Cautare

61 de rezultate pentru "biologie" (2.51 secunde)
Zoo Calarasi, modernizare de 330.000 de euro pentru ore de biologie in aer liber (Autoare:
Asa de familiara ne-a devenit imaginea dublei elice a ADN-ului - reprezentata pe copertile manualelor de biologie de la scoala si pe copertile mai tuturor cartilor in care e vorba despre genetica - incat pare un lucru cunoscut de cand lumea.
Istoria Gradinii Botanice din Jibou incepe in 1959, cu noua ani inainte de infiintarea sa, cand la Catedra de Biologie a Liceului din Jibou a venit profesorul Vasile Fati.
Magda Marincovici) Presedinte al sectiei de biologie al Academiei Romane, director-fondator al Institutului de Biologie si Patologie Celulara Nicolae Simionescu din Bucuresti, profesor asociat la universitati din SUA si Canada, doctor Honoris Causa al multor universitati din tara, autoare a sute de articole publicate in reviste de referinta.
In cadrul Facultatii de Medicina din Bucuresti a parcurs gama treptelor didactice, de la asistent universitar (1971-1979), sef de lucrari (1979-1990), conferentiar (1990) si pana la cea de profesor (1991), devenind seful Departamentului de Biologie Celulara si Histologie, din 1993 si al Departamentului de Medicina Celulara si Moleculara din 2001.
Pe 7 aprilie 2014, Roche a anunțat achizitia IQuum Inc, companie privata cu sediul in Massachusetts, SUA, care are ca principal obiect de activitate dezvoltarea de sisteme si teste "point of care" pentru biologie moleculara.
WIKIPEDIA Biografie A absolvit Universitatea Bucuresti, Facultatea de Biologie-Biochimie, ca sef de promotie. ... Titluri stiintifice Doctor in biologie (1984) cu teza Tehnologii de obtinere si utilizare a preparatelor enzimatice microbiene.
Alergia la ambrozie ar putea fi tratata cu un vaccin revoluționar, aflat in faza studiilor de laborator si de testare, bazat pe biologie moleculara, la care lucreaza prof.
Cand cuplul a despaturit nota, a gasit un mesaj in limbile engleza, germana si olandeza, care cerea gasitorului sa completeze unele informatii despre locul si momentul in care a gasit sticla, inainte de a o trimite la Asociatia de biologie marina din Plymouth (Marea Britanie).
De asemenea, Ministerul Educatiei si Cercetarii sprijina dotarea laboratoarelor de fizica, chimie si de biologie prin alocarea a 2.040 de lei pentru dotarea laboratorului de fizica din unitatile scolare cu clasele I-VIII, 25.550 de lei pentru dotarea fiecarui laborator de fizica, de chimie si de biologie din unitatile scolare liceale.
Laborantii de fizica, chimie si biologie din scolile si liceele doljene s-au intalnit, in premiera la Craiova, la sfarsitul saptamanii trecute.
Daca nu retii nu stiu ce de la biologie, atunci cand chiar iti trebuie, intri pe Google si te lamuresti.
13 universitati cu peste 300.000 studenti (intre care amintim, Universite de Paris I, Pantheon-Sorbonne, fondata in 1971, 43.000 studenti), Academia Franceza (fondata in 1635) si alte cunoscute academii (Goncourt, fondata in 1896, Academia de Arte Frumoase, fondata in 1648, Academia de Stiinte, fondata in 1666), College de France (fondata in 1530), biblioteci (Bibliothčque Nationale de France, fondata in secolul al XIV-lea), zeci de asociatii si societati stiintifice si culturale (intre ele, Societe de Geographie, fondata in 1821, prima societate de profil din lume, Societe de Biologie, fondata in 1848, Societe Mathematique de France, fondata in 1872 s.a.), edituri renumite (Gallimard, Hachette s.a.), circa 60 de teatre (La Comedie Française, Odeon Theatre de l'Europe, Petit Odeon s.a.), opera (Opera Garnier si Opera Bastille), circa 50 de mari muzee (Musee du Louvre, fondata in 1793, Carnavalet, Musee National de l'Art Moderne, Musee National des Techniques, Musee d'Orsay, de arta moderna, muzeele Rodin, Picasso, Salvador Dali s.a.), mai mentioneaza volumul Enciclopedia Statelor Lumii (2016).
- date clinice - anemie si aspect caracteristic frotiu sange periferic - electroforeza hemoglobina - uneori, tehnici biologie moleculara Cum se trateaza?
Aici se vor tine orele de biologie, botanica si zoologie ale scolilor din judet. Se va reconditiona grajdul in care vor fi gazduiti poneii si alte animale domestice.
Dragostea sub aspect stiintific In biologie sau psihologie termenul iubire nu este clar definit, tocmai datorita complexitatii acestui sentiment emotional.
Cu toate acestea, existenta vietii in afara Terrei ar fi fost dovedita in proportie de 95% in 2013 de catre o echipa de cercetatori britanici de la Departamentul de Biologie Moleculara si Biotehnologie al Universitatii din Sheffield.
Incepand din anii 1960, profesorul de biologie Alexandru Sift studiase aici fenomene luminoase, magnetice si radiologice greu de explicat, adunand despre ele o arhiva de fotografii bogata, care au disparut, din pacate, la cateva zile dupa decesul sau, in 1993, se pare furate de necunoscuti si duse la maculatura.
Ramane insa de domeniul enigmei ce anume cauzeaza incontestabil incertitudinile sexuale si daca este vorba de influenta mediului, de educatie, de biologie, sau chiar despre ceva de alta natura.
El a obtinut apoi o dubla licenta, in biologie si arte, la Westminster College, Salt Lake City, Utah. A fost trei ani militar in Coreea, apoi doisprezece ani functionar la secretariatul ONU.
google-analytics.com