Cautare

90 de rezultate pentru "blanda" (2.98 secunde)
La final, seniorii liberali au adoptat o pozitie "mai blanda" in privinta fuziunii cu PD. ... Constantin Balaceanu-Stolnici (foto), presedintele Senatului PNL, a declarat ca s-au discutat argumentele pro si contra si s-a acceptat o pozitie mai blanda.
Rac Saptamana care te asteapta iti va aduce popularitate, socializare, dragoste blanda, optimism si dorinte implinite.
Mesagerii Luminii, Alternanta, Dimensiunea IV-TYMM, Bioenergia-Terapie blanda si Miriam. ... Credinta blanda a ametistului potoleste temporar procesele gandirii lumesti ce inunda in mod obisnuit constiinta, astfel ca mintea poate sa experimenteze linistea eterna.
Violenta a aparut acolo unde decidea un singur om, care isi plasase in forurile de decizie colectiva servitori fara coloana vertebrala! Cat de rau ar fi Parlamentul, dictatura a trei sute de oameni e mai blanda decat a unuia singur.
"Era inteligenta, impunatoare, blanda". ... Era inteligenta, impunatoare, autoritara, blanda, buna. Nu am de zis nimic de rau de ea", a marturisit Victor la emisiunea "La Maruta".
Procurorii valceni au considerat ca pedeapsa este prea blanda, avand in vedere ca in accidentul provocat de Carmen Paunescu si-au pierdut viata trei persoane.
Slava Domnului!, iarna a fost mai blanda si am avut mai putin nevoie, dar intotdeauna cand a fost nevoie de Armata, in momente de maxima urgenta ati fost alaturi de Ministerul de Interne, de autoritatile locale si vreau sa va multumesc pentru asta.
Deputatul PNL Petre Ungureanu a acuzat “mistocareala politica“ si “spiritul histrionic“ din Camera Deputatilor si a precizat ca sanctionarea lui Ponta prin excludere temporara este cea mai blanda.
Din cauza temperaturilor ridicate din aceasta perioada, mai mult de jumatate din culturile de cereale ar putea fi compromise, sustin specialistii.
Blanda si totusi puternica, metoda Sonic Clarisonic revolutioneaza industria cosmetica, combina produse care functioneaza la suprafata pielii cu tehnologie care merge pana in straturile profunde, pentru a transforma si obtine o textura frumoasa, pentru reducerea dimensiunii porilor si crearea unui ten mai radiant, mai catifelat.
Tehnologia de curatare profunda, folosita in gama Advance White, exploateaza puterea unica a bicarbonatului de sodiu pentru albire avansata si o dantura uimitor de curata, prin curatarea profunda eficienta, dar blanda, a danturii.
Este o metoda de vindecare blanda, care poate elimina chiar si maladii considerate incurabile. Pentru ca tratamentul este lipsit complet de toxicitate, poate fi aplicat si nou-nascutilor, gravidelor sau varstnicilor.
Este o metoda de vindecare blanda, care poate elimina chiar si maladii considerate incurabile. Pentru ca tratamentul este lipsit complet de toxicitate, poate fi aplicat si nou-nascutilor, gravidelor sau varstnicilor.
Deoarece servetelele demachiante sunt impregnate cu lotiuni de curatare ce au o actiune mai blanda, este nevoie de un efort mai mare pentru indepartarea machiajului, riscul fiind iritarea zonei delicate din jurul ochilor, a spus dermatologul Sam Bunting.
Va fi mult mai iubitoare si blanda daca va fi lasata sa-si umple timpul cu ceva ce o intereseaza. Frustrarile acumulate ale celor din Berbec pot duce la probleme prea mari ca sa le mai gasiti solutii.
Este blanda si grijulie, cu un simt al umorului foarte dezvoltat si o inima mare. Cauta stabilitate si este pregatita pentru absolut orice timp de urgenta.
In urma unui acord care nu a fost facut public, s-a stabilit acordarea pedepsei maxime pentru Thomas, insa tribunalul militar ar putea adopta o sentinta mai blanda.
Putin a felicitat banca nationala pentru actiunile sale, considerand ca "au permis adaptarea blanda a (actorilor economici - n. red.
O sanctiune mai blanda este transmiterea de scrisori catre europarlamentari, prin care li se atrage atentia ca nu isi indeplinesc corespunzator indatoririle.
El le-a dat de inteles, totodata, ca, personal, are o soarta mult mai blanda decat guvernantii, pentru ca mai are 4 ani de mandat in fata, pe cand pedelistii pot ajunge in opozitie chiar in aceasta saptamana.
google-analytics.com