Cautare

703 de rezultate pentru "bijuterii italiene" (3.32 secunde)
Ministrul regional pentru activitati productive din regiunea Lazio, Francesco De Angelis, a venit ieri in Craiova, insotit de 50 de oameni de afaceri din Lazio, pentru a participa la lansarea proiectului de internationalizare a activitatilor firmelor Regiunii Lazio, scopul proiectului fiind cresterea numarului investitiilor italiene in Oltenia.
Aceasta este concluzia la care s-a ajuns in urma discutiilor purtate cu prilejul vizitei delegatiei italiene din Puglia (regiunea Bari) la conducerea Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, la care a participat si prefectul Danut Culetu, vizita care a avut loc in cursul zilei de ieri.
Mai mult, presedintele Camerei de Comert Italiene in Romania, Guglielmo Frinzi, sustine ca valoarea schimburilor comerciale dintre Romania si Italia ar putea ajunge in acest an la 11 miliarde de euro, mai mult cu 500 de milioane de lei decat in 2006.
Proiectul consta in organizarea unei prezentari destinate strict companiilor italiene, in care vor fi expuse diverse masini si utilaje, dar si preparate specifice bucatariei italiene.O alta noutate importanta este organizarea intr-un pavilion cort a unei participari de grup de catre o asociatie de crescatori de animale din Marea Britanie, cu expunere de animale vii (ovine, bovine, porcine), asociatie ce beneficiaza de sustinerea Ambasadei si a Guvernului Marii Britanii, pe o suprafata totala de expunere de 800 de metri patrati.
Potrivit presedintelui Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, venirea operatorului irlandez Ryanair ar putea rezolva nemultumirile unor pasageri care lucreaza pentru societati italiene si zboara frecvent de pe Aeroportul din Banie, care se plâng de faptul ca pretul biletelor este mare si ca ar prefera sa zboare cu o companie low-cost.
Cele mai mari vânzari s-au înregistrat în America de Nord, astfel ca Lamborghini va deschide un departament de vânzari în Statele Unite.Cresterea substantiala a vânzarilor se datoreaza în mare parte dezvoltarii retelei de dealeri Lamborghini, îndeosebi pe piete din Rusia si China, dupa cum a explicat Stephan Winkelmann, director în cadrul companiei italiene.
Astfel, este vorba despre aprobarea finantarii a 25 de proiecte de comunicare ale asociatiilor romanilor din Italia cu suma de 450.000 lei."Este un sprijin care vine in intampinarea asteptarilor structurilor asociative romanesti din Italia" a declarat Camelia Spataru, purtatorul de Cuvant al Guvernului.Finantarea se face din bugetul aprobat pe anul 2008 al Cancelariei Primului-Ministru, pentru Agentia pentru Strategii Guvernamentale.Asociatiile trebuie sa fie organizatii de tip non-profit, inregistrate pe teritoriul Republicii Italiene, al caror obiect de activitate il constituie dezvoltarea si integrarea sociala, economica si culturala a comunitatilor de romani in cadrul general al societatii italiene.
Intalnire bilaterala intre firme din Romania si Italia Intalnirea bilaterala dintre firmele italiene si firmele romane pe domeniile alimentar si textil/imbracaminte va avea loc la sediul Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti in Sala Oltenia (tronson III, et.
Aceste informatii, coroborate cu distanta si timpul scurs pâna la interceptarea vehiculului urmarit, ajuta la stabilirea vitezei cu care rula suspectul.Sistemele instalate în Gallardo Polizia transmit imagini în timp real din masina catre sectia de politie, unde acestea sunt stocate si folosite pentru cercetarile în vederea identificarii automobilelor furate.Gallardo Polizia este folosit si pentru ajutor medical, având montat, în partea din fata, un sistem special de racire pentru transportul rapid si în siguranta al organelor pentru transplanturi.  Masina-vedeta Lamborghini-ul politiei italiene este condus de 30 de ofiteri cu pregatire speciala.
Confeuropa Impresse joaca un rol strategic important cu privire la activitatile desfasurate de catre intreprinderile italiene in strainatate, in sprijinul "internationalizarii IMM-urilor si promovarii conceptului Fabricat in Italia, cat si a sistemului de marca italian.
al marcii italiene.
Banca Centrala Europeana mai pune de un QE, incercand sa ia din piata bonduri italiene si spaniole pe care nimeni nu le vrea.
Banca Centrala Europeana mai pune de un QE, incercand sa ia din piata bonduri italiene si spaniole pe care nimeni nu le vrea.
Potrivit presei italiene, patru persoane au fost ranite. ... Autoritatile italiene au deschis o ancheta in acest caz. Asteptam cu interes rezultatele anchetei in cazul incidentului de la Craiova, mai ales ca operatorul aerian Carpatair este in prezent singurul care deserveste Aeroportul din Banie.
Cu ocazia acestui eveniment, 12 firme italiene (producatori de cosmetice, de ingrijire corporala si de aparatura pentru saloane de infrumusetare) si-au expus produsele 100% italienesti, iar fiecare participant si potential client le-a putut testa calitatea italiana. ... compania se ocupa si de productia pentru alte firme italiene importante (Private Label).
Cu ocazia acestui eveniment, 12 firme italiene (producatori de cosmetice, de ingrijire corporala si de aparatura pentru saloane de infrumusetare) si-au expus produsele 100% italienesti, iar fiecare participant si potential client le-a putut testa calitatea italiana.
peste 20.000 de firme italiene, 1.300.000 de romani in Italia.
In 2010, se credea ca este prea batran pentru a mai aduce ceva in plus selectionatei italiene, insa este un jucator excelent, un strateg genial, care atinge multe mingi si stie sa le distribuie periculos, acolo unde poate face cel mai mult rau adversarului.
Viziunea lui Rossini asupra noii opere italiene este in consonant;a cu intregul sau comportament din prima jumatate a vietii sale. ... "Cenuaareasa" (1817), "Moise in Egipt" (1818), "La Donna del Lago" (1819), "Semiramida" (1823), care este ultima dintre marile opere compuse pentru scenele italiene.
de produse si servicii ce va contribui la o mai buna cunoastere a provinciei sud italiene in tara noastra precum si perspectiva descoperirii reciproce a culturii si istoriei popoarelor nostre.
google-analytics.com