Cautare

69 de rezultate pentru "bland" (7.36 secunde)
Doliu in lumea televiziunii, dupa ce Rachael Bland, una dintre cele mai cunoscute realizatoare de la BBC, a murit din cauza cancerului la san.
Si al celorlalte varste." Costel Zagan • "Mos Craciun nu da daruri ticalosilor!" Dan Puric • "Sunt sigur ca intotdeauna m-am gandit la Craciun, cand i-a venit vremea, ca la un timp bun, un timp placut, in care sa fii bland, iertator, marinimos, singurul timp pe care il stiu, in calendarul lung al anului, cand barbatii si femeile par sa-si deschida la unison, din propria vointa, inimile inchise." Charles Dickens • "Cand eram copii, le eram recunoscatori celor care ne umpleau sosetele, de Craciun, cu cadouri.
Apoi, un glas bland i-a vorbit fetei: ... Era ceva care se apropia de mine si avea chipul unui om de lumina, care mi-a vorbit cu glas bland.
Talentat, bun, bland si plin de mila pentru suferintele celorlalti Urma sa implineasca 59 de ani pe 1 decembrie. ... Era un tata sensibil si bland, isi iubea enorm cei doi copii, asa cum isi iubise mama atat de mult incat mi-a parut ca n-a suportat pierderea ei.
Invatati de la Mine caci Eu sunt bland si smerit cu inima! ... invatati de la mine caci eu sunt bland si smerit cu inima?
Si mai exista un infern, mai bland, mai insidios, pe care medicii il numesc sindromul post-Ebola. Bolnavii vindecati descriu aceste fenomene, care se pot prelungi mai multe saptamani, confirma prof.
Un soare bland, nemeritat de bland. O lumina, o pace, o liniste… care luneca pe langa mine, fara sa-mi patrunda in suflet.
Ati fost moale, bland? Traian Basescu: Nu. Radu Moraru: In loc sa-i reprosati, sa-l luati de gat, nu stiu ce trebuia.
Dar este un urias bland, un actor cu o extraordinara abilitate de a transpune complexa viata interioara a personajului pe care il interpreteaza.
fa ca legea sa fie tare, iar tu, Maria ta, ca Domn fii bun, fii bland; fii bun mai ales cu acei pentru care mai toti Domnii trecuti au fost nepasatori sau rai.
De asemenea, manusile imblanite si botosii din bland=a naturala, fiind se sezon, sunt la mare cautare. Avem si gentute din piele naturala pentru fetite si puzle-uri din lemn facute in Harghita, dar si clopotei din alama, ne-au spus cele de la Traditional Robox.
Dar baiatul intelept a prins-o pe fata de mana si i-a spus bland: nu vezi ca acest copil seamana cu noi?
Deveniti mai bland miercuri, la reaparitia persoanei iubite. Situatii deosebit de periculoase in ceea ce priveste un control birocratic joi.
California, care, in general, are un climat bland chiar si iarna, a fost afectata incepand cu ziua de vineri de o masa de aer polar.
Acuzat tot de Mircea Badea ca a fost prea bland cu Elena Udrea cand a avut-o invitata in emisiune, Ion Cristoiu a spus:
Dupa atacurile extrem de dure de saptamana trecuta, astazi, tonul a fost mai bland, iar liderii celor doua partide s-au declarat pentru pastrarea Coalitiei.
Dupa atacurile extrem de dure de saptamana trecuta, astazi, tonul a fost mai bland, iar liderii celor doua partide s-au declarat pentru pastrarea Colitiei.
Adversarii sunt ingrijorati ca liderul social-democrat Mircea Geoana, contracandidatul lui Basescu, ar putea fi prea bland in materie de reforme.
Oricat de ciudat ar suna acest cuvant in gura "animalului politic" Basescu, daca nu este doar vorba goala, ci vointa reala, ar echivala cu speranta firava ca dinspre Palatul din deal este probabil sa adie un aer mai bland.
"Nu e vorba de un conflict Geoana-Ponta, dar iesirea domnului Geoana a fost total nefericita, ca sa fiu asa, bland, in aprecieri.
google-analytics.com