie. ... Mod de preparare Amesteca ingredientele intr-un blender, timp de un minut, la viteza maxima.
- 3 lamai - 3 linguri de miere - 125 de grame de hrean Pune hreanul intr-un blender si amesteca-l bine. Stoarce sucul de la cele 3 lamai si adauga-l in blender, de asemenea.
Pentru un pahar de smoothie se amesteca in blender o lingura rasa de pulbere (5-6 g) cu 200 ml de apa sau alt lichid si fructe (portocale, kiwi, mere), dupa preferinta. ... Se amesteca in blender:
Astfel, orice client RBL care poate recomanda prieteni sau cunostinte, ce vor incheia contracte de economisire-creditare, primeste in mod automat si fara tragere la sorti un premiu constand in produse electrocasnice (fier de calcat, prajitor de paine, blender, cuptor cu microunde), se precizeaza intr-un comunicat al RBL.
Branza, zaharul, galbenusurile, grisul, praful de budinca si aromele se amesteca la blender. Se dizolva praful de copt in putina zeama de lamaie si se adauga.
Amesteca in blender 1 cana cu apa, 1 lingura de seminte de in macinate, 1 cana cu zmeura, 1 banana, 1 cana cu frunze de spanac, 1 lingura cu unt de migdale si 2 linguri cu zeama de lamaie.
Pasati in transe (la blender), pana ce devine o pasta cremoasa. Puneti din nou in oala si puneti-o pe foc scazut ca intensitate.
Se spala bine, se taie cubulete, se pun in blender (cu tot cu coajă) cu putina apa plata si sucul se bea imediat.
Se spala bine, se taie cubulete, se pun in blender (cu tot cu coaja) cu putina apa plata si sucul se bea imediat.
Dupa ce a fiert si lintea, zdrobeste totul cu ajutorul unul blender. Potriveste aceasta supa crema de linte rosie cu sare si serveste cu crutoane.
• Pe acestea amesteca-le la blender impreuna cu restul ingredientelor si paseaza totul pana obtii un pure fin. Toarna piureul de fructe si miere intr-o tavita (patrata, de 20 cm) si da-o la congelator 1 ora, sau pana cand incepe sa inghete cam 2,5 cm pe margine.
Pune intr-un blender doua mere verzi, sucul de la jumatate de lamaie, o mana de spanac, un morcov si o jumatate de ceasca de apa.
•Otet din cidru de mere •Otet din cidru de mere si alcool •Tonic complet Reteta lui Doc Shillington pentru Tonic Total •1 mana de usturoi •1 mana de ceapa taiata •1 mana de ghimbir taiat •1 mana de hrean taiat •1/2 mana de piper habanero taiat •Otet din cidru de mar crud Amestecati totul intr-un blender si acoperiti cam 2.5 sau 5 cm cu otet de cidru de mere crud.
Mai intai pune hreanul si ghimbirul in blender si amesteca. Adauga sucul de la cele 4 lamai, mierea si scortisoara si amesteca din nou.
Trebuie antrenati de mici, ca la 6 luni trecem pe burger la blender. - Deusan Raluca: Cu ranga. - Dana Purghy Purgaru:
Apoi, ii pui in vasul blender-ului, impreuna cu cele doua linguri de otet de mere si lingura de miere. Le procesezi cateva minute si amesteci cu o lingura in el, la final.
Invitatii au vazut cum un aparat cu o suprafata de dimensiunea unei coli A4 te face sa uiti de masina de tocat, blender, malaxor, storcator, tel, razatoare, mojar, aparat de inghetata, cantar, mixer, robot de bucatarie sau rasnita de cafea.
Alaturi este imaginea unui cutit de blender, pe care ne-a trimis-o martorul, spunand ca seamana ca forma cu obiectul observat.
google-analytics.com