Cautare

2910 de rezultate pentru "biroul vamal portile de fier" (5.35 secunde)
Este vorba de achizitionarea de autoturisme Logan de la vecinii nostri unguri si vinderea lor, pe piata bihoreana, la un pret mult mai mic decat pot fi achizitionate aceste masini de la dealerii autohtoni.
Incepand din 18 iunie, ora 0.00, va intra in vigoare noul Cod de Procedura Vamala, dupa cum se arata intr-un comunicat emis de Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV).
Vamile de pe granitele de vest ar putea fi mentinute temporar pana la jumatatea anului viitor, iar numarul de regionale vamale ar putea sa fie redus de la zece la opt, a comunicat Autoritatea Nationala a Vamilor.
Pentru bunurile livrate in baza unui contract de consignatie, se considera, potrivit Instructiunilor din 28 decembrie 2006 ale MFP, ca livrarea bunurilor de la consignant la consignatar are loc la data la care bunurile sunt livrate de consignatar clientilor sai.
Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a declarat ieri, la Alba Iulia, ca discuta cu institutiile oltene un plan de masuri ce pregateste venirea companiei americane Ford la Automobile Craiova. Una dintre problemele care trebuie discutate este punctul vamal.
Autoritatile antitrust din Romania, Germania, Austria si Ungaria au aprobat, in luna noiembrie, preluarea firmei de transport Romtrans de catre DB Schenker, subsidiara pentru activitati de transport si logistica a grupului german Deutsche Bahn.
Social-democratii gorjeni au schimbat aproape jumatate dintre vicepresedintii partidului inainte de a-l realege pe Florin Carciumaru in fruntea organizatiei judetene. ... Pesedistii gorjeni au inlocuit aproape jumatate din conducerea partidului inainte de conferinta judeteana in care va fi desemnat noul presedinte al organizatiei PSD Gorj.
cu BASESCU la portile ORIENTULUI! ... D.D.Rujan) Ce se vede acum pe sticla, venind de la Bruxelles, pare o mare vanzoleala: un "frecus" dur, probabil diplomatic, o confruntare finanaciara, posibil interbancara, desigur multe aranjamente de inter-gashca politica, daca o fi si Ro.
Integrarea in marea familie europeana aduce pentru multe unitati de procesare a carnii si laptelui vesti proaste. ... Potrivit datelor de la Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), 28% din unitatile agroalimentare au fost inchise, inainte de a apuca Sarbatorile.
In 1940, la Targu Jiu si-a deschis portile una dintre primele fabrici din judetul Gorj: Fabrica de Tigarete. Peste o mie de oameni au avut ani buni un loc de munca stabil. ... Visul frumos s-a destramat in anul 2006, cand portile fabricii s-au inchis, muncitorii devenind someri.
Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic din Romania, si-a redeschis portile pe 9 iunie 2017.
Pusa Hack, proprietara brandului Exotique in Romania, este pasionata de Orientul indepartat si de obiectele de mobilier vechi pe care le achizitioneaza din calatoriile sale pe care le face impreuna cu sotul ei, Andrew.
yogaesoteric.net In noaptea magica de Sanziene se deschid cerurile. Traditia sarbatorii Sanzienelor, a Solstitiului de vara si a zilei Sfantului Ioan Botezatorul (Autoare:
Aici e vorba si de neocolonialism, iar abordarea de clasa spune clar - conflictul e intre compradori si nationali(sti)! Chestia cu acquis-ul si mana intinsa a Occidentului e atat de departe de realitate !
O piatra funerara datand din anul 200 dupa Hristos a fost descoperita in adancurile Dunarii, in apropiere de Hidrocentrala de la Portile de Fier. Obiectul de o importanta deosebita pentru arheologi a vazut lumina zilei datorita lucrarilor periodice de dragare a fluviului.
Social-democratii galateni au cerut desfasurarea unei noi trageri la sorti prin care sa se stabileasca ordinea candidatilor pe buletinele de vot, pe motiv ca nu a fost respectata procedura, dar intampinarea si mai apoi contestatia depusa de acestia au fost respinse de BEJ si BEC ca nefondate.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a contestat, joi, la Biroul Electoral Central (BEC), hotararile Biroului Electoral Judetean Cluj si Biroului Electoral Cluj-Napoca, de respingere a contestatiei PRM privind afisele electorale ale UDMR.
Ieri pana la ora 18.00 Biroul Electoral Municipal primise 18 sesizari privind fraudarea alegerilor. Printr-un gest fara precedent, sefii principalelor formatiuni politice din judet au depus o contestatie comuna impotriva PC, solicitand transformarea reprezentantilor acestui partid in simpli observatori in sectiile de votare.
Acesta si-a indreaptat degetul spre conducerea patidului, care, din diverse interese, a luat decizia de a-l inlatura de la conducerea Organizatiei Municipale desi membrii din Consiliul de Coordonare Local l-au ales ca presedinte.
'Senatorii PD-L insista in demersul de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, desi sansele sunt zero.
google-analytics.com